להיות אמא בעזה

cial 1

New member
אמת אם נספור את הפשעים שלהם לא נספיק

בני משפחתי מהרוגי התופת הראשון באוטובוס בירושלים איך ישב שם מחבל במלון קטן והכין עוד חבלה נכנס לארץ עם חומרי גלם להכנת מיטענים בעוד שאחד המתאבדים עלה לאוטובוס השני מכין נו ועוד איך הרגו בנו ללא רחמים חיילות נדרסו למוות מנהג עזתי מחורבן בן אבלה דרס שתה את דם יקירינו -16 הרוגים נרצחו בתחנה כמו רוח ראפאים טרפה אותם ומי שנותרה חיילת פצוענ קשה עוד ידלדים שלנו נרצחו בכול פינה חיילנו נרצחו בכול תחנת תופת כול זה מהאם החמסתנית מה עוד מה הם מבגיזים ארגזי שתייה" לא ילדים חסרי ישע בתים נפגזים רק בנס כן נס יש נס העוזר לכול אחד מכול הפגיעות הנוראים ועוד גם אם רסיס לא יפגע מספיק הזכוכית וכלי הבית שלא נחשב את הבטון הכול על חפים מפשע מתוכנן להתפוצץ די אין שם על מי לבכות או לחשוב פעם כן חשבתי כך היום שונה הכול אני מהצפון וכול בני משפחתי בדרום הארץ כן גם בצפון הרגשנו את החיזבאללה על זה כן צריך להודות לממשלה שיש כאלה שהאמינו בדול וינוכרד בושה על דוך ועל אלה שתמכו בו אין יותר הליטני לחיזבאללה ואין יותר לעג מהגדר על תושבי הצפון- יש להודות גם על דברים אלה היום החמאס והחיזבאללה צוחק עלינו? על דול וינוגרד כי האשימו שם מהמובחרים של דרג גבוה בצבא שלנו בושה על זה באמת גם פה עם נגד עמו די צריך להיות חזק ויחד כול אימא טובה היא אם יהודיה שידעה סבל מאז קום העולם יחד יחד עם אחד- על הואיב להמשיך לחשוב איך ללמוד מהאם היהודיה יש להם מרחק רב- אולי יבוא יום לזה אין אני רוצה בהרג של אף אחד גם לם לא גבר אז ילדים אבל הם בוחרים בזה לצערי ולצער הרבה בעולם............... מי בכלל רוצה לראות מעשה זוועות כול בנאם הום אנושי על חיה אני מבכה ובוכיה אז על אדם לא משנה מה דמו מי הוא אבל יש אבל ועל זה אמר הקדוש ברוך הוא- הבא להורגך השקם להרגו על זה נאמר לצערי גם אם הוא מדמך..... אנו רוצות שלום אנו עם החפץ בשלום והעולם יודע........................

די כבר יא יפי נפש

אולי די עם השטויות, בואי לא נישכח שהילדים האלו הם המחבלים של מחר אולי במקום לבכות עליהם תזילי דמעה על תושבי הדרום, מה דעתך? הגיע הזמן שמישהו יעמיד את הנבלות האלו על מקומם. ואם האימהות שלהם והילדים שמה כל כך חשובים לך, אני מציע לך לגשת למשרד הפנים ולהחזיר את התעודה הכחולה שלך ולהחליפה בכתומה די נימאס מכל "היהודים" המיתחסדים שמה שמעניין אותם זה מה קורה לאזרחים בעזה ומה אם האחים שלך בשדרות אשדוד וכל עוטף עזה? אה תעני לי אנשים כמוך אני מגדיר כבוגדים במדינה ובעקרונות שלה. כל העולם קם וזועק שנפסיק, בואו ניזכר כשרוסיה תקפה את גאורגאיה אף אדם בעולם לא הצליח למנוע את זה והרוסים מחקו את גאורגאיה אז מה עשו להם? כלום הגיע הזמן שאנחנו כעם נפסיק לחשוב מה העולם יגיד אנחנו קיימים בזכות עצמנו ולא בזכותם. אז אני מציע לך שתי אופציות, או שתפסיקי לרחם או שתעברי לצד שלהם כי נימאסתם כבר עם הדעה הלא יהודית שלכם.

SimsY

New member
../images/Emo127.gif

אף אחד לא מדבר על הילדים וההורים של תושבי דרום הארץ הילדים מרטיבים,מפתחים חרדות,לא יכולים לישון,בוכים וקשה להם מאוד כמובן אף אחד לא מעוניין בהם בפורום הזה ... טוב זה אומר מעל לכל ספק איפה נמצא הלב של כל אחד פה.

