להיות אמא בעזה

אביב02

New member
נכון, לכן אנחנו גאים בבנים שלנו ומרחמים עליהם

והם שירחמו ויהיו גאים בילדים המתאבדים שלהם. לכן לכאוב על הילדים שלנו זה טבעי נורמלי ומחוייב המציאות לכאוב על ילדים של אמהות של האוייב שלנו, זה לא טבעי לא אנושי ולא מוסרי. אסור לרחם על האוייב כי זה מסיט אותנו מהמטרה שלנו להגן על אזרחינו וילדינו אנחנו צריכים לחשוב רק על האינטרסים של הילדים שלנו וזה נקרא להיות מוסרי! כל מוסר אחר שמנסה להבין את האוייב זה בא על חשבון מוסר כלפי העם שלך. אם תגידי לי שזה לא נכון אני יגיד לך שאת טועה כי המציאות בשטח שהשמאל שמרחם גם על האוייב תמיד רוצה להפסיק את המלחמה כלפי האוייב בעל האמנה הנאצית להשמיד את היהודים.
 
בעבר ראיתי כתבה על מערכת החינוך

הפלסטינאית ושם היה קטע שיכול להוכיח לך שאת והאם בעזה לא שואפות לאותו דבר.את מחנכת לשלום והיא מחנכת לשהיד, את מחנכת לסובלנות והיא מחנכת "לאיטבח אל יהוד". כמובן שיש יוצאי דופן אך לצערי הם מעטי מעט. שאלו ילד פלסטינאי מה הוא רוצה לעתג הוא ענה" להרוג כמה שיותר יהודים ולהיות שהיד" לעומתו שאלו את אותה שאלה ילד ישראלי והוא ענה "אני רוצה שיהיה שלום" . אלו הם ואלו אנחנו......
 
אמרתי שאני לא משווה אידיאולוגיות. אבל אמהות

רוצות בשלום ילדיהם. את חושבת שאמא מעזה לא רוצה שילדיה יגדלו בשלום ויזכו לחיים שקטים ומאושרים? כתבתי שהדרך שלנו שונה ואנחנו מאמינות בדבריםש ונים אבל שתינו -כאימהות לילדים - נעדיף שהילדים שלנו יחיו בביטחון ויהיו מאושרים.
 
מה איכפת לי מהעם הפלסטיני

למחוק את עזה על כל יושביה להפציץ ללא הפסקה הם מפלצות מחבלים ויש להתחייסח אליהם כאל כאלה
 

dornat

New member
כמה דגשים קלים והערות:

1. אין הכוונה למחוק מיליון ערבים אלא לגרום להם להבין ששיטת חמאס לא עובדת. וכדי שיוכלו להגיע למסקנה זו האוכלוסיה תצטרך להתפתח תרבותית. ערך חיי אדם אצלם הוא לא שווה לאצלנו. ורק כשערך זה ישתווה נוכל לדבר על שלום. 2. מי אמר לך שנסתבך כמו שהיה בלבנון? להזכירך היו מאז כמה שינוים "קלים": פרץ (הבדיחה המהלכת) כבר לא שר ביטחון אלא אהוד ברק(!) הרמטכל הוא לא ההומו ההוא מחיל האויר אלא גבי אשכנזי (!) חשוב לכל הגורמים הפוליטים לנצח מכיוון ואנו לפני בחירות. וחשוב לנצח במערכה זו כדי להבהיר ולהזכיר באותה הזדמנות לשאר הארגונים מי זה צה"ל (כי אולי שכחו מאז המלחמה האחרונה) 3. תרשי לי לחלוק איתך על המשפט שכתבת: "רובם אנשים שרוצים לחיות בכבוד ולגדל את משפחותיהם בביטחון" מאיפה את מביאה את השטויות האלו? עשית סקר על אוכלוסית עזה וראית שכולם מעדיפים שלום על מלחמה? להזכירך החמאס עלה בצורה דמוקרטית עם רוב מוחץ(!) אז מישהו כבר עשה בשבילך את הסקר הזה. אז בבקשה אל תייחסי להם תכונות ורצונות שאין להם. אני חושבת שאת מנסה להיות הומניטרית ויפת לב ונפש כלפי אוכלוסיה שגם אם יקרא את הדברים שכתבת למעלה יתקשה להאמין שמדובר בו. אז די לחלום.
 

