להיות אמא בעזה

SimsY

New member
איפה יש פה פגיעה אישית ?

אני אשמח אם תוכלי להסביר לי בבקשה.

SimsY

New member
אני אשמח בבקשה לקבל הסבר במסרים

כי אני לא הוצאתי מפי אפילו לא קללה אחת.

לא הזכרתי שקיללת. תקרא שוב את הדברים

אולי תבין שפגיעה באנשים היא לא רק בקללות.

SimsY

New member
מה עם הילדים של שדרות ?

8 שנים הם תחת מתקפת טילים - והילדים העזתיים 10 ימים סך הכל הם תחת טילים וכולם משתוללים ? איפה כולם היו במשך יותר מ-1200 ימים שהילדים של שדרות חוטפים את זה ? איפה הייתם ????? שתקתם כמו דגים !

CitizenErased

New member
מישהו אמר שעליהם אני לא מרחמת?

וברור שקופצים כעבור 10 ימים.. כמות החפים מפשע בעזה שמתו ב10 ימים האלה גדולה מכמות כל הישראלים שמתו מאז תחילת הקסאמים לפני 8 שנים! הקיצוניות שלך היא מטורפת.. אין פה טוב ורע. אם אני מרחמת על ילדים פלשתינאים זה לא אומר שאני אנטי-ישראלית. זה פשוט אומר שאני אנושית וכואב לי לראות אנשים חפים מפשע, בלי קשר לדת או לאום, מתים בגלל משהו שהם לא עשו. אבל שוב, זה לא אומר שאני מצדיקה את הקסאמים או שלא איכפת לי מהישראלים שנפגעו.

SimsY

New member
לא הזכרת אותם ....

משום מה ...... והם אלה שסובלים והם אלה שלא ביקשו את זה. לא הם בחרו בחמאס בבחירות דמוקרטיות לא הם הפגיזו את הרצועה 8 שנים ושכחת שמי שמת ברצועת עזה 90% הם מחבלים רצחניים אז כדאי שהאהבה הגדולה הזאת לטרוריסטים תרגע פה זה קרה הפוך FYI !

שתי הערות לך sims

ראשית כשאת מצטטת רעיון גם אם הוא טיפשי במיוחד של מישהו אחר, ראו לציין זאת (ע"ע ה"גן הדפוק" של אסף וול בYNET) שנית אשמח אם תשתפי אותי במספרן של האמהות בעזה שחגרו חגורות נפץ על ילדיהן ושלחו אותם לבית ספר של יהודים שיתפוצצו שם. אחר כך תחשבי כמה אמהות יש באוכלוסיה של 1,400,000 אנשים. לא שאני מצפה שתסיקי מסקנות הגיוניות אבל אני אוהבת עובדות, מה לעשות? אני לא מתרשמת מקללות וגם אם תקללי אותי ותחרפי אותי לא תשכנעי אותי שהילדים בני השנתיים שנהרגו אתמול ישנו תכננו בעצם לרצוח אותי ונתפסו ממש רגע לפני. אני מבינה שקשה לך להאמין שיש שם ממש אנשים שהם רופאים ואומנים וסופרים ונגרים שפוליטיקה לא מעניינת אותם ושרוצים בסה"כ מקום טוב יותר עבור ילדיהם - כמונו. האם בעקבות המצב שם יש יותר אנשים שהקצינו בדעותיהם? כנראה שכן. כפי שאת יכולה לראות גם אצלינו.

SimsY

New member
כמה נקודות

א. את הרעיון של הגן הדפוק אני חשבתי עליו הרבה הרבה לפני שכתבו עליו בידיעות ככה שבוא נביא דברים על דיוקם. ב. חשבת לרגע על האמהות בשדרות ? ג. לא ראיתי בשום מקום שקיללתי אותך. ד. מה עם בני השנתיים שנהרגו מטיל קסאם בשדרות לפני כמה שנים? ה. אם את כל כך רוצה לדאוג לאמהות וילדים אני בטוח שיש בכל דרום הארץ המון כאלה שצריך לדאוג להם.