כמה מעניינות התגובות פה! ../images/Emo18.gif

שתי תגובות מעל: "אנשים כמוך אני מגדיר כבוגדים במדינה ובעקרונות שלה." אתה בטוח? להביע אמפטיה אנושית פשוטה למרות שהיא מגבה את המבצע והכרחיותו (גם אני) זה בגידה במדינה? אולי הגיע הזמן לאיזה סיבוב לבדיקת ערכי המדינה שב אתה גר. והתגובה כאן מעליי: "אף אחד לא מדבר על הילדים וההורים של תושבי דרום הארץ"? סליחה? ברור שמדברים עליהם, ובצדק. לא ראיתי כאן אף הודעה שאומרת שילדי עזה עדיפים עלייהם, להיפך. מה כל כך מפחיד אותכם בשמירה הזאת על רמת אנושיות בסיסית? למה אוטומטית משתמעי מעצב על הרג ילדים בצד השני ש"לא אכפת" מילדים בדרום? וכמובן - "טוב, זה אומר מעל לכל ספק איפה נמצא הלב של כל אחד פה" כי הרי אם יש אנשים שהלב שלהם מסוגל להכיל צער על ילדי שדרות וגם ילדי עזה - הלב שלהם "לא במקום הנכון". יותר מכל עצוב שזה מה שאנחנו מאפשרים לצד השני לעשות לנו אני גדלתי בתקופה שחלק משמעותי מהמורשת של צה"ל התבסס על סיפורים של טוהר הנשק והלחימה ופעולה ע"פ אמות מידה שהפכו את צה"ל לא רק לצבא הטוב בעולם אלא גם לצבא מוסרי וזאת ללא קשר לאויב שהוא נלחם מולו. לעתים זה מעלה דילמות קשות וברור שבמלחמה לפעמים נהרגים גם אזרחים. מעולם לא היה לא לגיטימי להעלות את הדילמות האלו ולדבר עלייהן - להיפך. (באיזה עוד מקום יש מושגים כמו "פקודה בלתי חוקית שדגל שחור מתנוסס מעליה")? אז לא, מי שמצטער על מוות של ילדים בצד השני ובאותה מידה חרד לחיילי צה"ל ולתושבי הדרום הוא בשום אופן לא בוגד. והלב שלו נמצא בדיוק במקום הנכון.

../images/Emo51.gif רציתי לצעוק צעקה דומה

באותה הנחישות שנלחמים בחמאס צריך למצוא דרך לעזור לאזרחים שם. אני לא מוצא שום שמחה בלראות ילדים פצועים או הורים המחפשים את הילדים שלהם ומוצאים שקי גופות.

SimsY

New member
כמה שנים אתה לא מוצא שמחה בלראות

ילדים פצועים ? והורים שמחפשים את הילדים שלהם ? אני מניח שזה התחיל רק השבוע כי בשדרות זה נמשך ככה כבר 8 שנים

ainy

New member
אין החמאס נמצא בחלל ריק

אין החלל נמצא בחלל ריק, כפי שציינת, יש 20,000 אנשי חמאס מתוך אוכלוסייה של מליון וארבעמאות אלף נפש. לעולם לא יוכלו עשרים אלף לפעול כפי שפועל החמאס, ללא תמיכה, עידוד וגיבוי של האוכלוסייה. כאשר במדינת ישראל התברר כי יש מחתרת, מיד נלחמה בה הממשלה עד שמיגרה אותה. כאשר נולד החמאס כארגון טרור, הוא הלך והתעצם בעידוד האוכלוסייה שהוא חלק ממנה. משמע, תושבי עזה משתפים פעולה עם החמאס ומזדהים עם מטרותיו, אחרת לא היה מקבל מהם תמיכה רבה שכזו, לכן אני רואה בתושבי עזה שותפים לחמאס, מדיניותו והטרור תלול המסלול שהטיל על יישובי עוטף עזה. בכל מקום בעולם מרחיקים ילדים מן החזית, בעזה הילדים היו בקדמת החזית, חוצץ בין אנשי החמאס לחיילי צה"ל. מעולם לא נעשה שימוש ציני בילדים כדי שישמשו מגן אנושי כפי שנהגו אנשי החמאס ופעולות רבות של צה"ל בוטלו אך ורק כדי שלא לפגוע בילדים. והחמאס ניצל עובדה זו להמשיך ולפגוע ביישובי עוטף עזה. כיום נפלה החלטה, ילדי ישראל קודמים לילדי עזה. לא לחינם פיזר צה"ל כרוזים המתריעים ומזהירים ומצווים על האזרחים להתרחק למקום בטוח יותר, אלא שהם שם בעזה, המוסר שלהם אחר משלנו וערך חיי אדם אצלם הוא לא כמו אצלנו. ואני לכן אומר כי ילדי עזה סובלים ועוד יסבלו באשמתם הישירה של הוריהם ושל תרבות החברה בה הם חיים ואל לנו לרחם יתר על המידה לא על הוריהם ולא עליהם, כי זה החינוך שהם מקבלים. מוטב שכל המבקשים אנושיות מצד היהודים ידרשו זאת קודם כל מצד הפלשתינאים בכלל והחמאס בפרט.

