אני כתבתי את דברייך ומצטערת שזו דעתי
אומנם לבי כואב כשילדים חפים מפשע נהרגים להם אבל...........!!!!!! ההבדל בינינו לבינם הוא שהם מסכנים אותם ויודעים שזה מה שיקרה אם ילדם יישנו במקומות כאלה. את יודעת....כשבתי הקטנה אושפזה בדנה, הכרנו שם אמא נפלאה ומתוקה ובת בת כ9 מתוקה שהן מעזה ומאוד התחברנו...אני עם הערבית הרצוצה שלי והן עם העברית הרצוצה שלהן וממש התחברנו. הבנות גם שיחקו יחדיו בעיקר בחדר המשחקים וגם כשיבו אחתמול השניה במיטה וחייכו אחת לשניה וזה היה פשוט מקסים. ואיך שהפעולה החלה,מיד חשבתי עליהן במידה והילדה שלה כבר החלימה וכולי תקווה ששלום להן. אז זה לא שאני אומרת שכולםרעים ושמגיע להם...ישנם גם טובים ולא רק החמסניקים רעים, ישנם עוד המון כמותם מפלוגות אחרות אבל לא משנה, הקטע הוא שהם חיים אלימות כל חייהם ולא יודעים מהם חיים שלווים וטובים. הםתמיד אחוזי תזזית ותמיד מוכנים אליי קרב. זה משהו שנדבק בהם ברבים מאוד מהם ושוב, אם הם ירצחו את אחותם על ש"ביישה את משפחתה" אז מה זה אומר?? הבעיה מתחילה אצלנו שאנו לא יודעים להסביר את המבצעים כמו שהצד השני עושה את עצמו מסכן. הם עוד מסכנים כי אנו הם היורים בהם לא הם את מבינה?? אז אם הם יורים עלינו שנים כה רבות ולא נותנים לשדרות המסכנה מהו יום וליל והם צריכים לחיות במקלטים והיזהר והילדים חיים בפחד מתמיד, אז מה את רוצה שאומר?? כשמרביצים, צריך להחזיר לא אחרת, מה ייצא מזה?? שזה מותר להם ואנו מפגרים, שותקים כי העולם לא מת עליהו והכלבים ירצחו אותנו ו"יזרקו אותנו לים"...זה מה שצריך לקרות? ברגע שהם יהיו מספיק גברים בשביל להחליט ולהבין שזו מדינתנו וישיש להם ברירה, לחיות לצדנו בדו קיום ובשלום, ללא שום טיל ואנו מצדנו נתמוך בהם וכמובן שאין לנו סיבה להלחם בהם, אז הכל יהיה טוב, לשני הצדדים. אבל כאמור, הם צמאי דם ומתים לדם ולמלחמות..ראי מה קורה בעולם עם המוסלמים. זה לא מספיק??