מי הם הoverrated \ underrated שלכם?

• פותח הנושא 12356
  • פורסם בתאריך
זה קצת עצוב שעיקר המחאה של הדור הזה

הוא "אדון שוטר, תן לי לעשן בשקט". עם כל המצב המחורבן של המדינה שלנו יש על מיליון דברים למחות והדבר היחיד שמתקרב למחאה-עלק זה "מספרים" של הדג נחש? אני רואה את כל החברים שלי מבזבזים את החיים שלהם בלשבת בדירה מסריחה מעשן ולבהות באוויר, אצל אחוז נכבד מהחבר'ה בגילי זה ככה... אני לא רוצה לפתוח כאן דיון על "מריחואנה - זה טוב או לא?" כי חרשנו את זה כבר. אבל מריחואנה זה כן "אוברייטד" וזה כן תופס חלק נרחב מהחיים של יותר מדי אנשים כאן. כל זה הוביל לדור שהמנטרה שלו בחיים זה:"אתה יודע... מתגלגלים... נראה כבר מה יהיה..." ואני לא אשקר לך ואודה שגם אני קצת כזה, אבל לפחות אני מודע שצריך לעשות שינוי כלשהו...

ק ר ח

New member
תכלס.

אני רציני,תכלס אתה צודק,זה כבר מה זה מוגזם מה שנהיה עם הסמים במדינה הזו, באמת,יש פה מדינה על סמים, בקרוב המיקסטייפ החדש של קרח,ג'יזמו ושל סטלני א"י-בין העשן לטבק,בקרוב...

Da Judge

New member
תגובה

מחאה היא לא רק מוסיקלית. ואם כבר בהיפ הופ קח למשל את "נכון" של אבות המזון. ולא חסרות להקות רוק, Pאנק, ורגאיי שמוחות בכל הכח. ושמע, כמה חבר'ה שלך זה עוד לא "דור שלם". מצטער לאכזב, כן.

נו דיסריספקט

אבל גם אם לא הייתי מכיר הרבה אנשים כאלה (ובלי להתרברב... אני מכיר לא מעט אנשים ברחבי המדינה) מספיק לקרוא קצת עיתונים, ללכת קצת לפאבים, ללכת עוד קצת למסיבות ולאבטח המון אוטובוסים כדי לזהות שכן, מדובר בדור שלם*. *אוקיי... תוציא את החננות מהטכניון, בסדר?

מסכים לגבי Arrested

ואם כל להקה הייתה מוציאה אלבום שני כזה בינוני- מצבנו היה ממש טוב!

EmGee

New member
הערה קטנה למה שרשמת

אוברייטד או אנדרייטד זה לא קשור בשיט למה שהולך לMTV וכאלה, זה תלוי במה שמבקרים וכאלה חושבים עליהם. לא קשור לפרסום והצלחה. ראפר: overrated = פוג'יז. אחלה הרכב אבל זה מסתכם בזה. underrated = פרוויל סמית יצא לו שם של כוכב פופ, ואולי בצדק. אבל לפחות המוזיקה שלו מתקופת הפרש פרינס היתה אחת המשמעותיות בתקופתו. . ראפרית: לא מכיר, עם כל הכבוד זה עסק של גברים... מפיק: overrated = לא עולה לי בראש אחד כזה... מצטער underrated = דן דה אוטומטור. לדעתי המפיק הכי טוב בעידן האחרון. בין היתר הוא אחראי לדברים כמו הגורילאז, דלטרון3030, דאס אפקטס ועוד כמה חברה. אלבום: overrated = פוג'יז - דה סקור. שוב, אחלה אלבום, רק טיפה פחות ממה שעשו ממנו. underrated = סייפרס היל - טמפלס אוף בום. הלהקה כמעט שנשכחה והאלבום הזניח שלה שיצא אחרי בלאק סאנדיי (שלעתי יותר טוב ממנו) בכלל זוכה להתעלמות לא מוצדקת. שיר: יש כל כך הרב ה מבחר שקשה לבחור.

tomoshe

New member
dan the automator ../images/Emo45.gif

ובוא לא נשכח את Lovage Handsome boy modeling school Dr octagon שלושה אלבומי מופת פרי מוחו הגאוני. ללא ספק טופ5 פרודוסר בהיסטוריה של ההיפהופ.

volatile

New member
מת על lovage ואוקטגון

תמיד חשבתי ש HBMS זה פרוייקט אחד מהחלשים גם של פול וגם של נקאמורה.

volatile

New member
יאפ

דיסק הזיונים האידיאלי. וגם כשאין זיון הוא נהדר בחורף כשסוער בחוץ. לשבת בפנים בחום עם כוסית של וויסקי. אחחח חלום.