AVI9876

New member
שיהיה לך ברור, אם לא שמאלנים

מזוכיסטים כמוך, לא היינו צריכים עכשיו להרוג ילדים. אני יתן לך דוגמה פשוטה מעולם הילדים הקרוב כל כך לליבך. ילד שמשתולל צריך לעשות לו נו נו נו. אם ההורים שלו רכיכות והם לא יודעים לרסן אותו, השובב הקטן יהפוך למופרע גדול. בשלב זה אפשר להרגיע אותו רק אם שתי סטירות מצלצלות. אם הוא ממשיך לגדול ללא רסן, הוא עלול להפוך לעבריין צעיר, כעת כבר יכול להשתלט עליו רק שוטר עם נשק חי. הבנת אותי? לפני הסכם אוסלו הצבא שלט ברצועה ביד קשה. לא היה קסאמים ולא גראדים. שום דבר חוץ מפיגוע בודד פה ושם. טוב אני עייף עכשיו אבל את מבינה לבד מה אני בא לאמר אז תחשבי על זה שוב ותפסיקי לרחם על אלה שמתים לראות אותך מתה.

כמה שזה כואב ולא אנושי, זה או אנחנו או הם

זאת מלחמת קיום האמא הערביה מגדלת ילדים תמימים.. אבל בעתיד ובמציאות הנוכחית הם ישאבו לפעילויות של הטרור השולטות בעזה.. אין ברירה.. זה או הילדים שלנו או שלהם.

אז אם ככה

אם אין תקווה וכל ילד ממילא יהפוך למחבל ואם זה הילדים שלנו או שלהם אז למה להסתפק במאה ילדים הרוגים? למה לא להרוג בשיטתיות את כולם? יש אנשים שמציעים למחוק את עזה בטוקבקים. את מוכנה לקחת אחריות על השמדת 1,400,000 אנשים? יש לנו את האמצעים לעשות את זה ואז יהיה נצחונינו שלם. לא?

אם הם ימשיכו לזרוק טילים זה מה שיהיה

שהטילים יגיעו לבתים של השמאלנים בתל אביב אז כבר לא נשמע שמאלנים שקוראים לדבר עם חמאס. תקוי שהערבים יקבלו שכל ויפסיקו לירות, לפני שהטילים שלהם יגיעו למאוז הסמול. כי במקרה כזה באמת תהיה לערבים נקבה2 אמיתית.

Mary38

New member
תבורכי,

ביום אחד שם מתות לפחות 4 משפחות, אין להם מים, חשמל,אוכל, בתים, מה תגידו אם בבוקר אחד חס וחלילה תקומו בלי אח, אחות, אמא, אבא? כפי שהזכרת, אני גם בעד חיסול אנשי טרור, לא בעד חיסול אזרחים חפים מפשע, מי אמר לכם שהם מרוצים מההנהגה שלהם? פשוט אין להם לאן ללכת. ראיתי תגובה שאומרת שהם מסכנים את הילדים שלהם ונותנים להם לישון במקומות מסוכנים, מי אמר לכם שיש להם חדרים מוגנים? מתי מנהיגים יריבו על פרסי נובל לשלום? .. נמאס להם, נמאס לנו, נמאס לכולם. תחזירו כבר את גלעד שליט עם החיילים שלנו הביתה!!!

cial 1

New member
אני יודעת שישלהם גם יכטות ובתי מלון...

