להיות אמא בעזה

מי שמרחם על אכזרים סופו שיתאכזר אל רחמנים

תמשיכי לרחם על האימהות בעזה כנראה שאת שוכחת את האימהות שיושבות פה ומתפללות על הבנים שלהם שיצאו להלחם בשביל שלך ולילד שלך תהיה זכות קיום. הנשים האלה מחביאות מחבלים בבתים שלהם, הן לא מרחמות על הילדים למה שאת תרחמי? את שמה את עצמך במקומן וזאת הטעות שלך, כי את גדלת במקום בו חיי האדם הם ערך עליון והן גדלו במקום ששוחטים בחורה צעירה על חילול כבוד המשפחה. כשפה בארץ נערכות הלוויות לחללים, אצלהן בבית יש הילולות ומסיבות כי הבן שלהם מת כשהיד. תאמיני לי הן לא מרחמות עלייך יותר בכיוון של מתפללות למותך, תפתחי טלוויזיה תראי את התגובות שלהן מבעד לצרחות של חיה שחוטה שהן מציגות כדי לגרור רחמים מכל העולם, הקיום שלהן מבחינתן מותנה במותך או בגירושך מהמדינה הזאת. קל להיות יפה נפש על חשבון דמם של החילים שלנו, קל להציג ידיים נקיות ומחשבות טהורות כשיש מי שמטנף את נפשו בשבילך.

raam951

New member
האמהות הללו הם הבהמות שיולדות מחבלים

אז את מוזמנת להצטרף אליהן , אם את כל כך מרחמת עליהם וליבך יוצא אליהן תזכרי טוב טוב- האמהות הללו, אם יכלו, היו שוחטות אותך ואת ילדייך בלי למצמץ אז תחשבי שוב על מי את מרחמת... ובאותה הזדמנות תשקלי השתלת מוח.

risto2

New member
ליבי לא נחמץ אלא נעשה מתוק

איך אפשר לשמוע תגובה כזו מאם ישראלית ? אגב ,אני לא הייתי נוטה להגדיר אותך ישראלית . אני ראיתי את התגובה שלך ואני יכול לומר לך בשיא ההחלטיות שאת לא גרה באיזור של טווח הירי ואת כנראה עוד אחת מאיזור השרון או מאיזור הבועות של האבטיה כפי שאני מכנה אתכם .למרות שאתם לא הרוב ,אבל חלק מכם חושבים כמוך . אם ורק אם היית זוכה לקום כל בוקר עם ירי של קאסם או מרגמה ,היית חושבת אחרת אבל כנראה את קמה לצלילי המוסיקה בגלגלצ אם ורק אם היית יודעת להיות פטריוטית ולהגדיר את המדינה כאחת שהיא שלך והאדמה שלך וערכי המדינה הם שלך ורק שלך , היית חושבת אחרת. משפחות שלמות לא ישנות למעלה מ7 -8 שנים ואת מעזה לפצות את פיך ולומר שחיי ילדיהם מזיזים לך ? איך ? איך ואיך אני שואל את עצמי שוב ושוב. חיילים,אבות וקרוב לרבבות יוצאים מביתם כדי להגן עליך . חוצפה שלא ניראת . ואת טוענת שהם חפים מפשע ? הם מקבלים הרתעות ,הם מקבלים מברקים ,מקבלים שיחות, מקבלים הכל רק כדי שלא נפגע בחיפ מפשע אבל בחירה גדולה וזכות עצומה יש להם ואין להם פחד ולא אלוהים ולכן הם מעדיפים למות . אז שימותו . סו וואט ? תתחילי להכיר ולהזדהות עם האחר ,והאחר הזה נקרא עם ישראל . ואם את לא נשייכת את עצמך לעם הזה,מה שזה נראה כאחוזים גבוהים מאוד ,אני מציע לך בכלל לא לרשום בתפוז אלא באלג'זירה !!!!!! אולי איכשהו שם ,תביני שעם ישראל ינצח ובגדול ! בהצלחה

ולמרות ההשתלחות וההתלהמות אני בוחרת לענות לך

ולא בקללות וסיסמאות אם היית קוראת באמת את מה שכתבתי היית רואה - שאחי נמצא שם עכשיו ושאני דואגת לו מאוד את כמו טוקבקיסטים רבים אחרים חייבים לראות הכל בשחור ולבן. כך שאם לבי נחמץ על משפחה שלמה שנהרגה מפגז תועה הלילה (לא נראה לי שהם קיבלו מברק או טלפון קודם) וביניהם תינוקות בני שנה ושנתיים - סימן שלא אכפת לי מתושבים בדרום ומחיילי צה"ל. כאמור - זה ממש לא המצב אני אפילו מוכנה להתערב אתך שאני עושה יותר ממך עבורם, כולל ארוח בביתי וכנראה שגם עשיתי יותר ממך ב8 השניפם שעברו. אני לא גרה ברמת השרון אני גרה בצפון ובמלחמת לבנון היינו כאן במצבים קשים מאוד וכן, גם אז חשבתי על ילדי הצד השני. להתלהם זה קל. לעצור ולחשוב קצת יותר קשה תחסכי ממני את השטויות על ישראלית או לא אני ממש לא צריכה אותך שתתני לי ציונים על הישראליות שלי ואין לי שום בעיה של זהות כל מה שאמרתי הוא שצער על הרג של חפים מפשע ואני מדגישה חפים מפשע, איננו מוריד מעצמתינו. להפך.

