להיות אמא בעזה

ButtercupA

New member
הבעיה היא שאנחנו לא יורים על אזרחים באופןשוטף

אחרת באמת אפשר היה להסתדר עם הפרופורציות שאת מחפשת. אולי באמת בשביל שיהיה לך נוח עם הפרופורציות, נשלח אחרי כל ירי על ישובי הדרום, כמה חברה שירו טילי קטיושה וקסאם. מי שאשם זה החמאס שמסתתר בין אנשים ומשתמש בערבייי עזה כבמגן אנושי. לנו, אין דרך אחרת לפגוע בו.

cial 1

New member
TO DX בבקשה זה מראות מאוד קשים ועל כך בלעדי

אני מבקת ממך לשלוח את זה לכול העולם כן כן לכול אתר צילומים קשים לצרי ורק לאנשים מסוימים יש הרי לא ריאינו זאת בתקשורת בגלל ההרורים שלח לכול העולם אם אתה רוצה-רוצה במסרים אתן לך כמה אתרים ואם אתה מכיר ועושה זאת אז זו השבת מלחמה באויב הנר והשיקרי והוא החמטס החיזבאללה ועוד מהלב אני מבקשת להזכיר לעולם מה עשה בנו העם" הפליסטנאי היה שם מעורב הכול מאוד מבקשת למען הלב הטוב של כול דם יהודי והוא לא נשפח לשיו באמת סיוטים לא יוכלתי לראות כי אני איבדתי מבני משפחתי בירושלים בתופת אוטוסובוס הדמים מהראשונים מראות צאוד קשים אבל העולם לא צריך לשכוח זאת זעם הוא שלנו היום על המשך הטרור אויב מר וצר מבקשת מאוד חני מודה לך ואני גם בעד הצלת חפים מכול פשע מהלב הלוואי והלילה נדע שקט וישובו בנים לגבולם בשלום באהבה מהעולם האל איתנו הוא קבע גם גורל זה שלום יבוא עלינו ועל העולם

תתבונני בחתימה שלך.

את מתכוונת אליה? או שזו סיסמא? (בלי קשר לנושא הדיון כרגע, בחיים בכלל.....)

להיות אמא בעזה

כתבתי כאן הודעה בהמשך לשרשור על הכניסה הקרקעית שאלתי שם שאלה קשה. אני כבר צופה את התגובות המותנות ובכל זאת חושבת שדווקא אנחנו כיהודים חייבים להקשות על עצמינו ולנסות לחשוב עמוק יותר. שאלתי האם לא נראה לכם מוזר שדווקא בפורום של אמהות לא נכתבת מילה על ילדי הצד השני שנהרגים. כתבתי שגם אני בעד לתקוף את משרי הרקטות ואת נציגי החמאס אבל שלבי מתכווץ כאשר כתוצאה מהפגזת מסגד ששימש כמחסן חומרי נפץ הוא קורס על בית שבו ישנה משפחה שלא היה להקשר לכך ונהרגות 5 ילדות מאותה משפחה. תשובה אחת שם טענה (כצפוי) שהם הזמינו את זה כי הם אוכלים חמרי נפץ והצעצועים שלהם הם כאלה... אני יודעת צשלרובינו קל יותר לחשוב שכולם שם מחבלים שמסכנים את ילדיהם ללא היסוס האמת, כרגיל קצת יותר מורכבת אוכלוסית עזה מונה 1,400,000 איש רובם אנשים שרוצים לחיות בכבוד ולגדל את משפחותיהם בביטחון החמאס ע"פ הערכות גורמי הביטחון כולל 20,000 מחבלים האוכלוסיה הזאת חיה כבר תקופה ארוכה בתנאים קשים מאוד, ללא אוכל חשמל ומים אז כן - כאשר נהרג איש חמאס או מחבלים בדרך לשיגור רקטות אני ממש לא עצובה. אבל כשנהרגים ילדים וגם אנשים חפים מפשע (משאית שחשבו שמובילה טילי גראד הופצצה, התברר שהיו עליה בלוני חמצן לריתוך ממסגריה שנפגעה מהטילים והיה צורך לפנות. 6 צעירים שעזרו לבעל המסגריה לפנות אותה נהרגו במקום) אני כן, בהחלט עצובה על אבדן החיים. כאם לילד עם צרכים מיוחדים אני חושבת על אמהות כמוני שמתמודדות עם ילדים כאלו בתנאים בלתי אפשריים ולבי יוצא אליהן. אם מישהו חושב שאפשר למחוק אוכלוסיה של 1,400,000 איש הוא הוזה (ועוד כ2,200,000 בגדה המערבית) המסקנה היא שנצטרך לחיות איתם לצידינו מה שקורה עכשיו מגביר את היאוש, את התחושה שאין להם מה להפסיד, את מספר המתאבדים הפוטנציאלים של העתיד. אז תרשו לי לא לצהול עם התקשורת ורוב האנשים על המלחמה המוצלחת הזאת. אין מלחמות מוצלחות. מלחמה היא כישלון. מתקפה קרקעית תביא לאבדן חילים ואולי גם לעוד חילים חטופים וישובי הדרום לא יוכלו לחיות בשקט גם אם תושג הפסקת אש לזמן קצוב. לפעמים צריך לפעול, והמתקפה על מוקדי החמאס אחרי ההתגרויות שלהם היתה בלתי נמנעת. מותר להצטער על חפים מפשע שנפגעו. זה לא מוריד מעצמתינו, להיפך. לא חייבים עכשיו להסתבך כפי שהסתבכנו בלבנון. (ידיד טוב שלי נהרג בלבנון בימים האחרונים והמיותרים בהחלט אחרי שהושגה הפסקת האש) צריך למנף את המתקפה ללחץ עולמי על החמאס ולמאמץ מדיני

