להיות אמא בעזה

חוזרת במיוחד עבורך:

כן שמעתי על עניי עירך קודמים וזהו אכן המצב כואב לי יותר כשילדים כאן נפגעים. זאת עובדה שאני לא יכולה להכחיש אותה. ככה אנחנו בנויים. גם אם ילדיי יפגעו יהיה אכפת לי יותר מאשר אם ילדי שכני יפגעו. כתבתי בפרוש שאני מרגישה צער על האנשים וכמובן גם על האמהות בשדרות. כל כך קשה להפנים שזה שאני מרגישה צער על תינוק שנהרג שם לא מבטל את הצער הזה?

גם אני קראתי את תגובתה של יעל משאלי

ול"בושתי" רק אז הבנתי על מה מדברים כל המתנגדים למינהם. אני חיה בחו"ל וכאחת שחיה סביב גויים ועדיין במאה ה21 מהססת להגיד שאני מישראל, כאחת שנתקלה באנטישמיות לשמה בארה"ב, כאחת שמחכה לחזור הביתה אני יכולה להגיד לך עד כמה חשוב שיהיה בית יהודי לכולנו, עד כמה חשובה המדינה שלנו בשבילנו. וכל זה אני מספרת לך כהקדמה להתנצלות שלי על כך שהפעם באמת שאני לא מרגישה כלום כלפי האזרחים שם, אולי כי אני נמנעת מלראות תמונות מיותרות או אולי מה שאני רואה אלו אימהות שעומדות מקננות ומקללות בעז את ישראל ומעודדות את החמס. במלחמת לבנון השנייה ליבי נחמץ לראות את הפליטים הילדים והנשים שבורחים, אך בעזה מדובר בשלטון טרור שמעודד ע"י האזרחים. אנשי השלטון שלהם מקבלים מילארדים על גבי מילארדים ובמקום לדאוג לתשתיוית שלהם (ועל הדרך לדאוג למקלטים אזורי מיגון ועוד כאלו שמצילים אותנו) הם דואגים להתחמשות ותשלומים לכל מיני שהידים. כן ילדים הם ילדים אך זה עוד לא מאוחר לאמהות שלהם לדאוג להם ולהרים ראשן מול אלו שמשתמשים בילדיהן כמגן אנושי. הטליבן השתלט על אפגניסטן והאזרחים שם אומללים מסכנים וחסרי כל ,אם אנשי עזה לא יתעוררו בקרוב גם הם יההפכו לקאבול קטנה. מצטערת כשראשי עסוק בחששות לבני משפחתי הקרובה אשר מגוייסים ואכן נלחמים שם ממש אין לי תאים מיותרים לדאוג לאחרים.אני מחכה להידברות ומחכה ליום שבו המתונים שבהם ירימו ראש ויושיטו יד. כולי תפילה שכל חיילנו יחזרו בשלום.כולי תקווה שהקאסמים לא יממשו את ייעודם.כולי תפילה שגלעד יחזור במהרה.כולי תפילה שיבוא שלום עלינו ועל כל עם ישראל.

ענתר

New member
ולי יש אחות

בואי נחלק את הנושא לשניים. כל הרג של ילד מיותר בעיני, וברור לי שאנחנו לא יוצרים לנו שם אוהדים. אבל לתת ביקורת מאחורי מחשב זה קל מאוד. את רואה שנסראללה חושב פעמיים עם להפגיז אותנו מה שמראה שהתגובה הייתה במקום. 8 שנים של התאפקות מסךיקות בעיני להבין שהדרך הזו לא הייתה נכונה. יש מצבים שלחשוב יותר מידי על האויב משולים בעיני כהתאבדות. זה לא אומר שאני ששה על הירג חפים מפשע ברצועת עזה, אבל כמו שנאמר עניי עירך קודמים. ולמי שמסכימה אתי ומחפשת משהו באנגלית המסביר זאת, מוזמנת להכנס לבלוג שלי, יש שם מכתב לעורך עיתון בבוסטון, שבעלי כתב באנגלית. רצוי להעביר את הקישור לכל העולם.