מצחיק

כי נקאמורה אצלי היה באוברייטד, אמנם אהבתי מאוד את גורילז/דלטרון/אוקטגון/לאבג' ואפילו את HBMS הראשון. אבל White people והפסקול של NBA2K7 פשוט לא טובים... אני חושב שהוא מפיק ענק, אבל רק בראייה היסטורית. כרגע הוא די על הפנים.

חולוני

New member
אוקיי...בקצרה

ראפר: overrated = טופאק, MF דום, סלאג, קנייה ווסט. underrated = ריימפסט, מאסטה קילה, הקליפס (אמנם עכשיו הם מקבלים ביקורות טובות אבל אני זוכר טוב מאוד איך פעם אף אחד לא ספר אותם), פלאן בי, קאנו. ראפרית: overrated = פוקסי בראון (ולא, אני לא אשים כאן את מיסי, היא מלכה ואף אחת לא נשמעת כמוה). underrated = פרינסס סופרסטאר. בעולם טוב יותר היא הייתה היום הכוכבת מס' 1 בעולם. מפיק: overrated = קנייה ווסט, שימות כבר. underrated = ארמאני אקסאצ'יינג (המפיק של Spank Rock), סאלאם רמי, קיו-טיפ (הוא גם מפיק מעולה!), אנדרה 3000 (כנ"ל), פרינסס סופרסטאר (הפיקה בעצמה חלק גדול מהאלבום האחרון שלה) ודיזי ראסקל. אלבום: overrated = כל אלבום של טופאק, 2 האלבומים של קנייה, The Score של הפוג'יז, האחרון של נאס, האחרון של קומון ו-Deltron 3030. underrated = סי-לו - Cee-Lo Green Is the Soul Machine (קצת לפני הפריצה עם נארלס בארקלי סי-לו הוציא אלבום מופת שלא נופל מהשת"פ עם דנג'רמאוס ואולי אפילו מתעלה עליו), מארק רונסון - Here Comes The Fuzz, הקליפס - Lord Willin, פרינסס סופרסטאר - 2 האלבומים האחרונים, חלוצי החלל. שיר: overrated = קנייה ווסט - Through the Wire (זוועה) ופי.דידי - I'll Be Missing You (זוועה 2). underrated = פרינסס סופרסטאר - Bad Babysitter ו-Blindfold Me של קליס (אחד הבאנגרים הכי טובים משנה שעברה, לא מובן לי איך זה לא הפך ללהיט גדול).

TakTik

New member
טוב טוב....

ראפר: overrated - ג'י זי...לא שהוא רע,בכלל לא, אבל רבים מחשיבים אותו כראפר הטוב בעולם כיום,ויש המדרגים אותו כטוב,אי פעם...קצת מוגזם למישהוא שאחראי ל3 אלבומים ביינוניים ביותר,אלבום CREW בכלל לא משהו ולזוועה עם אר קלי. underrated -והנה בא Del Tha Funkee Homosapien... איך הבן אדם הזה כל כך הרבה שנים בסצנה (בערך כבר 15 שנה) היה בקלאסיקות היפ הופ(דלטרון 3030) ובפרוייקטים מצליחים אומנותית ומסחרית (הגורילז), פוגע בכל בית שלו ועדיין לא אגדת היפ הופ? ראפריות overrated - אין מספיק ראפריות שהן "rated" בשביל שתהיה מישהי אוורייטד... underrated - אבל אנדרייטד, אמנם לא ראפרית כמו שהיא משוררת והיא יותר בקטע של ספווקן וורד אבל אתם חייבים לשמוע את ursula rucker ,בעלק קשר צמוד והדוק עם הרוטס (התארחה בקטעי סיום באלבומים הראשונים ובכל מני קטעים קטנים באלה שאחרי...) ומופקת ע"י המפיק האנדרייטד... מפיק overrated -טוב אז 9th Wonder... ההייפ בהתחלה היה מאוד מוצדק,וההפקות לThe Listening של ליטל ברודר הם פנינה,אבל הוא מאכזב בתקופה האחרונה יותר מדי... underrated - בלי ספק קווסטלאב מהרוטס. לא הרבה יודעים בכמה פרוייקטי הפקה הוא נוגע, כשהבולט והמוצלח מבנייהם הוא האלבומים עם קומון,ובעיקר ההרפתקה של אלקטריק סרקס.... כל מה שנוגע הופך זהב. אלבום: overrated - שאלה קשה...אני לא יכול בהחלט שזה אוורייטד, אני רק יכול להגיד (וחסיד תסלח לי על זה) שלא אהבתי כל כך את אול אייז און מי...סורי... underrated - פה יש לי התלבטות...אלקטריק סרקס של קומון שמסיבה לא ברורה (טוב נו,די ברורה) לא התקבל ברחובות בכלל ונפל במחירות,למרות שלטעני הוא הטוב ביותר של קומן, אבל קלאסיקת ראפ שלא מוכרת כמעט? - Bizarre Ride II של הפארסייד...חובה!

למעלה