למה לצאת בשאלה?

למה לצאת בשאלה?

האם היוצאים בשאלה נהנים? הרי זה כמו שאני ילך להיות אינדיאני אתה אמור להכנס לעולם אחר בלי שום קשר אליו לדוגמא קחו חרדי שיוצא בשאלה הוא הולך להלל מקבל מהם עידוד וקצת תמיכה כספית אבל אחד כזה מפריעות לו 2 דברים א. אמונה כי אפילו מי שיאמר שהוא בטוח שהוא לא מאמין עדיין הוא ישאר לפחות חצי מאמין ותמיד ישאל את עצמו אולי אני טועה ויש אלוקים? גם עם משפחה כמה יוצאים הצליחו להקים משפחה רגילה בגיל 25-30 ? מעטים מאוד! ובקיצור אני אשאל אותכם תגידו את האמת האם אתם נהנים מיציאתכם לשאלה? לדוגמא היום שמעתי באיזו תחנה יוצאת בשאלה שפשוט התמרמרה על כך שיצאה בשאלה היא אמרה שחשה בדידות ומחשבות וכו` אני בהחלט מבין אותה אם ההבדל בין חילונים לחרדים היה כמו לפני 40 שנה שחרדים חיים רק על פת במלח ומים אז אני מבין מה יתן לי אם אצא בשאלה אבל בחיאת היום מה ההבדל בין חרדים לחילונים? שום הבדל! החרדים נהנים כמו החילונים! חוץ מהאיסורים של לא לחלל שבת שלדעתי זה הנאות אין חרדי אחד שקשה לו לנוח מכל השבוע ולסעוד סעודת שבת ולנייס על כל העולם איזה סבל יש בזה? באמת! למה להפסיד חיים שלמים של הנאות על חיים שלמים של סבל? אתם יודעים טוב טוב שהייתם יותר נהנים אם הייתם יושבים ולומדים בכולל בלי שום הפרעות ואם זה קשה לכם לא חסר חרדים עובדים ומצליחים למה לחיות כל הזמן ביסורי מצפון? אולי יוצא אחד לאלף נגיד כמו ישראל סגל הוא מרויח מיציאתו עולם ומלואו ואולי זה בגלל שהוא איבד את הזכות לעולם הבא והבורא משלם לו שכרו בעולם הזה אבל אתם שקשה לכם זה אומר שהבורא אוהב אותכם ונותן לכם סבל כדי שתחזרו בתשובה. אני לא רוצה להשפיע עליכם כלום כי זה לא מטרתי איש באמונתו יחיה לכל אדם הבחירה שלו ואין לאף אדם זכות להשפיע על בחירתו שלו אני רק רוצה שתענו על שאלתי האם באמת נהנתם מיציאתכם בשאלה?

