מה אתם חושבים על...

MerlinTheWizard

New member
מה אתם חושבים על...

קפוארה! רוצה תשובות כנות בלבד. אני חושב שזו אומנות מופלאה שלא משולב בה רק עניין החיסול המהיר. היא משלבת בתוכה את המוזיקה שנורא מתאימה לאומנות לחימה! חוץ מזה שהיא נורא מפתחת את הגמישות והחוזק הפיזי ואני מתכוון נורא. אני שהייתי מתאמן שעות רבות בקרטה מתאמן שעה וחצי בקפוארה ואין יותר כח! בקיצור ובלי הרבה סיפורים ארוכים ומטופשים קפוארה = "הדבר"! ------------------------------ מרלין ראש מסדר המכשפים

אני חושב שאתה צודק.

לגמרי. אגב, ראיתי שבחלק מהמקומות מתרגלים קפוארה לצלילי מוזיקה מזרחית כבדה. אני חושב שזה מקסים.

לא עדיף, לתרגל קפואירה לצלילי

מוזיקת טראנס
(עם וודקה-רדבול ביד
)?

לא יפה מצידכם.

אסור להיות קצת תמימים? [מעט לפני שהופכים להיות ציניים כמותכם..] מעדיפה
על
.

zedprime

New member
יושבי הפורום כבר נתקלו

פעמים רבות ב"הכי טובה" "זה הדבר" .. וזה מתחיל להרגיז כבר... בקיצור , צמחונות זה הד-ב-ר. P:

zedprime

New member
כל הדיבורים הללו על לשון

גורמים לי לרצות לאכול לשון פרה , זמן רב לא עשיתי זאת.

עזבי ציניות, הייתי רציני.

בפ"ת יש חבורה גדולה של חבר´ה, מה שקוראים בעגה המקומים ערסים, שמוציאים הרבה אנרגיה באימוני קפוארה לצלילי מוזיקה מזרחית. אני רואה בזה שני יתרונות - ראשית הם מתעייפים ועושים את ריקוד הקוף שלהם ברודה, וזה מעולה, שנית כל החברה האלה ש... איך נאמר, אוהבים קצת ללכת מכות ברחוב, משתמשים בקפוארה כיישום לחימתי עיקרי. מבחינתי זה טוב.

zakomea

New member
תאמת...

פעם עשינו את זה
באמת באיזה אימון השלמה אחד התאמנו לצלילי טראנס והואס זה היה ממש כיף
אני אישית עדיין מעדיף לצלילי הקפואירה אבל זה נתן לנו גם הזדמנות קצת לרקוד בין המשחקים...

MerlinTheWizard

New member
מי שמתאמן...

בקפוארה לשמע המוזיקה המזוויעה הזאת צריך לחטוף מכות, זה לא לעניין!!! אין למוזיקה הכבדה והבכינית הזאת קצב בכלל זה בלתי נסבל איפה זה היה אני אביא את החברה! מהמסדר! -------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים

כמה מילים:

מרלין, אני מבינה שאתה לא מת על מוזיקה מזרחית, וזו זכותך אבל... מזוויעה? באיזו זכות אתה קובע בהכללה כזו גסה מה "מזוויע" ומה לא? האם כל מה שלא נכנס בגבולות הטעם שלך דינו להיות מוכפש על ידך בסוג כזה של אמירות? אם מישהו מאיתנו יבוא ויצהיר שקפוארה זו אומנות מזוויעה לא תיפגע? יש פה אנשים שונים עם טעם שונה באומנויות לחימה ובמוסיקה ואיני מבינה מה הטעם בלנסות לכפות את טעמך האישי עליהם. הפורום הזה מורכב מקבוצה של אנשים שנהנים מן המגע עם שונים מהם ונהנים ללמוד אחד מהשני ו"להציץ" אחד על אומנות השני. רוצה גם? אתה מוזמן להצטרף- לשמוע ולהנות מאותו עושר של דיעות וחוויות ואף לספר לאנשים על הנאתך מהדברים שאתה אוהב, אך הכל, צריך להיות מתוך פתיחות, הקשבה ורגישות לאחרים. אלו, לא רק שלא יחלישו או יסתרו את אהבתך לעיסוקיך, הן אפילו יחדדו את בחירותיך-משום שברגע שתהיה מודע להיצע גדול יותר, כל דבר שתבחר יהיה משמעותי יותר.

zedprime

New member
מילים מעניינות

מאדם שחושב שמידת זכותו של האדם נמדדת לפי המערכת העצבית שלו. ובכל זאת , הוא הביע דעה אישית. זכותו המלאה לחשוב שזה מזויע - באיזה זכות ? חופש הביטוי. אבל דברים כגון לתת להם מכות (יותר נכון רק לומר זאת) רק בגלל זה , כן זה מיותר.

את יודעת,

יש לך נטייה מעניינת לתקוף הרבה אנשים ישר לוריד הצוואר. רחמים על הילד, הוא לא אמר דבר על צמחונים. עדיין.

WhiteBear

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא חושב שהוא כופה, הוא מביע דעה בצורה ישראלית. יחי המנימליזם!

MerlinTheWizard

New member
סליחה...

לא התכוונתי לכפות על אף אחד שום דבר כוונתי הייתה שהמוזיקה הזאת שהיא לא לטעמי פשוט לא מתאימה בשביל ביצוע האימון באמנות לחימה זו! לא רציתי לכפות את דעתי על אף אחד ולפי דעתי יש חוק כזה שאומר חופש ביטוי אז מותר לי לומר כל דבר כל עוד אני לא מעליב אף אחד ואם היו אומרים שקפוארה זה חרא אז זאת דעתו והייתי מתיחס אליה בהתאם ולא נעלב! ----------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים

זה בסדר, המוזיקה הזו באמת מזוויעה

לפי כל אמת מידה שהיא אמת המידה שלי, ועל כן זו אמת המידה הנכונה...

למה להיות שלילי? ברצינות!

אצלנו בשיטה מתאמנים לצלילי מוזיקה עכשוית כדי לשפר את מצב הרוח. הכל הולך: U2, ואן היילן, סטינג, גלגל"צ, נירוונה, שירי אייטיז; הכי אנחנו אוהבים את "עין הנמר" באימוני לחימה ואין דבר שמביא אותי להתרגשות אקסטטית יותר מאשר להוריד אגרוף עשוי כהלכה על היריב כשפיקה צביק זועק "שמי לא ישררראלללל!!". התמונה: אני באימון נשקים מתקדם, שם אנחנו שומעים מוזיקת עולם.

למעלה