למה לצאת בשאלה?

מי דיבר על גלגולים?

גלגול זה לתקן את החוטא שוב בעולם. כיום כולנו מגולגלים ובספרים כתוב שבעיקבתא דמשיחא התגלגלו נשמות מדור המבול...

לא מתגלגלים מיד

ואל תתעסקי בדברים שאת לא מבינה אותם. תשאלי כל אדם שעבר מוות קליני הוא יגיד לך שראה את השכינה.

מובחרת

New member
ראה פרוזדור ארוך...

חיי ה``בין אדם לחברו`` שלו, צפו מול עיניו. לא צלבו אותו על שמירת שבת, אי מחיית עמלק, ובעילת נידה.

מובחרת

New member
בודאי...

יש לנו ``נשמה`` , היא עולה לילה לילה אל כסא הכבוד, מתנקה מהשטינק של היממה האחרונה, ו---חוזרת זכה וברה. ובכ``ז נענשת לאחר המוות! לגויים אין נשמה! הם יצורים סוג ב`. אנחנו עם נבחר, סגולה...שונאים אותנו בכל מקום!

חבל שאת לא חייה בזמן השואה

אנשים ברחו מהנאצים ותושבים גרמניים ``נאורים`` הסגירו אותם! אולי אז היית מבינה מה זה גוי ולאיזו אכזריות הוא יכול להגיע את מלקקת להם כי את רוצה להראות דמוקרטית אבל תדעי לך שאם היה באפשרותם הם היו עושים ממך ארוחת בוקר את אוהבת לאכול יוגורט? אם כן תדעי לך שאותו דבר הם אוהבים לאכול אותך אבל זה שהם מתחנפנים היום זה לא עושה אותם לצדיקים יבוא יום והוא יבוא שכל הגויים יתאחדו נגד היהודים ! היום הם מתחפשים לדמוקרטים ושוויון זכויות וכו` וגם זה כתוב אצלנו בספרים למה זה יהיה אבל איני רוצה להכנס לזה.

hemi32

New member
עם ישראל הנאור שלך עשה שואה לגויים

כן כן מה שאתה שומע , תפסיק עם הצביעות שלך ותפתח את התנ"ך המסריח שלך , ושם תמצא את כל ההיסטורייה המלאת מלחמות ודם שניהלו מאורי הדורות שלך החל מאברהם אבינו ועד יהושע בןנון ולאחריו בתקופת השופטים ודוד המלך והלאה .. כל עוד העם הזה היה לו כוח הוא ריסס ורצח את כל מי שעמד לו בדרכו , עשרות מליונים של אנשים נהרגו ונשחטו על בסיס האמונה שלך .. ובכלל אתה כל יום מחכה לביאת המשיח .. לא כך ? ואז יהיה לך תענוג של מצווה לרצוח את כל העמלקים ושבעת העמים , אתה במו יידך תהרוג בהם , מה שאומר שהשאלה היא רק מי שולט ! כשהגרמנים שלטו הם רצחו , ודרך אגב הם רצחו והרגו לא רק יהודים אלא גם צוענים והומואים וסתם זרים בכמויות הרבה יותר גדולות מהיהודים !!! אני נגעל מהתנ"ך ומהאופן בו מסופרים שם מלחמות של רשות ושל מצווה , וההתגאות שביום אחד הרגו היהודים עשרות אלפי אנשים וכדו' ! כמה זה םפרימיטיבי , זה דבר שצריך להתגאות בו ? וכי עולמינו זה עולם של רצח איש את רעהו ? מגילת אסתר שאתה תחגוג בעוד כמה ימים חייבת להיסתיים עם רצח חגיגי של מאות אלפי גויים ? ועל זה אתה חוגג ? ועוד מרגיש נאור ? זה הרי שיא הפרימיטיביות ! שאני יהיה שייך לדת כזו ? גועל נפש מרוכז !

naty 1

New member
למה מסריח? ולמה שלך?