אביב02

New member
תסתמי את וכל השמאל הקיצוני את הפה. נמאסתם!!!

אותם אמהות שמחות ומחלקות סוכריות כשהבן שלהם מתאבד, אז תפסיקי לשטוף את המוח ולהוריד את המורל של העם. תעופי מהמדינה את וחבריך מהשמאל הקיצוני שהורסים כל חלקה טובה בעם. שכל האימהות שלהם יבכו ויעופו מפה לארצות שמהם הם באו! לא צריך למנף צריך לרסק את החמאס
 

אביב02

New member
צודקת. פשוט זה היה מאוד מרגיז לראות ת'צביעות

כבר אמרו חכמינו כל המרחם על האכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים. וראינו את זה בגירוש מגוש קטיף, כל מי שתמיד ררחם על הפלסטינים כמה הם מסכנים, ואם יעיזו לטרנספר אותם הם יפציצו גשרים. כשדובר באחים שלהם רחמנים בני רחמנים, הם הראשונים שהתאכזרו אליהם!!!
 

Ocean Spirit

New member
תפסיקי לאיים ותתחלי למחוק

בושה לך כמנהלת ולמערכת של תפוז בכללותה שאתם נותנים במה להודעות כגון אלה שכאן.
 
על אפך ועל חמתך אביב

אמשיך לגור ולחיות כאן לתרום לקהילה ולחברה ולחנך את ילדיי על ערכים של שוויון ערך האדם, של דמוקרטיה ושל פתיחות לקבלת השונה אני לא שמאלנית קיצונית. לא כתבתי שום דבר שממנו אתה יכול להסיק את זה לא מתרשמת כשאומרים לי "תסתמי" ולא כשקוראים לי "עוכרת ישראל" אין טיעון עניני אחד בהודעה שלך, רק איבוד עשתונות. וכדי שתבין יותר טוב אולי: אני לא מדברת על האמהות שמחלקות סוכריות שכשבניהן מתאבדים רוב האמהות בעזה לא מגדלות מתאבדים ואכפת להן מאוד מילדיהן עובדה שקשה להתמודד איתה, אבל עדיין עובדה
 

אביב02

New member
תחנכי את הבנים שלך להיות לא מוסריים כלפי העם

העם שלך חופשי, זה הפרצוף שלך ושל השמאל הקיצוני. היום כל האנטישמים הצבועיים בעולם משתמשים במונחים האלה כדי לגרום להשמדת ישראל, כך שאומר לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה. אם הם היו מחנכות את הבנים שלהם לשלום לא היינו מגיעים למצב הזה. הם גידלו דור של מחבלים שעכשיו יאכלו את מה שבישלו
 
אשמח להגדרתך לשמאל קיצוני

האם מישהי כמוני שמגבה את המבצע ומודעת לחשיבותו ונחיצותו ומעיזה להגיד שכואב לה כשילדים נהרגים היא שמאל קיצוני?
 