רק בגלל שאני נערה טובה יפת עיניים

לטובת חברי הפורום היקרים: למה לצאת בשאלה? האם היוצאים בשאלה נהנים? הרי זה כמו שאני אלך להיות אינדיאני. אתה אמור להכנס לעולם אחר בלי שום קשר אליו. לדוגמה, קחו חרדי שיוצא בשאלה. הוא הולך להל"ל ומקבל מהם עידוד וקצת תמיכה כספית. אבל אחד כזה מפריעים לו שני דברים: א. אמונה. כי אפילו מי שיאמר שהוא בטוח שהוא לא מאמין, עדיין ישאר לפחות חצי מאמין ותמיד ישאל את עצמו "אולי אני טועה ויש אלוהים"? גם עם משפחה. כמה יוצאים הצליחו להקים משפחה רגילה בגיל 25-30 ? מעטים מאוד! ובקיצור, אני אשאל אתכם: תגידו את האמת. האם אתם נהנים מיציאתכם לשאלה? לדוגמא: היום שמעתי באיזו תחנת אוטובוס (?) יוצאת בשאלה, שפשוט התמרמרה על כך שיצאה בשאלה. היא אמרה שחשה בדידות ומחשבות וכו`. אני בהחלט מבין אותה. אם ההבדל בין חילונים לחרדים היה כמו לפני 40 שנה, כאשר חרדים חיו רק מפת במלח ומים, אז אני מבין מה יתן לי אם אצא בשאלה. אבל בחיאת, היום? מה ההבדל בין חרדים לחילונים? שום הבדל! החרדים נהנים כמו החילונים! חוץ מהאיסורים של לא לחלל שבת, שלפי דעתי זה הנאה, אין חרדי אחד שקשה לו לנוח מכל השבוע ולסעוד סעודת שבת ולנייעס על כל העולם. איזה סבל יש בזה? באמת! למה להפסיד חיים שלמים של הנאות על חיים שלמים של סבל? אתם יודעים טוב טוב שהייתם נהנים יותר אם הייתם יושבים ולומדים בכולל בלי שום הפרעות. ואם זה קשה לכם, לא חסר חרדים עובדים ומצליחים. למה לחיות כל הזמן ביסורי מצפון? אולי יוצא אחד לאלף, נגיד, כמו ישראל סגל, מרויח מיציאתו עולם ומלואו ואולי זה בגלל שהוא איבד את הזכות שלו לעולם הבא והבורא משלם לו שכרו בעולם הזה. אבל אתם, שקשה לכם, זה אומר שהבורא אוהב אתכם ונותן לכם סבל כדי שתחזרו בתשובה! אני לא רוצה להשפיע עליכם כלום, כי לא זו מטרתי. איש באמונתו יחיה. לכל אדם הבחירה שלו ואין לאף אדם זכות להשפיע על בחירתו שלו. אני רק רוצה שתענו על שאלתי: האם באמת נהנתם מיציאתכם בשאלה? תשובה: כן. בהחלט! ואין לי שום ייסורי מצפון. הערה: זו תשובתי האישית ואיננה מייצגת את כל כל חברי הפורום באשר הם.

היא לא התמרמרה!

היא הסבירה את נחיצות אירגון הלל. שמיעה סלקטיבית זה כישרון מולד או נרכש? והיא אגב, שמחה מאוד שעזבה את החרדיות. למעשה היא בטוחה שזה אחד הצעדים החכמים ביותר שהיא עשתה אחרי המעבר מנעלי ספורט לפלטפורמות. מה שבטוח שראיונות ברדיו בשעה כה מוקדמת היא כבר לא תיתן..

נתנו לה שישים שניות

לספר על יציאתה בשאלה. כמה אפשר לספר בשישים שניות? וכמה אפשר ללמוד מזה? ובשביל זה לקום בשעה פראית כזאת בבוקר? <הכותבת מעידה על עצמה שהיא קמה יום יום בשעה 6:00 בבוקר, מלבד שבתות וימים טובים> <וזה בכדי לא לפגוע בשמה הטוב>

כמו ששבתאי שואל

מה יצא לכם מהעולם הזה? הרי בסוף כולכם תמותו! לכל אדם יש בחירה להיות נמרוד או להיות משה רבינו פעם בקום המדינה הנסיון היה גדול מאוד וזה הסיבה שהרבה חרדים התחלנו לחרדים לא היה כלום היו אוכלים בקושי לחם כולם התלהבו מההצלחות של הציונים היה מצב של ``דרך רשעים צלחה`` הרבה חרדים התגייסו לצבא ונהיו חילונים לחילוני היה את כל העולם כולו. היום לחילוני יש מרצדס - לחרדי יש מרצדס חילוני אוכל המבורגר - חרדים אוכל המבורגר וכו` אין הבדל בגשמיות בין החרדי לחילוני לכן הנסיון הוא מאוד קל מאידך היום הנסיון של דורינו זה גילוי עריות מה שפעם לא היה בכאלו מימדים יש גם נסיון לא קל באמונה על פניו נראה שאין דין ואין דיין בכל זאת מי שיתאמץ ימצא את הבורא בכל פינה. הסטרא אחרא לפני שנעלם סופית הוא כמו הנר לפני שנכבה בוער הכי בעוצמה. אבל עד שיגיע הזבנג הגדול מלמעלה אז העולם יתהפך לא יעזור לא ראש ממשלה לא שר בטחון לא שר משטרה לא צה``ל לא שום דבר וזה לא רחוק היום הזה פשוט השם מאריך אפו אבל יש לזה גבול כשמגדישים את הסאה...

hemi32

New member
לקרוא ולהבין זה הצד החלש שלך !