lollapalooza

New member
הילדים האלה יגדלו ויתחנכו על שנאת ישראל

והשאיפה שלהם תהיה להפוך לשאהידים, כנראה. כבר שכחת את שיטת הלימוד החמאסניקית? את הדרך שבה הם מחנכים מגיל אפס את הילדים לשנוא את היהודים ולחתור בכל דרך להשמדתם? וואלה, יכול להיות שלא כולם כאלה, אבל עובדה היא שהציבור הפלסטיני בחר בחמאס למנהיגיו בצורה דמוקרטית ולא ניסה ולו פעם אחת להתמרד ולשנות, לחיות בשלום כמו שכולנו רוצים. גם בשדרות יש אמהות, גם באשקלון, גם באשדוד, באר שבע, יבנה ונתיבות. והילדים שלהם דווקא לא לומדים בגן שצריך לרצוח את כל העזתים, אלא להפך, מלמדים אותם על יונת השלום. כשמפציצים את הילדים שלנו אף אחד לא מתריע ומפזר כרוזים ברחבי שדרות כדי להביא את הפגיעה למינימום האפשרי, ואף אחד לא דואג שנקבל סיוע הומניטרי כלשהו. עד כמה שזה נשמע רע, אם הבחירה היא בין ילד שנהרג מפצצה של צה"ל בעזה לבין ילד שמתבגר ונהרג כשהוא מתפוצץ בתוך קניון בישראל, אני בוחרת באפשרות השניה. כשיהיה עם מי לדבר, כשנראה רצון אמיתי לשקט וכשנראה שהתושבים שם, שגם היום כשהם מופצצים למוות- פשוטו כמשמעו- לא מעזים לומר מילה רעה על החמאס שבו הם בחרו, באמת ירצו בשקט ובשלווה ובשלום, אני מבטיחה לך שמדינת ישראל לא תתעקש להרוג את הילדים שלהם. להפך, אנחנו נעזור להם. כי אם עזרנו להם עד עכשיו, בשמונה השנים האחרונות, אין סיבה שלא נעזור לשקט להתקיים. אנחנו לא סתם תאבי דם.

lnz

New member
מה הבעיות שלך??!!!

את אולי חושבת שאני מגזים אבל בכלל לא, את חושבת שאמא ערבייה או ילדים ערביים חושבים לשנייה עלייך? את חושבת שהן יושבות להן בדיר אל באלח ותוהות על הילדים שלנו והאמהות שלנו שמופצצים ונמצאים בסכנת חיים יומיומית ורק בגלל שאנחנו יהודים? לא נראה לי בכלל. כל ילד ערבי בעזה זה חמאסניק של העתיד, ולא בגלל שאני קיצוני כי אני לא אלא רק בגלל הרעל שההורים שלהם מכניסים להם לוורידים כל יום. אני מאמין ומתעקש על זה שכל חיי אדם חשובים ולכל אחד מגיע כבוד אבל לא לכאלה שלא מעריכים את החיים ושולחים את הילדים שלהם להתפוצץ אצלנו ואחרי זה קוראים לו שאהיד במקום טרוריסט.זה לא הזמן לרחמים עליהם בדיוק כמו שהם לא מרחמים עלינו, רק להזכיר לך שכל מי שמרחם על האכזרים סופו להתאכזר על הרחמנים, שזה במקרה הזה אנחנו.