הם לא כול כך מסכנים מוזר מי שחוב כך יש להם את כול השכבות כמו בכול מקום גם פה אין מקום בטוח בית מוגן פה מוזר ראיתי בית שנתפורר לו כמו צמר וזה מצמרר שי להתבכיין אין יש יש ידיים ויש בקשה ויש הצלה לא מאמינה לו ביקשו עזרה מישראל למען השלום והשקט שלהם - היו מקבלים בכול מיני דרכים די לסלף את המציאות הם חיים כמו באמריקה אוכל טוב מעדנים ממתקים בחינם אבל הם היו מעדיפים לחלק אותם על שפיחת דמינו- חלילה זו האמת ולכמה שמאלנים בארץ לכם ממני אין הנחה אצל האיסלם הרדיקלי האחזרי אין שם הנחה ?

10נועה

New member
לכל זמן ועת

כעת עלינו למלא לבנו ברחמים על החיילים המסכנים, על האמהות הדואגות ועל הפליטים הדרומיים. שנים דאגנו לערבים ועוד שנים נדאג להם. לא כעת !!!

Yaki J

New member
עוד בלפנית הזויה

לא מובן לי אם ל"אין לי אחות" יש מניות בתפוז, אבל לא מובן הצורך המטופש של תפוז לשים הודעות הזויות שלה בעמוד הראשי. היצורה הזאת מוכרת עוד מפורום "האח הגדול" שם היא טענה שהיא ילדה בת 18 בכלל (אלא אם כן היא טוענת שנכנסה להריון בגיל 13) וניבלה את פיה ללא הפסקה, והיא מציפה פורומים אחרים בשטויות פרו פלסטינאיות הרבה פחות עדינות ממה שרשמה פה (כנראה אחרי התגובות הקשות שקיבלה היא משנה טקטיקה ומנסה להתנחמד). מספיק להתייחס באדנות לתושבי עזה- הם בחרו בחמאס בבחירות דמוקרטיות - עליהם לשאת את התוצאות של פעולות הפשיעה שלהם. הם ממש לא אנשי לבנון שנכפתה עליהם נוכחות חיזבאללה, פה מדובר באנשים שבחרו את החמאס להנהיג אותם, להחיל את חוקיהם (רק שבוע שעבר הנאורים והיפים האלו אימצו החלטה שמענישה גניבה בכריתת יד. וזאת מתווספת לעריפת ראשיהם של הומוסקסואלים ורציחת נשים על "רקע כבוד המשפחה") מצבם הנפשי והצלקות שנותרו בילדי הדרום כנראה לא מעניינים את השמאל ההזוי ותומך החמאס בארץ.

yotyotam

New member
טבח

מה שקורה בעזה זה טבח אין סיבה לנסח את זה בדרך שונה. האם המטרה (לפגוע בארגון החמאס) מקדשת את האמצעים (לפגוע בחפים מפשע) ? לי התשובה ברורה והיא לא!!!!! בשבילי כל בני האדם הם בני אדם ורצח של פלסטינאים שווה לרצח של יהודים. הייתם מאפשרים רצח של אפילו שתי יהודים על מנת לחסל את החמאס?

אום נטע

New member
איתך בכל מילה.

קשה לי מאוד לקרוא את התגובות פה. אני חושבת שלא היתה ברירה אחרת מלהכנס לשם אבל רבאק! די לרקוד על הדם!

ניצן ר

New member
על זה החמאס לא חושבים

אנחנו לא צריכים לרחם עליהם עד כדי כך. גם אני אמא ואני אומרת שהפלסטינים אשמים. הם אלו שאפשרו לחמאס להביא אותם למצב שבו הם נמצאים. הם אלה שלא מתנגדים לשלטון החמאס וגם בחרו בו. אם הפלסטינים נותנים לחמאס להתחבא בינהם, אם הם נותנים להם לייצר נשק במרתף של הבית או בבית השכן, אם הם נותנים לחמאס להחביא כלי נשק במסגדים שלהם.... אז הם הביאו על עצמם את המצב הזה. נכון שלנו אין הרבה הרוגים עד כה, אבל זה לא בגלל שהחמאס נזהר מלהרוג אזרחים, אלא רק ניסים. המון ניסים שקרו לנו במהלך הימים האחרונים. צריך לזכור שהבדל ביננו לבין הפלסטינים הוא שהם מכוונים להרוג אזרחים ורק במקרה לא יוצא להם. אנחנו מכוונים להרוג מחבלים ורק במקרה נהרגים גם אזרחים. הכי חשוב עכשיו זה מצד אחד לזכור שיש גם בצד השני חפים מפשע, אבל שזה לא ימנע מאיתנו להלחם עד הסוף, עד שיגמרו לפלסטינים הכוחות והם עצמם יבעטו את החמאס החוצה. רק אז יהיה פה שקט. שלום כבר לא יהיה כאן לצערי. ניצן

למעלה