למה לצאת בשאלה?

את צודקת

בכך שאת כולנו יזללו תולעים דוקרניות אבל זה לא אומר שאין שכר ואין עונש אין דין ואין דיין אשאל אותך איך יתכן שבמשך 4000 שנה לא קם ``חכם`` אחד כמו מובחרת והגיע למסקנא הזאת? כי עד המאה האחרונה אנשים היו חכמים ואפילו הטפשים הבינו שלא יתכן שהעולם נוצר סתם לא יתכן שהעולם החליט פתאום לפני 5000 שנה לבראות את עצמו! איך נהיה עולם? איך? את חושבת שהפורום הזה נהיה סתם? ממה זה נוצר ממישו שיצר אותו אותו דבר השמיים הכחולים לא יכולים לייצר עצמם! מי שלא מאמין באמת ולא בתור תירוץ לחטאים שלו כנראה סובל מבעיות נפשיות לא יתכן כדבר הזה! יש בורא! תשאלי אותי איך נוצר הבורא? לא יודע אותו בורא החליט להגביל את שכלי בשביל שאבין איך הוא נהיה ותאמרי לי השואה לא הספיקה לך כדי להבין שיש הנהגה? נכון שיש הסתר פנים אבל כל בר דעת חייב להבין שיש בורא לשמיים למה יש אנשים טפשים וחכמים? למה יש אוטיסטים ונכים? רק בגלל הנהגה שמחליטה מי יהיה מה.

מובחרת

New member
בא נאמר שיש בורא.

נראה לך שהוא קטנוני כמו שמצטייר מדבריך? בורא אין ספור עמים, בורר לו עם מושתן, ומחליט שהוא ``עם סגולה``??? משפריץ חוקים לכל עבר, כופה הר כגיגית, ומכה מכות מחץ כל הסוטה מדרכו? תעצור שניה, תבדוק! התורה נכתבה בידי גבר שוביניסט! תוציא את הקב``ה מהתמונה המעוותת הזו.

לא יתכן שהוא ברא את העולם סתם!

בלי תועלת רק כדי שיאכלו יהנו וימותו הוא בחר לו עם מופלא שהסכים להשרף על המוקד ולא לחלל את שמו שהסכים שיסרקו אותו במסרקות של ברזל העיקר שילמד את תורתו וזה לא אומר שגוי הוא אפס הגויים לא רצו לקבל את התורה בכל זאת גוי ששומר שבע מצוות בני נוח הוא ככהן גדול במקדש ביום הכיפורים! הוא יקבל שכר! אבל למה הוא בחר דוקא בנו או יותר נכון למה דוקא אנחנו הסכמנו לקבל את התורה? זה אני לא יודע זה דברים גבוהים בקבלה שלא נוגעים אלי.

מובחרת

New member
נסראללה בטוח

שכולנו כופרים וחייבים למות. ``אללה`` שלו, ציווה ``להוריד`` את כל היהודים! העולם נברא, בכדי שיחיו בו אנשים בכבוד, בהערכה ובשלווה.

נו באמת..

מי נראה לך שליחו של אלוקים הרוצח הערמומי הזה או הרב אלישיב? לך לא איכפת שהיה מוחמד כי אותך זה לא מחייב כלום אכפת לך שהיה מעמד הר סיני שזה מחייב אותך לשמור חוקים. מוחמד היה היחיד שהעיד על עצמו שהוא נביא והדפוקים בשכל האמינו לו בעוד את מעמד הר סיני עם שלם העיד על עצמו שראה ואף אחד לא הכחיש זאת משך אלפי שנה גם לא הגויים!

מובחרת

New member
מוחמד לא מאיים עלי בגיהינום,

אם אדליק אור בשירותים בשבת, אתנשק צרפתית עם גבר, או אוכל חתולה! בורא עולם? נו שוין, שיהיה...איומים, חוקים נוקשים? בטוח לא ממנו! מוח חולני ורדוף- המציא את אלה.

מוחמד לא מאיים

אז נמחה לו כפיים מוחמד מאיים רק לרצוח אותך ומה יהיה הלאה זה כבר לא בשליטתו אלוקים לא מעונין ברע שלך גיהנום זה טוב וכל עוד אני לא יודע מה זה גיהנום אני לא יוכל להסביר לך למה זה טוב אבל זה טוב לרשע יש רשעים שנאבדים ונכרתים כלא היו רשע לא יהנה אם ידבק בשכינה לכן לא יכול לקבל גן עדן את נבראת בשביל העולם הבא את בוחרת בעולם הזה? זכותך! אבל זה אושר מדומה.

מובחרת

New member
בתכלס,

כולם מתים בסוף. אף אחד לא חזר מן המתים, וסיפר כמה כיף לתנות אהבים עם זיוה. ) זאת מהשכינה( סיפורים בלי סוף, מציאות אומללה אחת.

את צריכה לפקוח טיפה את העיניים

ותביני מה קורה למעלה אם תרצי לחזור בתשובה השם יעזור לך ואת תראי אותו בחוש. וזה הסיבה שאני לא מבין למה את כופרת ואת לא מבינה למה אני מאמין כי לך אין זכויות להאמין כי בחרת ברע לי שאני שומר מצוות אני בחוש מאמין.