זה בהחלט מצחיק לפחד מהמוות , שאחריו אין ולא כלום !

אתה מפחד

אני לא מפחד אני יודע שאחריו מתחילים החיים העולם הזה זה המוות העולם הבא זה החיים ולך אני יאמר לא שמעתי על סיאנסים? על מוות קליני שאנשים סיפרו שמצאו עצמם נכנסים למנהרה ונדבקים לאיזה אור שמרוב הנאה להדבק אליו הם לא רצו לחזור אלא נמשכו אליו. ואת זה העידו גם לא יהודים. העולם לא יכול להבראות ללא בורא כשם שאני לא יכול להבראות ללא אמא ואותו בורא לא יברא עולם ל70 שנה שבסופו אנשים ילכו לאבדון כמו שאתה חושב.

אתה דיברת

על כך שאתה לא מבין איך נוצר הבורא אני אומר לך שאין לך תפיסה בכלל מה זה אלוקים הנורא אתה מעיז לקרוא לו אלוקים עם ה אני מפחד לקרוא לו כך אלוקים זה דבר נורא ואיום שאיננו תופסים מהו אלוקים הזה ירד לרמת האדם והציב לו ספר חוקים שאותו האדם יכול להבין כפי שכתוב לא נפלאת היא ממך לא בשמים היא וכו` זה דבר פשוט שכל אדם מבין ואת זה צריך לקיים, מתחילה אלוקים ברא את העולם כמו שאתה רוצה שיהיה לאדם רק טוב הוא ברא את אדם הראשון מלאכי השרת היו צולים לו בשר ומוזגים לו יין אדם הראשון חטא וזה לא כמו שאתה חושב שהוא אכל פרי שהשם אמר לו אל תאכל הוא שאל איך נהיה אלוקים וכו` הנחש אמר לו שהוא אכל מעץ הדעת וחי לעולם אדם במרידה אכל מזה קיבל את עונשו והיו ימיו 120 שנה כשהאדם השחית אם לא היה חוטא היה האדם חי לעולם האדם לא עמד בניסיון האמונה הזה וקיבל את עונשו אח``כ האדם השחית את דרכו נאף רצח גזל עבד עבודה זרה לא לאלוקי השמיים תחשוב מה מרגיש בורא עולם אתה נתת למישהו מתנה ובמקום להודות לך הוא מודה לשונא שלך מה תרגיש? אלוקים עשה איתך טובה נתן לך מתנה את העולם הנפלא מה הוא מרגיש כשאתה עובד את אחר? הם אמרו מה אלוקים יעשה לנו על חטאינו לא יוריד גשמים? יש נהרות שנשתה מהם וכו` השם ניחם שברא את האדם הביא מבול ששטף את כל היצור בעולם ואם לא היה את נח שהיה צדיק העולם היה נחרב נח נכנס לתיבה עם בניו השם ניחם שהביא מבול כי אמר הרי בשגם הוא בשר יש לו יצרים ומהם יצאו כל הגויים עבדו לכוכבים ומזלות עד אברהם שגילה לעולם את האלוקים ממנו יצא עם ישראל שקיבל את התורה של אלוקים ושמר אותה עד היום.

איך הולך הפתגם הזה..

"אין הקנקן מעיד, אלא על מה שיש בו" (?) מרצדס, והמבורגר, המבורגר ומרצדס. ממש משאת נפשי. אני דווקא מעדיף BMW ופסטה.

מובחרת

New member
רד מהעץ הגבוה שטיפסת עליו.

לא עולם הבא, ולא גן עדן. בסוף, את כולנו יזללו תולעים דוקרניות, מכולנו ישאר עמוד שידרה מסכן. אין שכר, אין עונש, אין דין ואין דיין.

למעלה