cial 1

New member
ל-ליידי דרמה יום טוב ושקט לע"מ ישראל-אין קשר

לחתימה שלי אני אדם עם אמונה וכך אהבתי את חתימתי- והיא אומרת הכול והרבה מקווה שזה כולל אותך!! הכוונה היא בריאה כאשר אדם אוהב את עצמו אז האהבה היא מתחלקת לכולם יש מקום לכולם בלב הנקי .. אני מקווה שאלי הייתה השאלה- אני גם לא כול כך טובה בניסוחים שלי אבל קל להבין אותי..? אני כאן כי חשוב לי להיות שותפה לכול אמא וכאב של העם שלי. ויש לי בקשה אחת מךך אם את יכולה לעשות קצת סדר וזה חשוב מאוד לכול פורום והוא כך לציין שם או חלק ממנו בכותרת ההודעה מקווה שזו לא בקשה גדולה- ואת עושה כאן חייל יישר כח אין מילים וכך צריך -אז כך אני בת למשפחה שקולה וגם נכי צהל יש לי במשפחה אני עוד אחיין ושלא נדע עוד. אני כתבתי את מה שיש לי בבטן והיא מלאה על כול נושא הנוגע בסביבה עם חיינו והשכנים שלנו שחלק גדול הוא אויב מר וכך כול אחד תורם מיהדע שלו זה הוא חלק ההברה ועזרה בידע שלא נשקח וזה גם חובה והיא חשובה היום לעני כול העולם -אפילו משמעות המילה חמאס היא אימה מהלכת עלינו זה מצותת בתנך- טוב יום טוב שוב ושקט לכולם לגבי החתימה אין אני רוצה ? במובן הטוב להחליף בגלל כמה פורומים גם חשובים לי....עוד להפוף את המשפט הקודם הוא נכון לאהוב את עצמך לכבד את ערך החיים שלך וכך ניבנה המשפט הרודף-שני רע/ך חבר האחר לא משנה מי תמיד הבא חבר אח אבא בכללית............................. נמשיך לתת מה שיש לנו לתת מהלב לכול אמא ובת גם בן בכלל אהבה לכולם מתבקשת. אני לרשותך ליידי דרמה

לאייה

New member
מאחר והחשיפה לחדשות כל כך גבוהה וקשה

זה המקום שהייתי מעדיפה להשאיר את הפוליטיקה בחוץ ורק לקשקש על הילדים ועל שטויות,להשאיר את המקום כנקודה האחרונה של שפיות בתוך ים הכאב המטורף הזה. זה לא אומר שלא אכפת ושלא קשה זה בסך הכל אומר שגם לנו מותר רגע של שקט .

כבר אמרתי בעבר שבמלחמה משיגים עוד מלחמה

וכל מה שעשינו עד היום לא הצליח לנו בהשגת שקט, שלום וביטחון. בעלי אומר שאם החמאס רוצה להמשיך - פשוט שידע מה המחיר שהוא יצטרך לשלם - הרוגים, פצועים, קורבנות חפים מפשע ועוד. אם הוא מוכן לשלם את המחיר - שימשיך להפגיז. אם לא- שיפסיק . אנחנו חייבים להגן על האזרחים שלנו. חייבים. לא יתכן שנעבור בשקט על שנים של הפגזות מצידם. צריך למצוא את הדרך. השאלה היא המחיר שאנחנו מוכנים לשלם .