ולמה כוכך חשוב לך לחשוב ש"הגרמנים הרגו צוענים והומואים וזרים בכמויות הרבה יותר גדולות מהיהודים"? זה לא כזו גאווה גדולה להרצח בשואה.. ואם אתה נגעל מהתנ"ך.. אתה פשוט יכול להפסיק ללמוד היסטוריה ומשפט עתיקים. לא כל אחד מספיק בשל בשביל זה.. ועיצה מידיד (אמיתי), זה שאתה שם וכוכך שונא לא עושה לך טוב

hemi32

New member
התנ"ך שהביא רק שנאה ורוע לעולם

מדוע שלא אשנא אותו , הוא אבי הדתות והמחלוקות בעולם , זרע השנאה נוטף ממנו , כאשר עמוד אחר עמוד נוצרים בו הבדלי מעמדות שונים וגזעים והפליות בין עמים שונים ומינים שונים ! מדוע לא אקרא להמצאה המרושעת הזו דבר מסריח ? מדוע ? האם היית מוכן להשלים עם חוקה כזו ? עם משפטים כאלו ? עם התנהגויות כאלו ? עם מה אפשר להסכים שם ? ובאשר לשואה אכן מרגיז אותי בכל פעם ההתייחסות אליה כאילו זו טרגדיה יהודית בלבד ! בעוד בשואה נהרגו עשרות מליוני אנשים שמבחינתי זו הטרגדיה האמיתית שאדם תופס שיגעון ומחליט שיש גזע נעלה וכל השאר צריך לנקות מעל פני האדמה ! ומצליח להשפיע על מליוני חייליו לצעוד בדרכו ולהשמיד עשרות מליונים , מה הקשר בעניין הזה לעם היהודי ? אינני רואה שום הבדל בין אדם לאדם עלי אדמות , ולדעתי עצם האיזכור 'יהודי' 'נוצרי' 'מוסלמי' הוא גזעני במהותו .. לא אצלי ! ושוב אני חוזר מכאן לתנ"ך הקורא באין מפריע להרג ורצח המונים על בסיס הגזע בלבד ! אנחנו העם היהודי השולט ! אז תגיד לי אתה מה ההבדל בין היטלר לנביאים ? כשקם אדם בבוקר ואומר אתמול דיברתי עם אלוהים והוא הודיע לי שארץ ישראל שייכת לי ! ולכן בואו נחסל את כל אלו שיושבים שם ! חד וחלק ! ובסוד קטן הוסיף לי אלוהים שאם תמצא באיזה מקום עמלקי תחסל אותו .. סתם כך למען הכייף ובמצוות אלוהים !

uri80

New member
"מה הקשר לעם היהודי"?

לרגע חשבתי שאתה צוחק. אח"כ הבנתי שזה פשוט עצוב. לא יודע איפה למדת היסטוריה, לא יודע מה לימדו אותך או מה לא לא לימדו אותך אבל הבורות שאתה מגלה כאן מדהימה. היטלר לפני התאבדותו נותן נאום שלם. הוא לא מזכיר שם את עשרות מליוני הרוסים שהרג. הוא לא מזכיר שם פולנים או צוענים או הומוסקסואלים או בריטים. לפני מותו הדבר החשוב ביותר עבורו להשאיר כצוואה היא הדברים הבאים: "המלחמה ניזומה באופן בלעדי על ידי אותם מדינאים בינלאומיים ממוצא יהודי או העמלים למען האינטרסים היהודיים." הוא כותב שהוא עצמו עשה כל מאמץ למנוע את המלחמה, כמובן, אך כוחה של היהדות הבינלאומית גבר. אבל, מוסיף היטלר, "לא הותרתי ספק שלא ארשה שמיליוני ילדים אירופאים ממוצא ארי ימותו מרעב... בלי שהאשמים האמיתיים יכפרו על אשמתם, אף כי תוך שימוש באמצעים הומניים יותר" (היינו, השמדה בגז). לסיכום הוא קורא ל"הנהגת האומה ולממשיכה להקפיד על חוקי הגזע ועל התנגדות ללא רחם למרעילים העולמיים של כל האומות, היהדות הבינלאומית". בתורת הגזע הארי יש שני קצוות. אחד מהם הוא הארי, בקצה השני המנוגד נמצא המשחית, המרעיל, החיידק -היהודי. כל השאר נמצאים בתווך. היטלר במיין קמפפ נותן נאומים שלמים על הגזע היהודי. ההתבססות שלו על האנטישמיות הנפוצה בגרמניה ובאירופה היא זו שעזרה לו להפוך מבריון בארים לעריץ שרצח עשרות מליונים. ועידת ונזה מתיחסת לפתרון הסופי ליהודים. כשברור שגרמניה מפסידה הגרמנים עדיין מקדישים רכבות ואמצעי לחימה למחיקת יהודים במקום להקדישם למלחמה ואתה עוד שואל מה הקשר לעם היהודי??? מכאן הגדלת לעשות לאיזו השוואה הזויה בין היטלר לנביאי ישראל, ואח"כ עוד ל"תנ"ך ממציא הדתות" (לא, הוא התחיל רק דת אחת מונותאיסטית. דתות ומלחמות עוד היו לפניו ויהיו עוד הרבה אחריו) אל תדאג, עם הנימוקים האלו יכולת להופיע ב"דר שטירמר" ללא חשש. הם לא היו מפלים אותך שהרי לא היה כנראה באותה תקופה קשר מיוחד לעם היהודי. יהודים סתם נקלעו למלחמה לא קשורה.

hemi32

New member
לא הבנת את ההיגיון בדברים ..