cial 1

New member
לא אשכח מה אמר ערפאת והיום החמאסטן

אמר לא טוב לכם תשתו מי ים הכוונה אזרוק אותכם לים כול מה שאני טומר הוא רק לטובת עמי אתם היהודים יכולים לקפוף לי! כן בא החמאסטן נולד מרחם אחזר ולא יותר אחזר זה לא מילה -כאשר היו הפיגועים וגופות יקיריינו היו מרוטשות לכל עבר מה עשתה האימא החמסטנית שלחה סוכריות לכול אובר ברחוב - ואנו ספרנו את הדם -כן היום הם סופרים לצערי והם חתמו וחרטו על דיגלם" מתאבדים אנו עם" מתאבד - איזה אימא אתם מדברים אימא שמשלכת את ילדיה לתופת להרוג בנו זו אימא ורובם כך הם נלמדים את הילדים רק להרוג דם יהודי זה בא מהג'הד כן מלחמת חורמה עלינו- ודי יש עוד הרבה מה לספר ומה לכתוב- אחזור מה אמר ערםאת ואחרב- הרחם הפליסטינאי הוא המנצח אותכם היהודים-שלא יזכו לזה- היום 8 שנים אחרי שקבלו את נצרים וכול גוש קטיף עד המיל האחרון במקום לשמוח ולתת חיים טובים לבני עמם" הם החליתו לכנס בנו זה אומר להלחם בנו עד הסוף כן הם ממתינם לעולם שיעזור להם ידוע מראש . והעולם מחפש כותרות-ויש גם הפוחדים על אדמתם כן ממש גוג ומגוג מתלהמים מפידים את הרחוב האירופי ועד למדינות ערב המתונות- ואנו מודים לאל כי יש תמונה אחרת קצת שונה היום בעולם הוא הפנים שזה טרור גם האימא החמאסטנית היא טרורריסטית ולא יותר כן- במקום לחבק את בנה שולכת אותו להרוג והלהתאבד זה נורמלי זה טירוף אין פה היגיון יש פה אמהות רוצחות מגדלים ברוע לב אין שם אימא יש רק דם קר ואין אנו יכולים לשבת בשקט די ודי- היו יורים עד 10 16 ביום ותושבי שדרות כמו בקריית שומנה טעמו את הרע ואת הסבל ואז הילדים שלנו חיים פחד עם אימא טובה הרוצה רק שקט ושלווה ושלום- ומה קיבלה 85-90 קסם גרד ומה לא זה הפך לסיוט אחד גדול בעם שלנו ואז העם זעק לצדק- לצאת למבצע הזה בלי לחשוב עוד- אנו רוצים שלום ולא מלחמה אבל אין שם דבר כזה- כול עזה מדובר בכוח של 90% הם חמאס מעט מהפתח נותר שם -.וגם לא לשכוח איך הם רצחו אחד בשני- ומדינות ערב גם טבחו בהם רק אנחנו עם כפפות משי מסרנו להם חיים אחרים. אבל הפוך בחרו חיים של שאנאה ורוע ונגד כול דבר טוב - ולסיום אין שם מחנות פליטים הכול שיקרי נכוןיש אלה כמה משפחות שלא רוצים מגורים אחרים אלה עם כתובות של כמה כפרים כאן כן בישראל לצערי- והם חולמים לקבל ולחזור- ועל סמך זה נבנו אותם "מחנות פילטים" ומה יצא מזה כך כמה גברים על מאות נשים כול גבר במחנה יש לו עד -7-5 נשים- ואז לאלה אני אגיד מסכנים נו באמת המסקנה מסכנה.... היא אין יותר גדול מהשקר האיסלמי- ועל שונים תשעים פצצות ליום יצאה הגב' שלנו האהובה לעולם ואמרה עד כאן ולה הכרדיט השרה שלנו ציפי לבני בכבוד גדול לעולם
 