ייסאן

New member
ינצח, לא ינצח, ילדים מתים הם ילדים מתים,

לא משנה מאיזה כיוון. וגם אני בעד שיגמר כבר, ואני ישראלית וחצי, יהודיה לכל דבר, אבל מעל לכל אדם... אז נכון שזה אמביוולנטי, הרגשות, ונכון ש"במלחמה כמו במלחמה", אבל זה לא משנה את העובדה שלא משנה מידי מי מתים- הילדים האלו לא ישובו לחיות
וזה מכאיב, או אמור להכאיב לכל יצור המתקרא אדם.

שטויות במיץ

כל אמא שם מגדלת ילדים ושולחת אותם לחמאס החמאס בשליטה של 100% בעזה כל ילד שגודל שם ניהיה פעיל כבר בגיל 16 17 בדרך כלל אומרים כל עקבה לטובה אבל עכשיו צריך להגיד כל תגובה לטובה כל תגובה צהלית למתרחש ברצועה זה לטוב בלבד חייבים לעצור את זה לפני שהסיר לחץ שנקרא "עזה" יתפוצץ לנו בפנים!!!

רובינו כלל לא שמחים כאשר נהרגים ילדים בעזה

ברור שזה מצער, אבל מה את בעצם אומרת? מעבר ללאבחן את הצער שבעיניין? יש עוד משהו שאנחנו יכולים לעשות? - אנחנו מכוונים רק על מחבלים. - משתמשים בנשק הכי מדוייק שקיים היום בעולם וזה לא מובן מאליו כי זה מאד יקר. - גילינו איפוק זמן רב. אני באמת לא רואה עוד משהו שאנחנו יכולים לעשות. עם כל הצער והעצב על הרג ילדים כאשר הצד השני יורה מתוך שכונות ובתים, מאחסן נשק ליד בתים שיש בהם ילדים, גר בין אזרחים משנע רקטות בתוך שכונות ילדים יהרגו ונהרגים ואין משהו שאנחנו כמדינה יכולים לעשות חוץ מלהתפשר על הביטחון של הילדים שלנו וזה אני בטוח שאת מסכימה איתי דבר שאינו מתקבל על הדעת נכון? דרך אגב זה לא מורכב, אנשי חמאס בין אם במודע או שלא מסכנים את ילדיהם וילדים אחרים, זה שזה לא נתפס ברציונל שלי או שלך לא אומר שזה לא קיים, זו המציאות והיא דיי פשוטה במובן הזה.

יובל אם קראת את מה שכתבתי, לא האשמתי את צהל

לא הכרזתי שחייבים לעצור את המבצע או שהוא לא מוצדק לא הפגנתי נגד אני כמובן חרדה הרבה יותר לחיילים שנמצאים שם בפנים כרגע פשוטא ציינתי שיש משהו קשה בעובדה שליבינו קהה כל כך בסבלם של אחרים. שכל כך קל לנו לחשוב על ילדים בני שנתיים כעל מחבלים פוטנציאליים למרות שסטטיסטית (אם לוקחים את מספר התושבים ובודקים כמה מתוכם הם טרוריסטים) הסיכוי הוא אפסי - כי אז אפשר לכתוב "יופי" על הרג כזה. אני בהחלט מאמינה שבזמן כלשהו נצטרך עם חמאס מאוד יכול להיות שהמבצע הנוכחי ישפר את עמדותיינו במו"מ כזה אני לא שמאלנית קיצונית למרות מה שחלק מהאנשים כאן מנסים להלביש עליי - אני בסה"כ אנושית ומנסה להתייחס למציאות כמורכבת

לא אכנס לעיניין הפוליטי אלא אתייחס רק לאנושי

אכן אסור שליבנו יהיה קהה לסבלם של העזתים, בטח אין לנו לשמוח לאיד על מות האזרחים שם, על אחת כמה וכמה ילדים. מצד שני אסור שהלב שלנו ישתלט על הראש שלנו והשהרחמים ישבשו לנו את סדרי העדיפויות. יש עת לרגש ורחמים ויש עת לניתוח קר וסטרילי של המציאות יהיו ההשלכות אשר יהיו ובזה אני מתייחס לכל תחומי החיים, כל החלטה קשה שאדם צריך לקחת בחיים. לגבי החמאס, תקראי את האמנה שלו, איך הוא רואה אותנו כמה הוא לא רציונלי וכמה אין על מה לדבר איתו, גם אחרי שהוא יחטוף מכה קשה ולא ארחיב כאן כי זה לא הפורום.

אגל ט ל

New member
את צודקת מאד...אהבתי את שכתבת.

