אוקיי...בקצרה
ראפר: overrated = טופאק, MF דום, סלאג, קנייה ווסט. underrated = ריימפסט, מאסטה קילה, הקליפס (אמנם עכשיו הם מקבלים ביקורות טובות אבל אני זוכר טוב מאוד איך פעם אף אחד לא ספר אותם), פלאן בי, קאנו. ראפרית: overrated = פוקסי בראון (ולא, אני לא אשים כאן את מיסי, היא מלכה ואף אחת לא נשמעת כמוה). underrated = פרינסס סופרסטאר. בעולם טוב יותר היא הייתה היום הכוכבת מס' 1 בעולם. מפיק: overrated = קנייה ווסט, שימות כבר. underrated = ארמאני אקסאצ'יינג (המפיק של Spank Rock), סאלאם רמי, קיו-טיפ (הוא גם מפיק מעולה!), אנדרה 3000 (כנ"ל), פרינסס סופרסטאר (הפיקה בעצמה חלק גדול מהאלבום האחרון שלה) ודיזי ראסקל. אלבום: overrated = כל אלבום של טופאק, 2 האלבומים של קנייה, The Score של הפוג'יז, האחרון של נאס, האחרון של קומון ו-Deltron 3030. underrated = סי-לו - Cee-Lo Green Is the Soul Machine (קצת לפני הפריצה עם נארלס בארקלי סי-לו הוציא אלבום מופת שלא נופל מהשת"פ עם דנג'רמאוס ואולי אפילו מתעלה עליו), מארק רונסון - Here Comes The Fuzz, הקליפס - Lord Willin, פרינסס סופרסטאר - 2 האלבומים האחרונים, חלוצי החלל. שיר: overrated = קנייה ווסט - Through the Wire (זוועה) ופי.דידי - I'll Be Missing You (זוועה 2). underrated = פרינסס סופרסטאר - Bad Babysitter ו-Blindfold Me של קליס (אחד הבאנגרים הכי טובים משנה שעברה, לא מובן לי איך זה לא הפך ללהיט גדול).