אני לא חולק על כך שהיטלר שנא את העם היהודי ! אני קראתי על השואה מאות ספרים ואני יודע בדיוק מה הוא אמר ומה הוא הרצה .. אבל האם זו הטרגדיה בעניין ? האם זה קם מטורף והחליט להשמיד בשיטתיות את הקבוצה שנקראת יהודים ? הרי הטרגדייה האיומה היא זו שלאורך כל הדורות קמים מטורפים עם רעיונות מטורפים ומובילים אחריהם צבא שלם של מאמינים על מנת להרוג בהתאם לקריזה שתקפה אותם באותה עת !! ואי לכך מבחינתי אין הבדל אם המטורף החליט להשמיד ולרצוח עמים שלמים בהתאם לכך שהזה שדיבר עם אלוהים או שהמטורף החליט שעליונות הגזע היא של הגרמנים וצריך להרוג את היהודים ! הטרגדייה היא אותה טרגדייה היא אותה טרגדייה .. מצא את ההבדלים .. תחשוב שהיום מאיזה שהיא סיבה מזהים מדינת עמלק , והרב X הוא ראש ממשלה , וכי הוא לא יטיל פצצת אטום על אותה מדינה בשם הדת היהודית ולשם מצווה ??? ובאופן תיאורטי האם זה לא ציווי התורה ? האם יש הבדל בין היציאה הזו לרעיון עליונות הגזע ?? האם יש הבדל בין מצווה זו למצוות המוסלמים להיות שאהידים ?? או מסעי הצלב של הנוצרים ? נוח לך היום להיות הצד שצועק כי אין לך כוח ! אנחנו בגלות ורודפים אותנו וכו וכו .. אבל אנחנו שוכחים את הנאמר כבר בגמ' כשדוד המלך אומר 'צאו ופשטו ידיכים בגדוד' .. אנחנו שוכחים את היסטוריית המלחמות העקובה מדם שהיתה עוד אצל אבותינו ?? כשאנחנו בצד החלש פתאום כולנו יפה נפש ומגלגלים עיינים צידקניות כאילו אנחנו לא יודעים לפגוע בזבוב .. והרי התורה שלנו מלאה בנקמה שתיהיה כשיבוא המשיח ועוד ועוד .

uri80

New member
את ההשוואה המופרכת אתה ביצעת

אני רק ציטטתי את דבריך. היום אנחנו לא "בצד שאין לו כח" וכבר מזמן לא "בגלות", הצבא מורכב חציו מדתיים, ועדיין לא מבצעים שואות חדשות על ימין ועל שמאל. לפי ההגיון שלך גם רומא שוות ערך להיטלר, אלכסנדר מוקדון שווה ערך להיטלר, המונגולים, הגאלים, הבריטונים וכו', כל עם על פני כדוה"א - כולם שווי ערך להיטלר. אתה משווה נורמות שונות לחלוטין מזמנים ותקופות שונים (שלא לדבר על כך שאין ממש הוכחות לכך שאי פעם עמלק אכן הושמד בפועל אי פעם). מלחמות היו בכל העולם ובכל האומות, אנחנו לא היינו יוצאי דופן במיוחד. אפילו להפך. נ.ב. ואם קראת על השואה מאות ספרים, היית צריך כנראה לדעת שצוענים הושמדו פחות ממליון, והומוסקסואלים בסביבות כמה עשרות אלפים בלבד. מה זה לעומת "כמויות גדולות הרבה מהיהודים" שהזכרת. עיין ערך הציטוט שנתי שם לב אליו קודם ואני החמצתי משום מה.

תבין שוב

אנחנו ב2500 שנה האחרונים רק סבלנו! ולא הצקנו לאיש ותאמין או לא תאמין אבל לפני 4000 שנה כשהרגנו כל העולם ידע על מעמד הר סיני וידע שאנחנו העם הנבחר ומכאן הגיע השנאת עולם לעם עולם של היטלר וכו` כשהרגנו הרגנו בשם אלוקים את מי שהיינו צריכים להרוג מחמת רשעותו! וזה לא היה כמו היום שמישהו החליט שהוא מדבר בשם אללה אז כל האומות ידעו שאנחנו האומה הנבחרת ושהיה מתן תורה.