ר י ק י1

New member
להיות אמא בעזה

כל כך מבינה את הרגשתך, אבל צריך לציין כמה דברים: 1.החמאס אירגון טרור ששם ליעד את השמדת ישראל בכל צורה אפשרית 2.הארגון הזה נבחר ע"י אותן משפחות. 3.עם כל הצער, אותן אמהות עדיין שולחות את ילדהן להיות שהידים ולהתפוצץ על הילדים שלי ושלך 4.המזון והסיוע שהועבר לגדה וכן כספים שיועדו לאותן אמהות נגזל ע"י ראשי החמאס,הם נוסעים במכוניות שרד ולילדים שלהן אין פיתה בבוקר. ויש עוד הרבה מה לאמר בנושא, לכן, עם כל הצער על אותן אמהות וילדים חפים מפשע אני מצטערת יותר על אותן אמהות שילדיהם נרצחו בכוונה תחילה! רק בגלל שהם ישראלים, לעומתן האמהות הפלסטינאיות חגגו וצהלו וטרחו לגדל שהידים קטנים,,,לעוד רציחות, צה"ל עושה ויעשה הכל על מנת לצמצם פגיעה באזרחים אבל מלחמה זו מלחמה וילדיי עדיפים על פני אחרים בלי להניד עפעף ובלי להזיל דימעה! הם בישלו את הדייסה-הם גם יאכלו אותה!

uzika

New member
אמא ששמה חגורת נפץ....

אמא ששמה חגורת נפץ על הילד שלה ושולחת אותו להרוג... מצידי שגם היא תמות... נכון שלא כולם כאלה אבל רובם...הם בחרו בחמאס בידיעה שהם יביאו מוות לאנשים במדינת ישראל. אז אין צורך לחפש רחמים עליהם, תרחמו עלינו שאנחנו נמצאים במקלטים ולא יוצאים מהבית, ולא חיים חיים נורמליים, עם עבודה, לימודים ובתי ספר. שנדע ק טוב ושחיילנו יחזרו בשלום, אמן.

ביזבוז של כאב לב....

יש לך לב יהודי רחמן.. אבל את צריכה להבין דבר אחד, הם זה פאקינג לא אנחנו! בזמן שהמחשבה שלך זה על האמא שאיבדה את הילד שלה שם בעזה.. הם יושבים, חלקם מתפללים וחלקם פועלים בפועל כדי לקחת ילדים של אימהות יהודיות, יהודים כמוך!! הם בחרו את זה, הם הרי הכניסו אליהם את החמאס, נתנו להם מקום בתוכם.... הרוב אפילו תומכים נלהבים.. תהיי בטוחה וסמוכה שאם היה להם שם בעזה את היכולת שלנו יש את, אני וכולם לא היינו פה.. זה ההבדל ביננו לבינם, אנחנו חושבים עם לב.... אז אין לך על מה לכאוב, מגיע להם אפילו יותר! מוזר לי לאללה, אני לא נוהג לענות בצורה כזאת לאנשים עם דעות כמו שלך...בדר"כ אני עוקץ.. הפכת אותי לעדין מנומסQ: זאת הצורה בה כתבת, זה היה אמיתי לגמריי

ללבנון מעל 42 אלף רקטות שממתינות ליום הדין

ולחסות גרעינית אירנית שצפויה להכנס לקראת היכנשהו במהלך 2009-2010

Krishi

New member
אנא, ספקי פיתרון יותר טוב מהנעשה כעת

שלא כולל הידברות כלשהי עם החמאס. את לא באמת מצפה שמדינת ישראל תתדיין עם יישות טרוריסטית ורצחנית, שפעלה ופועלת למען הרג אזרחים חפים מפשע וחיילים. הפיתרון הזה לא בא בחשבון אצל אף אדם בר דעת ואף ממשלה שתקום בישראל. אז שוב, מה פיתרון הקסם? אנא, הדהימי אותנו. יש משפט שאמרו מנהיגים גדולים מאיתנו - אנחנו נלחם עד שיהיה שלום. כי אי אפשר לכפות שלום על צד מסויים כל עוד הוא מאמין שהוא יכול לנצח אותנו. לכן לא המלחמה היא כישלון, כי עם התבוסתנות וההתרפסות. למחוק אוכלוסיה שלמה אי אפשר, אבל לגרום להם להבין בכח שעדיף להם להיות לצידנו אפשר ועוד איך אפשר. ואם בדרך ימותו כמה אזרחים (לא כל כך) חפים מפשע בצד שלהם (במקום שימותו אזרחים וחיילים שלנו) אז זה מה שצריך לקרות.