וכשאני מפזרת את מילותיי ברחבי הגלובוס ומספרת את שחווינו במשך 8 השנים האחרונות (אני גרה באחד מקיבוצי עוטף עזה) אני מוסיפה בכל מכתב שלו יכולתי להכנס לעזה ולשלוף משם את הילדים הקטנים, את אמהותיהם - הייתי שמחה מאד. מעבר לעובדה שהם באמת חפים מפשע. הם ילדים בסך הכל והילדים עם הצרכים המיוחדים הם כאב בפני עצמו. לחמאסניקים מעניין כקליפת השום מה יעלה בגורלם כי הם עסוקים בנקמה, אפילו לא בהגנה. הילדים הללו הם אולי תקווה למזרח תיכון חדש באמת. הם וילדינו יכולים לגדול בצורה אחרת לגמרי ללא הרעל המטפטף לתוכם מאז נולדו. הילדים הללו יוכלו גם להבין שילד ערבי הוא ילד בדיוק כמותם. הוא אינו רע. בדיוק כפי שהילדים היהודים אינם רעים. הם ילדים כמותם. אני מזעזעת מהבומים שברקע. אני מרחמת על הילדים ששומעים אותם ממרחק אפס כמעט.

MoRoSH11

New member
סוף סוף תגובה שפויה

במיוחד שהיא באה ממישהי שחווה את כל הסיפור מקרוב ליבי איתך

תעזבו אותכם מאמאות ערבים

תנו לצה"ל לחסל ולעשמיד את כל עזה. אבל לצערנו יש כמה יהודים שחובים שהם יהודים אבל הם בעד ערבים למה כואב להם שצה"ל הורג אנשים חפים מפשע גברים נשים ותף. למה שלו הכאב להם כצת על אזורי הדרום ששם יש אנשים חפים מפשע מה שהם רוצים כמו כל תושב הארץ זה שקט ושלווה ומנוחה. ולא לרוץ כל צפירה למקלטים... אז לסיכום תנו לצה"ל לחסל ולהשמיד את כל ערבים בעזה ושכל השמולנים שישבו בשקט והלכו לאזורי הדרום לתת כצת מאצמם והרעו אך הם סובלים ולא ערבים כי זה למעניין אף אחד

erpeled

New member
האם את עצובה גם כשנחשון צפע קטנטן וחמוד מוצא

את מותו כתוצאה מריצוץ גלגלתו -כשנימצא מתחת למפתן ביתך? בואי רגע נבחן מה זה ילד בעזה -עם כל הרגישות להיותו ילד -ורגישותך כאם וכאדם הילד הזה יונק שנאה אלינו מיום לידתו משד אמו. אחר כך מלמדים אותו בגן ובבית הספר שהיהודים הם מקור הרע בעולם ושיש רק דרך אחת לשפר את חייו והיא להשמיד כמה שיותר יהודים -ולא משנה אם אלו ילדים נשים או זקנים! כשיגדל קרוב לודאי שיהיה שהיד או ישתייך לחמס -שם ילחם בנו בנשק או יתפוצץ בקרבנו ויהרוג את ילדינו. -זו המציאות ואת התכנה הצרובה בראשו כבר לא תשני -ממש כמו שאריה גור יגדל והיה טורף כמו הוריו -ככה הילד הזה נועד לחיסול של חייה שנקראת יהודים -ויהודים -זה אנחנו -מבינה? אז כשילד חמסניק מת -אני לא ממש מצטער עם כל הכבוד כי כשנשאלת השאלה אם זה הוא או אני או ילדי או ילדייך -אני מעדיף לרחם עליו...

כשהלב מתחיל להתכווץ אני מזכירה לעצמי את שלהבת

פז, התינוקת שירו עליה מטווח אפס. זה תמיד עולה לי בראש. גם אני מרגישה כאב, אני אמא אני בנאדם - זה נורמלי, אך מזכירה לעצמי שוב ושוב -מדוע עליי לבכות על ילדיו של האוייב כשילדי שלי בסכנה? המציאות נושכת וזה כואב.

annafff

New member
יפה אמרת.

ליבי איתך. ועם עוד אלפי אנשים שנהרגים לחינם שם ופה. חבל שאנשים לא מוכנים לפתוח קצת את הראש,קצת את הלב.הם עפופים מכעס וכאב וחוסר רצון לנסות לשנות. תודה על מילים נעימות וכואבות גם יחד.

CitizenErased

New member
כל הכבוד על ההודעה אבל התגובות פה פשוט..

מזעזעות. אני מתביישת להיות ישראלית. איבדנו כל צלם אנוש.

SimsY

New member
אם לא היה לך את הגנת צה"ל והמדינה

אני בטוח שהיית מזממרת שיר אחר. דווקא את איבדת צלם אנוש - טוב מה לעשות יש ליהודים גן דפוק והוא לרחם על מישהו שמטרתו היחידה היא לרצוח יהודים. אמהות שמרכיבות לילדים שלהן חגורות נפץ ושולחת אותן במקום לבית ספר - לבית ספר של יהודים כדי שיתפוצצו שם הם לא אמהות שאני נוטה לרחם עליהן - טוב אני לא את... מצד שני - אני לא מזדהה עם האויב.

למעלה