תראה

הסיבה למחיית עמלק היתה כי אז המצב לא היה כמו היום אז כל האומות ידעו שהעם היהודי הוא העם הנבחר של האלוקים בא עמלק ונלחם באלוקים הוא שנא את אלוקים לכן היה הראשון שהעיז להלחם ביהודים ידע את בוראו והתכוון למרוד בו אותך אני מבין אתה לא יודע את בוראך אבל אז כולם ידעו את קיומו היום באמת אנחנו לא נלך לחפש עמלקים כנ``ל גבי יהושע כשבא לארץ האומות ידעו שהיה קריעת ים סוף וידעו שהם באים בשם האלוקים אבל בגלל שעמלק צינן את האמבטי אז הם העיזו להלחם בהם.

תבין איש

שאול ריחם במלחמה על הצאן והבקר והנשים ולא הבין שאלוקים יודע יותר ממנו אם לא היה את אסתר אז בגלל הרחמים שלו על אגג שהשאירו בחיים אתה לא היית קיים היום המן תכנן למחוק את העם היהודי מהמפה ועוד יותר הנאצים היו עמלקים ואם לא היה מרחם עליהם הם לא היו שוחטים 6 מליון איש מהעם שלך כמו בהמות! אתה צריך להבין ההסטוריה לא התחילה היום העולם אז היה אכזר מאוד ואני שואל אותך במצרים שהיו קוברים במקום לבנה בקיר היו שמים תינוק יהודי בקיר! היו מענים אותם בעינויי פרך כמו בשואה במשך 240 שנה האם לא היה מגיע להם מכות ושיטבעו בים סוף? האם היית מרחם על הנאצים? כך היו אז היהודים לא עשו רע לאיש! אותו עמלק התחיל במלחמה עם היהודים במטרה להשמיד אותם האם לא מגיע לו שנשמיד אותו? תראה לי מקום אחד בתנ``ך שהיהודים הרגו ללא סיבה אין כזה מקום.

uri80

New member
רק מקום אחד? בבקשה -הנביא אלישע

"ויעל משם בית אל והוא עלה בדרך ונערים קטנים יצאו מן העיר ויתקלסו בו ויאמרו לו עלה קרח עלה קרח, ויפן אחריו ויראם ויקללם בשם ה' ותצאנה שתים דבים מן היער ותבקענה מהם ארבעים ושני ילדים" מוכר לך?

לא מכיר את המקרה

זה לא אומר שאין תשובה אני לא יכול לענות לך כי איני יודע במה מדובר אבל זה בדין וכמדומני שהוא עצמו הגם שעשה את זה בדין נענש על זה שחלה אבל אני לא יודע מה היה שם תן מקרה אחר ועדיף מתורה ולא מנ``ך.

uri80

New member
תקרא קצת על המקורות שלך.

אחרי זה תחזור לכאן. נ.ב. אתה לא באמת חייב.

אנילה1

New member
שלומי התקופה שלנו לא אכזרית?

כמה מקרים של רצח עם קרו במאה ה-20? אני חושבת שזאת המאה שהכי הרבה בני אדם ניטבחו בה. בטוח שלא אוכל למנות את כל המלחמות. אבל נתחיל. שתי מלחמות העולם. השואה, עליית הקומוניסטים טבח של מתנגדים למשטר. מלחמת קוריאה מלחמת ויאטנם, הטבח בכורדים, הטבח ברואנדים. המלחמות בבוסניה, צ'צניה. מלחמות ישראל, אולי יפן נלחמה בסין בתחילת המאה. ההודים כבשו את טיבט (תקנו אותי), מלחמות הסיקים בהודו. מלחמה קטנה של האנגלים באי החמוד בדרום אמריקה.עשרות הפיכות משטרים בדרם אמריקה, כולם מלווים בקורבנות רציחות בדרם אפריקה אחרי ביטול האפרטהייד. מלחמת עירק 1 מלחמת עירק 2. ההפיכה באירן. מלחמת אזרחים בלבנון. בטח היו עוד הפיכות ועוד מלחמות. לדעתי במאה ה-20 נטבחו כ-100 מיליון גברים נשים וילדים, ואולי יותר. וחוץ מזה מרקיז הכל בסדר.

למעלה