MADRI

New member
להזמין את הילדים והאמהות להתארח אצלנו

אני מאמינה שאין מישהו בארץ שרוצה לראות אזרחים בעזה נפגעים ובעיקר ילדים. לכן, יש לי הצעה. בואו נזמין את תושבי עזה לשדרות, לאשקלון ועוטף עזה. נקים מחנות אוהלים, נדאג לכל צורכיהם וכל פעם שיהיה צבע אדום הם ישכבו על ריצפה עם ידיים על הראש. יחוו קצת ממה שכאן בישראל חווים כבר 8 שנים. בטח עדיף להם מאשר להיות בעזה תחת הפגזות של מטוסינו ואולי, למרות שהחמאס הוכיח שלא מעניין אותו מתושבי עזה, אולי כך הם יפסיקו לשלוח אלינו רקטות. נוכל בדרך זו לרוקן את עזה במיוחד מזקנים, נשים וילדים ומי שיישאר יהיו רק מחבלי החמאס (אולי אפילו אלה שבבונקר לא ידעו שהתושבים כבר אינם) ואז ישראל תוכל להפציץ בשקט את את כל בנק המטרות שלה. אני מוכנה לארח כל משפחה שתרצה לבוא אלי ואני מאמינה שיש עוד רבים כמוני. במלחמה הזאת שנכפת עלינו ע"י החמאס ובמצב שנוצר, אנו מגדלים עוד דור של מחבלים כי כל משפחה של בלתי מעורבים (כפי שאומרים בטלוויזיה) שנפגעת תצבור שנאה וכעס וזה יחזור אלינו יום אחד בדמות של מחבל מתאבד. אז למה שלא נראה את אנושיותינו גם כלפי אותם אזרחים שכל מה שהם רוצים זה לחיות בשלום, לעבוד ולגדל את ילדיהם בעולם טוב יותר. בואו נראה להם שפנינו לשלום אמיתי ונסתכל להם בעיניים ונקבל אותם בידיים פתוחות. הם יכירו את היהודי השכן ואנו נכיר את הערבי השכן. ואני בטוחה שנגלה הרבה מהמשותף. כי בשורה התחתונה כולנו רוצים לחיות בשקט ואסור שניתן לאנשי שררה ומלחמה כמו החאמס לקבוע לכולנו איך לחיות. הגיע הזמן שאנשי עזה השפויים ודורשי השלום ירימו קול זעקה ויצילו את עצמם מעצמם וברגע שזה יקרה אנו נוכל לקבל אותם בינינו.

אלוקים,כמה הבלים..

ערבים?שלום?מה הקשר בין שתי המילים?תביאי אותם אלייך הביתה,תקומי בבוקר ותראי שאין לך ילדים..הם חמומי מח צמאי דם מבטן ומלידה.השנאה שלהם אלינו זה מולד,רואים להם את זה בעיניים!המזל,שיש להם יכולת מדהימה!כשידם על העליונה יש להם פרצוף אכזרי ושפל וכשהם מותקפים לפתע הם נעשים אומללים ומסכנים עד שאתה אומר רחמנות,איך אפשר לעשות להם את זה?אבל מי שיש לו קצת מח בקודקודו יודע שאלו דמעות תנין.אין,פשוט אין רחמנות על חיות כאלה.ולא,אני לא מדבר רק על חמאס אלא על כל אחד מתושבי עזה.