חזרי לרוב ההודעות שכתבתי כאן

שבהן כתבתי בפרוש: כן, אני חושבת על האמהות בשדרות ליותר מרגע אני אפילו עושה עבורן ככל יכלתי אומר זאת שוב ושוב ושוב: הדאגה שלי לילדים שנהרגים שם לא מבטלת את הדאגה לאנשים שנפגעים כאן זה לא עובד ככה למרות שזה מנגנון ההסקה האוטמטית של רבים מהעונים רוב האנשים לא טורחים באמת לקרוא מספיקה להם הכותרת כפי שהיא מופיעה בדף הראשי ב"תפוז" (לא ציטוט מדוייק דרך אגב.) חבל - כי כשקוראים הכל אפשר לראות את המורכבות אפשר לראות שמובעת דאגה גם לחיילים וגם לתושבי הדרום כך שניתן לחסוך את התגובות הצפויות האלו

את צריכה להתבייש שאת מתביישת!

הערבים אשמים לא רק במה שהם עושים לנו, אלא במה שהם גורמים לנו לעשות להם!!! וחבל שאני לא זוכרת מי אמר את זה. בזמנים כאלה לא יזיק להיות פטריוטים. אנשים כמוך רק יורקים בעיניים של האזרחים שלנו בכל החזיתות. במקום להתבייש בקול תתביישו בשקט. ואל תספרו את זה לאף אחד.

SimsY

New member
לי אכפת מהאמהות בשדרות

בניגוד אלייך אני לא מאלה שמרחמים על האויב כשאנשינו סובלים בלי הפסקה כבר שנים.

אני יושבת וחושבת שוב ושוב עלינו ועליהן

על האימהות . על אמא שמגדלת ילד לערכים שהיא מאמינה בהם, לערכים שהיא חושבת שנכונים עבורה ועבור ילדיה ומשפחתה ובני ביתה. גם אני וגם אמא מעזה עושות את אותו דבר. רוצות שילדינו יגדלו בביטחון ובשלום. רוצות שילדינו יגדלו בלי פחד ובלי חשש לחייהם.

אביב02

New member
חחחח, את מיתממת או תמימה?

מעניין שכל האימהות של כל המחבלים שמחות ומחלקות סוכריות כשהבן שלהם מתאבד, אולי הם שמחות בשבילו שיקבל 72 בתולות! הבכי שלהם זה יחסי ציבור, הם אלופים בבכי. דבר שני העם הפלסטיני הוא האוייב ולא יעזור לתקשורת לעשות הפרדה בין חמושים לשאר העם שבחר את החמאס, כולם שם רוצים בהשמדתינו רק שכל אחד יש לו שם שיטה אחרת איך לעשות את זה. ומי שרוצה בהשמדתי גם אני רוצה בהשמדתו בלי רחמים שבאם ממוסר צבוע ולא אנושי כלפי העם שלך

להסביר שוב? אני בטוחה שאמא בעזה

רוצה שלום ושקט. איזו אמא רוצה שהילדים שלה יהרגו? איזה הורה מגדל את הילד שלו כדי שיהרג מול אויב? לא דיברתי על הבדלי המנטליות בנינו לבינן. דיברתי על להיות הורה שדואג לשלומו של הבן שלו ולחייו וביטחונו. כל אמא בכל העולם רוצה שילידה יגדלו בלי חשש.ואת זה - לא תוכל להפריח. ואני שמחה שאימהות מסוגלות לומר - כואב לי על המחיר שמלחמה גובה לא רק בצד שלי. אלא מבחינה אנושית - בכל העולם.

אביב02

New member
בעיניי לרחם על האוייב זה לא אנושי ולא מוסרי

איזה הורים? הורים של מחבלים מתאבדים גאים בילדים שלהם שהלכו למות ולהרוג אזרחים.. ולא רק זה אלא גם מחלקים סוכריות ועושים תהולכות שמחה בכל השכונה והכפר שלה. אז בואי לא נעצום עיניים ונראה את האמת כפי שהיא האימהות שלהם שמחות כשהבן מתאבד והורג איתו נשים וילדים אבל בוכות כשהבן נהרג בלי שהרג בדרך נשים וילדים.

כתבתי איפה שהוא שאני מרחמת על מישהו?

כתבתי שכאם שרוצה שילדיה יגדלו בביטחה ובשלום, אני מאמינה שאימהות בכל העולם רוצות את אותו דבר עבור ילדיהם. ולא אכנס איתך להיסטוריה שלנו - גם אנחנו שלחנו את מיטב בנינו להילחם עבור הקמת המדינה שלנו ועדיין גאים בבנים שלנו שנלחמים עד עצם היום הזה כדי לשמור על השקט והשלווה והביטחון שאנחנו כל כך זקוקים לו.

למעלה