קבלו את הפתרון המהפכני אולי האמיץ ביותר

שהועלה איי פעם. חמאס = גברים.. [נטול בספק כשהם יורים על סתם תושבים.. חח אבל בואו נרד מזה..] נשים = כוח .. כמעט כוח עליון חחח , זהב טהור, נשות עבודה ואומץ ! .. בריאה מושלמת של אלוהים.. הדבר היחיד שיכול לעצור את מה שהולך בעזה ואת מלחמת האחים הכלל - עולמית שיכולה להתפתח תוך כדי היא צעדת נשים [וכניסתן] לעזה. נשים. נשים יהודיות , מוסלמיות , נוצריות, דרוזיות צ'רקסיות.. אמהות לחיילים כמו גלעד שליט.. אמהות לחיילים שנחטפו ואינם.. בחורות. נשים. אמהות.. וסתם נשים אמיצות אחרות ! רק נשים יכולות לפתור את המצב הזה. בהידברות איתם. להפסיק את הירי הארטילרי בעזה. להפסיק את הקסאמים וההפצצות החמסאוויות.. ולדבר. ואל תגידו לי שאין עם מי לדבר.. כי הם גברים. גברים ערבים, חמי מזג .. ובזמן האחרון עצבניים במיוחד. גברים שלמראה נשים כה רבות יתחילו לחשוב עם תוכן התחתונים שלהם ולא עם הנשק הארטילרי. נשים. 3000 נשים מכל עיר ועיר במדינה. 3000 נשים אמיצות מכל עיר, שיודעות איך להבהיר מה שהן באמת רוצות. 3000 נשים עם ביגוד לבן שעליו מודפסת שם העיר ממנה הגיעו.. בעברית ובערבית - את שם העיר כפי שנקראה טרם הכיבוש. נשים ! ורק נשים ! יכולות לסיים את המאבק הזה. אפילו מחמוד אחמד דין אג'ד.. יתחיל לחשוב אחרת .. אם יראה דבר כזה ! ואל תגידו לי שהמוח שלי הוא לא גאוני. ההערה שהערתי על החמאסניקים אינה פמיניסטית כי אם מציאותית גרידא. נשים להפסקת המלחמה ושפך הדמים ! נשים ! כי נמאס לנו לחיות כך! נשים למען הילדים! נשים למען ההרוגים האינסופיים ! נשים ורק נשים !! נשים יפות, חכמות חשובות .. נשים ! כי אל מול נשים אי מנוס אלא להתקפל. בר ביצוע או לא.. זה אנחנו מחליטות. האמיצות מבינינו שנמאס להן. מי חושבת כמוני ? סלימה גברים, אנא מכם חסכו מאיתנו הערות ציניות ו / או חסרות טעם והיגיון.. ו / או מאצ'יסטיות גרידא. בתודה מראש, ראש הוועד של פיות פלסטין.
 

אום נטע

New member
רעיון יפה אבל אני בספק אם הוא ריאלי

למרבה צערי ההסטוריה מראה שנשים הן שותפות מלאות לדיכויין שלהן ...
 

dannabanana

New member
בכיר החמאס שצה"ל הרג לפני מס' ימים

קיבל הודעה להתרחק ממשפחתו (ואף בטווח קצר, כמדומני כרבע שעה לפני) ומה עשה בתגובה? נשאר צמוד למשפחתו, שימותו איתו. 14 בני משפחה, אין להם רחמים על המשפחה של עצמם. לא מתפקידי לרחם על משפחתם, כשמשפחתי ועמי בסכנה תמיידית.
 
לא קראתי את השרשור. הגעתי מהראשי נו באמתתתתתת

אתן מרחמות על נשות עזה???????. אני ממש לא וגם לא על הילדים שנהרגים! מתי תבינו. ותפסיקו להיות כ"כ יפי נפש כ"כ מרחמים עליהם כ"כ מבינים אותם חלאס! אותן אמאהות, אם ניתן לקרוא לזה כך מגדלות מפלצות! שולחות את ילדיהן אל המוות איזה אמא עושה זאת? וגאה בהם שרק יהרגו עוד יהודים. תאמינו לי שלאףףףףףףףףף אמא שם לא אכפת ממה שהאמהות פה עוברות וממה שאנחנו עוברים וסובלים כל השנים האחרונות האלה. בטח קל לשפוט שאתה רחוק מהקאסם שהגראד לא נופל לך ממש מתחת לבית אחרי הכל שוכחים מהכל ויורדים לבית קפה בת"א. חשבתן פעם מה עוברת אם בשדרות? לאיזה ילדות ומציאות הילדים שם גדלים? חשבתן מה עובר על החיילים שלנו. זה מלחמה ובמלחמה נהרגים גם חפים מפשע(עד כמה שניתן לעשות זאת) חוץ מזה בינינו, להרוג אותם זה מצווה. ילדים אצלנו מחונכים עם ערכים ללמוד שם ילד בגיל שנתיים כבר יודע מה זה נשק והקטן הזה אחרי שיגדל יהיה פעיל חמאס שמעוניין למחוק את ישראל מהמפה. אז תפסיקו לרחם עליהם מדובר בחיות ולא בבני אדם ולא לא כואב לי לשמוע עם ילד שם מת, למקרה ששאלתם!
 
למעלה