תגובה לאין לי אחות סליחה על האורך

אני מתגוררת בבאר שבע, עיר אשר לא ידע עד לתקיפה , את הפחד מהאזעקות. אני מביטה בתמונות שרצות בערוצי הטלוויזיה הזרה, וגם ליבי נחמץ בקרבי על הילדים החפים מפשע, שנהרגים או נפגעים בעזה. דעתי האישית שונה ממרבית הדעות שהובאו כאן, דעתי היא ששם, בתוככי רצועת עזה, יושבת אימא אשר חרדה לגורל ילדיה כפי שאני חרדה לגורל ילדיי, רק שלנו ניתנה הזכות הדמוקרטית להביע את דעתנו ללא פחד שנעלם או נהרג, אולי נקבל מבטים נוקבים או דעה שונה אך שם אני מאמינה שמי שמעז אכן לקום ולומר ולהתנגד, סופר מר. המבצע הצבאי שכרגע חיילנו נמצאים בו (אנא בתפילה שחיילנו יחזרו בשלום) הוא הכרחי, ונחוץ מכיוון שהשתיקה וההבלגה שלנו נתפסה בקרב בחמאס והקיצונים האחרים כחולשה, אני מאמינה בכל ליבי שהצבא שלנו אשר רואה את חיי האדם כערך עליון אוסף מידע מודיעני, ומשתדל לא לפגוע באזרחים חפים מפשע בעזה, כדוגמת הכרוזים שפוזרו מהאוויר לפני כל הפגזה לפנות את הבתים כי האזור הנ"ל הולך להיות מופגז, ואינני מבינה מדוע אנשים לא עזבו את בתיהם בכדי להציל את ילדיהם הרכים, כואב הלב על הילדים בעזה שנהרגים ונפצעים, כואב הלב על ילדי עזה הרעבים בגלל שלטון דפוק ובגלל שטיפות מוח רבות שהוריהם עברו, מגדלים ומאמינים שמות ילדיהם לא יהיה לשווא וכל ילד מת הוא שהאיד כואב הלב על ילדי שדרות ועוטף עזה שגדלים במציאות של פחד ואימה כבר שמונה שנים, כואב הלב על ילדי שדרות ועוטף עזה שנולדו למציאות הזאת ולא מכירים מציאות אחרת ויפה יותר אכן כן כואב הלב על ילדינו שלנו, וכואב הלב על הילדים בעזה (לדעתי לא כולם שונאי ישראל) וכואב הלב על כל ילד חף מפשע שצריך להכיר את הצבע האדום בצורה נוראה (אם זה אצלנו באזעקות ובפצועים, ואם זה אצלם במראות הדם של ההרוגים והפצועים) ולא בחבילת הצבעים או הטושים שנדע ימים שקטים

לא . לא . לא !

ליבך הרך . . . ברצועת עזה נתקעו בשנת 1948 300.000 פלישתים . המיצרים מנעו מהם להשתלב במדינה המיצרית . שם ובכל שאר המקומות דאגו הערבים שהם ישארו אנשים במצוקה . זה נעשה ברוע לב ובכוונה תחילה . רק פליטים של ארץ ישראל המנדטורית הוגדרו פליטים לנצח ורק להם יש ארגון מיוחד אונר"א . הם ניזונים מהקהילה הבין-לאומית ובמיוחד ארה"ב קנדה ואירופה . בזכות זה הם גדלו ל1.4 מיליון בריבוי טבעי . זה עשה אותם צפופים כל כך . לא ישראל ! חוסר המעש שלהם וחוסר יכולתם לעזור לעצמם או להגר או להשתלב במצרים עושה אותם יותר מרים ויותר מרושעים . שום פיתוח לא ישנה את המצב הזה . רק פיזורם ! אני וכל אחד אחר משלמים על כל טעות שלנו . והעולם אינו סלחני . לא רק זאת . אנחנו נענשנו גם כשלא חטאנו ! פיזור הפלישתים הוא הפיתרון היחיד . האחרים הם "פיתרונות אקמול"

