מה אתם חושבים על...

MerlinTheWizard

New member
טוב....

מכיוון שזו ההודעה שלי אז אני משרשר תמונות זה קשם צריך להחזיק את הגוף על המרפק:

wings of dark

New member
אני חושב שאתה מפספס משהו

נכון שבאבדה מתרכזים יותר בבעיטות מאשר אקרובטיקה אבל... הדגש הכי חזק הוא על שילוב עם השחקן השני לדעתי היופי האמיתי במשחק הקפואירה הוא לא הבעיטות גבוהות וגם לא המעברים האקרובטיים אלא היחסים בין שני השחקנים המשחק זורם והשילוב יכול להיות מדהים. תנסו לראות פעם מדריכים גבוהים משחקים בנגאלה. דבר שני קשה למתחילים להשתמש בקפואירה כאומנות לחימה שלא כמו אומניות המזרח בקפואירה לוקח הרבה זמן עד שניתן לייישם את הדברים במציאות. היות שכמעט אין מגע- אז לא תמיד שומרים על יציבות הבעיטות לא חזקות מספיק וכו. אני לומד כבר כמעט שנתיים קפואירה ורק חודשיים שוטוקאן. ובמידה שאני אאלץ להילחם אני אשתמש הרבה יותר בקראטה מאשר בקפואירה. תודה רבה ויום טוב.

MerlinTheWizard

New member
אני...

חושב שאתה צודק פשוט עליי מאסו הבעיטות אז עברתי למשהו שלדעתי הוא יפה יותר טוב יותר משהו שאני אולי לא אשתמש בו בחיי היום יום אבל בשביל להשוויץ זה בטוח אם מישהו יתקיף אותי אני בטוח שאני אשתמש ביכולתי הקראטאית! אני חושב שזה מאד קשה להתמקד בשיטה אחת. לכן אני צריך למצוא משהו שיתאים לי ועכשיו זה שלב החיפוש. בהצלחה לך באבדה! ---------------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים

amir_aikido

New member
הערכת יתר לשיטות המזרח

רק לידיעתך גם בהרבה משיטות המזרח יקח לא מעט שנים להגיע לרמה בה תוכל להגיד עליך בבטחון שתצליח לישם את השיטה במציאות. והמציאות, יש לה נטיה לטפוח לאנשים על הפנים. אמיר

לחימה ישומית במציאות

אומנות הלחימה שהכי קל בא להגיע לרמה של ישום במציאות היא אומנות לחימה הניקראת "תפוס את החפץ הקשה ביותר בסביבה ודפוק אותו על הראש של היריב". את אומנות לחימה זאת ניתן לילמוד ב-6 דקות אצל מושיקו גרוזנברג

הבעיה מתחילה כשראש היריב מנסה ליישם

את טכניקת "לא להיות שם", לא? כיוון שמושיקו גם ככה בכל מקום בו זמנית הוא תמיד ייתן בראש. אבל מה עם מי שלמד רק 6 דקות?

Jogodor1

New member
ואם הראש ...

או הגוף המחובר אליו יחליטו לישם את טכניקת ה"ברח כמה צעדים אחורה, מצא מקל או בלוק איטונג ושפוך חמתך על הגויים (או על מחזיק החפץ)" ?

הבעיחה היחידה היא שכל פעם בה אני

מקליד "Brother" כדי למצוא את הסרט בקאזה, אני מקבל תוצאות כמו "Brother and sister having sex in her bedroom" שזה, איך לומר... ז"א, אני מעודד פעילות גופנית, אם אתה מבין למה אני מתכוון, אבל בסה"כ רציתי לראות סרט.

חובבן

New member
../images/Emo32.gifאני חושב שזה הסרט הפחות טוב

יותר נהנתי מ"זיקוקי דינור"

למעלה