מובחרת

New member
לא עושה רע לנפש חיה.

אלוקים שלי לא קטנוני. לא מצר את צעדי בשבת, מבין, שאם אינני נשואה- מגיעה לי עדיין אהבת גבר, ובטח שלא נדחף לי לצלחת. לפרה ולחתולה, כואבת השחיטה באותה המידה. תתפכח אח שלי, תרגיש שלם.

כפי שכתבתי

השם הסביר לנו בספר החוקים שלו מה זה רע יש רע שכלי כמו לרצוח ויש רע שהשם הטביע אותו בבריאה שהוא רע כמו חילול שבת או אכילת חזיר וכדו` את בחרת ברע הזה שהבורא החליט שהוא רע אין הבדל אם עשית רע לחבר שלך או לבורא שלך הוא נתן לך נשמה את נשבעת לפני שבאת לעולם שאת תשמרי חוקיו את עוברת על השבועה ומגדפת אותו, האין רע יותר מזה?

מובחרת

New member
במה נשבעתי יותר מהסיני,

ההודי, או האנגלי?? חוזרים לאותה הנקודה: אבא, בורא ילדים, מעדיף עם אחד על משנהו? זה שכנוע עצמי רע ומר! הסיני זולל נחשים וצרעות, ואני אענש על אותם הדברים , שלו מותרים? אבא לא מפלה בין ילדיו.

הסיני

שאוכל חרקים הוא בהמה את שואלת למה אני לא חתולה? שאלה טובה.. היהודי יש לו נשמה שונה משל הגוי אנחנו בני אדם דומים אבל עם נשמות שונות למה גוי לא יצא יהודי? תשאלי בעולם הבא זה כמו שתשאלי למה לקיר אין נשמה או למה בעל חי לא יצא בן אדם... היהודי שיהיה רשע גמור יענש לא רק על זה שחילל שבת אלא גם על זה שלא עסק במעשה מרכבה...

בעצם

יש לי תשובה שאלת למה לא יצאת גויה תשובה את יכולה להיות גויה אף אחד לא מונע זאת ממך ראי עכשיו מי מונע ממך להיות גויה אף אחד! עברת על כרת נכרתת מהעם היהודי נשמתך נכרתה ואת לא שונה מגויה אבל דבר אחד נשאר לך הניצוץ היהודי החבוי אצלך אותו אי אפשר לכבות את תשארי יהודיה בעל כורחך! בזמן השואה חילונים כמוך חשבו להתחכם להתבולל עם גויים בא היטלר והתחכם אליהם בירר עד הסבתא אם יש לו צד יהודי גם גורלו היה כגורל אחיו היהודים ומזה את לא תוכלי להפטר וזה גם לטובתך.

מובחרת

New member
אל תתלהב מוקדם מידי.

אני לבושה כחרדית עדיין. אל תעשה ממני גויטע טרם זמני. וגם, קצת מאמינה שיש אלוקים. וגם אין לי כח לטפל בך יותר. ביי.

אם

הייתי יודע מי את תאמיני לך שכל הקנאים של ירושלים היו לך ליד הבית עד שהיית מסתלקת ממנו את חוצפנית לילד שלך תקראי מושתן! לא לעם שלי מובן? אין לך רשות שניה להמשיך להדמות לחרדית!

rachel437

New member
"נעקרתי מהדת" חבל

השתכענתי מדבריך לחזור בתשובה, כל דבריך היו דברים של טעם, משכנעים בצורה כזו, שהחלטתי לשמור שבת ולספור שמונה נקיים. עד ההתפרצות הנוכחית שלך, פשוט קבלתי פחד מהאיומים שלך והחלטתי להתרחק מאנשים כמוך.

חחה גדול!

עוד חומיני נחשף.. שהקנאים שלך ידחפו אחד לשני אצבעות בתחת ושלא ישכחו ללקק את האצבעות.. חחה אנשים כמוך יותר מסוכנים מפושעים - לפחות הפושע יודע שהוא עושה משהו לא בסדר. אתם רובוטים מחסלים חסרי רגש ``הורגים בשם אלוהים או אללה`` (סאבלימינל) הציבור המעפן שלכם מלא באנוסים. תיבדוק בציציות של אישתך.. לך תדע.. הדת זה הדבר הכי הרסני שהאדם יצר. הרבה יותר מהאטום ומכונת היריה. דתות גרמו ועדיין גורמות למלחמות בהיקף עולמי. לסבל יומיומי בל יתאור לאנושות. כולי תיקווה שהדת תעלם במאה שנים הקרובות. מפני שאם זה לא יקרה האנושות תעלם. יאללה מיתת נשיקה נעימה צדיק.

אני לא מסכים איתך

הוא לא מייצג אף אדם ואף ציבור, לכרוך אותו כחרדי מן המניין, מהווה מחמאה בשבילו. ולידיעתך... מכוניות לא הורגות, אנשים הורגים. הדת לא הורגת - אנשים הורגים.

למעלה