lady5

New member
אין ספק שכואב שנשים וילדים מעורבים, צה"ל נתן

ביקש מכל מי שלא קשור שיעזוב את עזה , מה לעשות שהחמאס יורה על תושבים שלנו בארץ מריכוזי אוכלוסיה, 8 שנים תמימות תושבי שדרות סובלים מירי הטילים, מכיוון שלא רצינו לפגוע באזרחים, אז מה בעצם את מציעה שלא נפעל ונמשיך לספוג טילים ????? ושוב אל תביני אותי לא נכון, ליבי ליבי עם האמהות והילדים חסרי האונים שנקלעו אולם, מה עם תושבי שדרות, ואשקלון, ויבנה, ואשדוד ? במה הם פשעו? למה אנו חיים במציאות כזו? ישראל הייתה צריכה בטיל הראשון שנחת בישראל לתקוף כך הייתה נוהגת כל מדינה אחרת ולא הייתה נותנת לתושביה לסבול כל כך הרבה שנים. אני יודעת שתושבי עזה מפחדים מהחמאס ולא כולם תומכים בהם אולם, אין מה לעשות\ זו מציאות קשה , וכעת שאנחנו כבר בפנים , צריך לעשות טיפול שורש ולא סתימות קטנות צריך לעקור את כל המנהרות כי כידוע לך יש עזה רגילה ויש עזה תחתית ששם טמונים כל הטילים וכלי הנשק ואם לא נסיים את המשימה כעת הם יחזרו לתקוף אותנו וילדינו ונכדינו יסבלו

tanor3

New member
תהיו רחמנים קודם על ילדי ישראל המוגבלים והלא

המלחמה פרצה בגלל הוריהם דודיהם וסביהם

sexy venus

New member
אני מתנצלת מראש ,

אבל לא כואב לי על שום אמא מעזה. כואב לי יותר על כך שנגררנו למלחמה , שעולה לנו ביוקר תרתי משמע, כואב לי יותר שהעם שיושב בעזה לא נלחם על חיים אחרים, כואב לי מאוד על הילדים שלנו הקטנים האלה שיושבים במקלטים בפיז'מות , צפופים ומבוהלים, צר לי שאזרחי עזה לא חושבים על ארץ חליפית, כן!, יש להם מקומות יותר ללכת מאיתנו, לנו יש ארץ אחת. צר ל י נורא על אותה אמא שיש לה ילדים מוגבלים ועדיין היא יושבת בבית , ובטוחני שכל הרוג ישראלי וטיל שנופל כאן מעלה חיוך על פני כל העם כולל אותה אמא שיש לה ילדים מוגבלים. ואולי אותה אמא תשקול גם בעתיד להפוך את המוגבל שלה לשהיד...אני לא אתפלא. באמת צר על כל מה שכתבתי , אבל מה לעשות עומד מולנו עם חסר רחמים, נשלט ע"י טרוריסטים נבלות, שנסים גם על חיינו אנו לשלוט, יותר צר לי וכואב לי מאוד על גלעד שליט!!! זה באמת מאוד עצוב.

כל מילה בסלע

ואם הכותבת רוצה להמשיך להיות תמימה, שתמשיך להאמין שיש סיכוי להידברות. הממשלה שם גם אם לא דוגלת בטרור, היא נשלטת ע``י ארגוני הטרור. כבר קרה שראש ממשלה שלהם נאלץ לברוח ממתנקשים רק בגלל שניסה ליזום מהלך לגישור כלשהו עם ישראל. לא היה סיכוי לשלום. לא יהיה סיכוי לשלום. ואין סיכוי לשלום. מי ששולט שם לא מעוניין בסולחה. הוא רוצה אותנו רחוק. או מתים. אין סיכוי לשנות הלך מחשבה של דורות שלמים, רק בשם הנאורות. העם הערבי הוא עם של רדיפת כבוד. ודם. לא של קידמה ונאורות. ככה זה נראה. ותמיד יראה. ואני בעד שלום. חבל שאין סיכוי

למעלה