מה אתם חושבים על...

amir_aikido

New member
לשיטה יש יותר מדרך אחת

לדעתי אחת הנקודות שחשוב להבין הוא שאין אמת נכונה אחת, ולפעמים אפילו תחת המטריה של אותה השיטה יכולות להסתתר מספר תפיסות מנוגדות, הן בנוגע לדרך האימונים והן בנוגע לטכניקות שונות. אמיר

אין ספק, אבל אנחנו עדיין בשלב בו

יש מאסטר אחד, עדיין לא התפצלנו (ואני מודה על זה). אז חלק מהרגשת המשפחה הזו היא להתייעץ במורה ולהשאר כמה שיותר נאמנים לדרכו.

amir_aikido

New member
לא סותר

כשהגעתי ליפן גיליתי שעוד בחייו המייסד של שיטתי ניכן ביכולת לכוון כל תלמיד לפי דרכו. אמיר

Jogodor1

New member
הי גינגי...

תגיד, מאיפה כול הידע, גם על קפוארה, גם על אומנויות מזרחיות, גם על שיטות לוחמה אחרות ? מה למדת ? ומה אתה לומד עכשיו ?

אנחנו יודעים את התשובה, ברצינות

שיטת ק.צ.מ.מ אצל...

התכוונתי ברצינות.

כשהגיגני כותב ברצינות, הוא מאוד מרשים בעומק ורוחב הידע וההבנה שלו. אני מאוד סקרן לדעת מאיפה כל הידע הזה.

אני מסכים איתך

לבחור בהחלט יש הרבה ידע
, ולפני מספר ימים נוכחתי שגם האנגלית שלו מרשימה ביותר

bizhar

New member
הגדול מכולם הלך לעולמו ../images/Emo16.gif

לא היה ולא יהיה נציג רהוט כאבא אבן ז"ל.

bizhar

New member
אבא אבן לא היה שר חוץ.

אלא בין השאר נציגנו הבלתי מנוצח באו"ם ובארה"ב.

סנסאיי דוקטור מושיקו במקום אחר כעת

סנסאיי רחוק מהבלי העולם הזה ואינו יכול למלא תפקיד פוליטי, כמו שאפשר לראות במחקר של אוניברסיטת נגורו-נגורו (אותה אוניברסיטה שם קיבלו כמה מראשי אומנויות הלחימה בארץ את תואר הדוקטור שלהם). באותו מחקר ידוע נקבע שסנסאיי הוא השלב הבא בהתפתחות האדם: קודם כל הקופים, אח"כ אוסתרלופיקוס אפריקנוס, אח"כ הנאנדרטלים, הקרומניון, הומו ספיינס, אומני לחימה שונים ולבסוף "סנסאיי". אין מה להוסיף אני מצרף את העובדות שחור על גבי לבן, וזה מדעי!!! כי זה מאוניברסיטה!!! שימו לב לריכוז של סנסאיי מתאים להתפתחות רוחנית!!!

קרעת אותי ../images/Emo6.gif, אבל ברצינות

אני, jogodor ודוד שאלנו אותך שאלה רצינית. אז אנא ענה לנו, ברצינות. לורנס

WhiteBear

New member
אני לא בטוח שזה במקום...

חלק מה"קסם" שניראה שנוצר, הוא שאין לכם מושג מאיפה היציאה הבאה מגיעה... אתם לא יודעים מול מי אתם מדברים. לטעמי, זה מוביל ליותר זהירות בניסוח (וענווה) לכולנו... הייתי מחכה למפגש הפורום הבא לפני שהייתי מבקש ממנו לפרסם פרטים. אבל זו רק דעתי, ואיש איש לפי שיקולו יפעל... טל.

זה מאוד מסקרן אותי, ברצינות

תהרוג אותי, אבל אני אישית מת לדעת מיהו האיש מאחורי השם. אולי בסוף נגלה שזה אחד מאיתנו? אולי זה דויד
? יהיה בהחלט מעניין אם הגינגי שלנו יגיע למפגש הפורום הבא.

למעלה