למה נעשתה עיסקת קצב :

אלי ו.

New member
פרושרש"י

המשפט שלך הזכיר לי את משפט המערבונים הקלאסי: קודם כל נשפוט אותם ורק אח"כ נתלה אותם.

אלי ו.

New member
א. אינה חלק מכתב האישום

ולמיטב זכרוני גם בטיוטה ההאשמה באונס שלה לא היתה. זה לא אומר שקצב לא אנס אותה אלא שהעדות שלה אינה משכנעת מספיק כדי להרשיע. נגד קצב עמדו עוד עדויות של עוד מתלוננות אחרות.

masorti

New member
אז למה נתנו חשיפה עצומה לעדות של א' בטלויזיה?

שמא זה כדי לעורר גל מחאה ציבורי נגד העיסקה, בהתאם לרצון קובעי הטעם בתקשורת?

masorti

New member
מי בדיוק סתם להן את הפה?

הרי המדיניות היום היא להאמין אוטומטית לכל מי שטוענת שנפגעה מינית, ולהרוס את חייו של נשוא התלונה עוד לפני שהוכחה אשמתו בבית המשפט. ראי המובאות למטה...

צימעס

New member
אתה ושכמותך,

כשאתה מגיב ב "אז למה לא הגבת / התפטרת / צעקת / בעטת / התלוננת / סיפרת לאמא....?"

masorti

New member
מה בדיוק לא סביר בציפיה הזו?

נאנסת לא אמורה להגיב ולצעוק או להתפטר או לספר לאמא?

דבורי

New member
אולי סבירה אבל לא ריאלית

אין הרבה נשים שלאחר מעשה אונס, במיוחד כשמדובר באדם המוכר להן ולא תוקף בפארק או ברחוב החשוך, יהיו מסוגלות נפשית להגיב באסרטיביות שכזאת.

צימעס

New member
לעתים קרובות מאוד היא לא יכולה.

(במקרה שלך היא לא יכולה לספר, כי אתה תשאלותה בהאשמה "למה לא ברחת???")

טופז2

New member
הטקסטים שיצאו מפיה היו ראויים להישמע רק

בבית משפט ובדלתיים סגורות. היא הפכה אותנו לשותפים ומציצים בעל כורחנו לפרטי ההטרדה הקשה, והטקסטים הפכו לבלתי ראויים לשידור. זה היה ריאליטי פורנו בשעת אחה"צ בשעה שרבבות ילדים חשופים למסך. לעניות דעתי, עורכי החדשות לא עושים את עבודתם נאמנה - כשהיא התחילה לרדת לפרטים אינטימיים ואלימים צריך היה להחזיר את השידור לאולפן!

masorti

New member
נהפוך הוא...

ברגע שהיא התחילה עם התיאורים הפלסטיים, היה ברור שהיא שקרנית פתולוגית. את באמת מאמינה שנשיא המדינה מוציא את איברו כל בוקר ממכנסיו ומשחק בו ליד הפקידות? (רבאכ, זה בן אדם בן מעל ל-60 ולא בן טפש-עשרה עם חסכים נפשיים בקשר לבולבול) אפילו קלינטון שהיה בעל מוניטין של רודף שמלות פתולוגי לא הואשם בהתנהגות כזו.

טופז2

New member
הדיון אינו על שקר או לא

או על חומרת המעשים של משה קצב. הוא על הפירוט הפומבי והדיון הוא על הטעם הטוב של השידור. המתירנות והמציצנות מתחפשות לחופש הביטוי - אה, ממש קל ומפתה לנפנף בדגל חופש המידע ולפטור את עצמנו מכל היסוס והרהור. הכל מותר (בעיקר בשידור חי)! הרוח השלטת היום בתקשורת היא שזכות הציבור לדעת, וזכות הציבור לגעת. ומה אני חושבת עליה הבעתי כבר דעתי. כמוך שאלות קשות ותהיות על הסתירות בעדותה

masorti

New member
הנקודה היא...

שלולא הטיפשה הזו התראיינה בציבור תוך אמירות אבסורדיות, אני הייתי נשאר בענן ערפל ומאמין שהיא נאנסה. השאלה האם היה ראוי לשדר זאת בשעת צפיית שיא של ילדים היא שאלה אחרת.

היית מאמין

שבזמן שהיא ישנה בביתה של עורכת הדין שלה, מאחורי דלת נעולה, בא מישהו, גנב את התיק שלה והשליך אותו בחדר המדרגות של עורכת הדין בלי להשאיר שום סימן? ובכל זאת, אפילו אם אף מילה שאמרה אותה א' אינה נכונה, אין זה מוכיח שהנשיא אינו חרמן חולני. קח תסריט פשוט: הנשיא מבצע מעשים מגונים בעובדות רבות. מסיבות שונות הן לא רוצות להתלונן, אבל השמועה מתפשטת. א' מנסה לנסות את מזלה, ולסחוט אותו בהתבסס על הסיפורים ששמעה. כאשר הנשיא הולך להתלונן ליועץ במקום לשלם לה, היא מוצאת את עצמה נאלצת ללכת הלאה עם הסיפור שלה, גם בתקשורת. יש לך בתסריט הזה את שני המרכיבים: גם א' טיפשה ושקרנית, כפי שאתה מאמין שהיא, וגם קצב חרמן שמקומו בבית כלא.

masorti

New member
יתכן שקצב הוא חרמן...

השאלה היא האם הוא אנס. אני לא יודע מה הנשיא עשה או לא עשה. אני רק יודע שלא הוכח לי בצורה סבירה שהוא אנס או אפילו התקרב לזה. והרי הדיון לא היה על פלירטוט לא ראוי אלא על אונס.

ixmix

New member
אבל לא היה צריך להוכיח לך, אלא לביהמ"ש.

זו בדיוק הנקודה - יש בסיס להעמדה לדין.

למעלה