מה אתם חושבים על...

WhiteBear

New member
סודך שמור איתי ../images/Emo8.gif

באמת אתת ניראה קצת שונה כשאתה מוריד את המשקפיים... למה יש לך סימן של D על החולצה ??

הא! ../images/Emo123.gif יזהר קורא לי "אוהב אדם", וא

ואתה מספר לאנשים שאני גינגי
חכה-חכה לפעם הבאה שניפגש...

bizhar

New member
לא אמרת שאתה קרניבור ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

WhiteBear

New member
אני לא סיפרתי לאף אחד שום דבר...

כבר אמרתי לך, סודך שמור איתי
(אנשים אחרים התחילו, אני עוזר להם להשלים את התמונה איך שהם רוצים. אבל יפה שאתה פונה לאדם היחידי שתוכל להחזיר לו) נ.ב: אתה אוהב אדם עם או בלי פילפל ?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif, וזה גם מסביר..

את שצף הבדיחות...: הוא פשוט כמה רמות מעלינו בברצינותיות.. [רצינית. אני תמיד רצינית. כשאספר בדיחה ארשום: בהלצתיות,...]

zakomea

New member
ז´וגה ז´וגה

(גם אצלי יש אחד שקוראים לו ז´וגאדור ואני קורא לו "ז´וגא ז´וגא" אז אני יתחיל לקרוא כך גם לך...) ולעינין אני יודע שזה תרגיל מאוווווד קשה אני לא מצליח אותו, אבל עם כבר הגעתה וכזות רמה על הידים לפחות תסתכל, מה זה יותר מידי לבקש

Jogodor1

New member
כשאתה במצב הזה...

עוברת פחות משנייה מאז שהגעת אליו, לעד שסיימת אותו. זמן להסתכל אין לך... אה, ובקשר לשם שהמצאת... וותר....

MerlinTheWizard

New member
מה שאני הכי אוהב...

בקפוארה זה לא המכות זה המעברים היפים האלה ממכות לגלגלונים באוויר, סלטות, עמידות ראש, סיבובי ידיים, גשרים ועוד.... זה היופי של הקפוארה. כמובן שהבעיטות המהירות יעילות במיוחד אבל האקרובטיקה זה היופי!

zakomea

New member
חחח...

מזה העמידת ידים הדפוקה הזו, כל מי שמבין יודע שלא מורידים עניים מהיריב ומי ששם לב ראה שהוא בכלל מסתכל על הריצפה. נ.ב מי שזוכר שהשבוע פירסמתי הודעה ובסוף כתבתי שעשיתי מתיחת יתר בגב והוא היה תפוס, אז מה שהאיש עושה בתמונה אני עשיתי רק לא על הידים אלא על הראש.

WhiteBear

New member
חכה חכה, היית צריך לראות אותי אתמול

בשיעור של גראנד גראנד מסטר מושיקו, אין לי את התמונה עלי, אבל באמצעות הדרכתו המסורה... אל תשאל איזה מקומות גירדתי
מקווה שזה עזר (אמרתי את זה נכון?)

TriPax

New member
האקרוביטקה היא חלק מהקפוארה!

קפוארה זה לא על איך להרוג אדם ב 3 שניות בלי שום נשק...יש בזה צד אומנותי (באופן מסויים) שמשלב ריקוד יחד עם הלחימה. זה יותר ממכות ובעיטות. העמידה שבתמונה לא נועדה להלום ביריב בדרך כלשהי - זה חלק מהריקוד שמשלב בתוכו גם מעברים בין בעיטות (סלטות, גלגלונים, קפיצות וכו´). לדעתי, זה ממש אומנות לחימה מעולה שמשלבת גם פעילות אירובית (רודה, מקוללה ועוד) גם בעיטות ממיליון סוגים, אקרובטיקה והכל בתוך מוזיקה וקצב שעושה כל שיעור הרבה יותר כיף! ועצה ל zakomea - אל תזלזל באנשים ובאומנויות לחימה של אחרים. קצת בגרות, בבקשה.

zakomea

New member
לTriPaX

חחחח עכשיו ממש הצחקתה אותי כי אני בעצמי אמן קפואירה
אז שאני יזלזל באומנות שלי
אולי תספר לנו אי אתה מרגיש אחי היבוש הקשה הזה
רוצה אולי

TriPax

New member
אם התכוונת אלי...

אני לומד קפוארה כבר שלושה חודשים (תיקון: רק שלושה חודשים) באבאדה קפוארה בחיפה. אני ממליץ בחום...זה כיף, זה משחרר, זה כושר, וזה עוד הרבה דברים. יש גם שיעור כל יום בשבוע ככה שאפשר לבוא מתי שרוצים לכמה שיעורים שרוצים בשבוע (התשלום בהתאם, כמובן...). מומלץ!

MerlinTheWizard

New member
היי...

אני הייתי באבאדה אבל הרוב שם התרכז בבעיטות ודי נמאס לי אז עברתי לקורדאו דה אורו שם הם מתרכזים הרבה יותר במעברים בעמידות על הראש סיבובים אבל גם באבאדה היה נחמד פשוט אני התאמנתי בקרטה לפני כן ובעיטות מאסו עליי. אבל אין אין אין הכי כיף זה להכנס להודה עם המאמן הוא עושה כאלה דברים מגניבים!!!!! ---------------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים

NetDragon

New member
אקרובטיקה בקונג פו?

האם תוכל להאיר את עיני ולנקוב בסגנון קונג פו המכילה תרגילים אקרובטים? כידוע לי, אין סגנון כזה. אבל אולי אני טועה.

למעלה