כשתיהיה לנו קבוצה של 500 מומחים ליצור שלום

כל נושא המלחמות יהיה עבר רחוק ומוזר. אם להתייחס להודעה לעתונות ששלח אלכס קוטאי, וכרגיל, לא זכתה להתייחסות. בעולם דווקא יש הצלחות יפות מאד לקבוצות כאלה. "האלימות בעזה יכולה להירגע מיידית ע"י קבוצה גדולה ליצירת שלום שתוקם בישראל "זהו אינו חלום הזוי – זוהי עובדה מדעית" ד"ר אלכס קוטאי, יו"ר האגודה הבינלאומית למדיטציה בישראל אמר היום, כי האלימות ושפיכות הדמים ברצועת עזה , המאיימים להתפשט ולהתלקח לאזורים נוספים, "ניתנים לרגיעה בן-לילה באופן ממשי" ע"י הקמת קבוצה אסטרטגית ליצירת שלום המונה 500 מומחים במדיטציה טרנסנדנטלית מתקדמת. ד"ר קוטאי אמר כי הפתרון שלו מבוסס על מדע, לא על תקוות שווא. הוא מזמין את הנדבנים ושוחרי השלום במדינה לחבור יחד לארגונו שאינו למטרות רווח, על מנת להקים קבוצה על בסיס קבוע. "העלות להכשרת 500 מומחים יגיע לכ-1 מיליון דולר. ואילו העלות לקיים את הקבוצה על בסיס קבוע יעלה כ-1 מיליון דולר בשנה. זהו חלק מזערי ממה שמוצא בכל יום על הביטחון" הצהיר קוטאי. ד"ר קוטאי הדגיש כי הקבוצה ליצירת שלום תגן על גבולות המדינה ותהפוך את ישראל לבלתי-מנוצחת ע"י יצירת "לכידות בתודעה הלאומית", ותנטרל את אותם מתחים ולחצים חמורים שמתחת לפני השטח המלבים את האלימות והטרור. "שום דבר אחר לא יעבוד היום. זוהי הגישה הטובה ביותר לשלום", דברי ד"ר קוטאי. תוכנית המדיטציה הטרנסנדנטלית של מהרישי מהש יוגי היא טכניקה טבעית שאיננה דת, שיטה המוכחת מבחינה רפואית, מפחיתה באופן דרמטי מתחים ואי-סדרים הנובעים ממתח, מפתחת את המוח בשלמותו ואת היכולת היצירתית של האדם. "כאשר אנשים מתרגלים יחד בקבוצה את המדיטציה הטרנסנדנטלית לצד הטכניקה המתקדמת של תעופה יוגית, ההשפעה המרגיעה מתפשטת לסביבה, ומפחיתה באופן דרמטי את המתחים החברתיים, הפשיעה , האלימות והמלחמה" אמר ד"ר קוטאי. מחקר מקיף פורסם בעולם בכתבי-עת מדעיים כולל "כתב העת לפתרון סכסוכים" של אוניברסיטת ייל, שהוכיח את ההשפעה לקידום שלום של קבוצת המדיטציה www.InvincibleDefense.org ד"ר קוטאי אמר כי קבוצה ליצירת שלום בישראל היא גישה מעשית ומוכחת שיכולה לפתור מיידית את המשבר. זהו אינו חלום הזוי – זוהי עובדה מדעית". למידע נוסף או לתיאום ראיון עם ד"ר אלכס קוטאי יש להתקשר אל "050-2780785

נסו לחשוב איך אני מרגישה עם מוות של אדם כלשהו

מצד אחד יש לנו הכלי הזה למיגור איבה, ויש לנו חברים בכל העולם שקוצרים הצלחות בשימוש בכלי הזה. ואנחנו כאן , חברה מטורפת משני הצדדים, שמבינה רק את שפת האלימות, עד כדי הרג ללא הבחנה, והקרבה של היקרים ביותר. ממש חוסר שפיות.

leelach

New member
תגידי כנרת את רצינית?

כנראה שוחרי השלום האלה לא ממש יודעים עם מי יש להם עסק, חמאס הוא ארגון טרוריסטי רשע וחסר רחמים!! איך ידברו איתם אם כולם מתחבאים? איך ישבו וינהלו משא ומתן עם מישהו אם כל מה שהם רוצים זה להרוג את כולנו ולשבת בארץ שלנו- אין לי מושג שאיזה חלום את נמצאת, אבל החמאס לא מרחמים על האזרחים שלהם, לא דואגים להם למחסה, חשוב להם יותר לבנות מנהרות לנשק וטילים! אז תתעוררי חמודה שלי כי זה האוייב שלנו והוא לא מרחם עלינו ורק רוצה להשמיד אותנו- ישראל עשתה כמה נסיונות עם פנים לשלום, מה יצא מזה? כלוםםםם, פשוט כי הם לא רוצים שלוםםם, נראה שממשלת ישראל הבינה שאין עם מי לדבר וכל מה שנותר הוא לחסל את החמאס- זה כואב בהחלט שילדים ונשים ואזרחים חפים מפשע נהרגים על לא עוול בכפם, אבללללל ניתנה להם הזדמנות לפנות את בתיהם, למצוא מקום מוגן אצל ה-un חמאס הוא ארגון טרוריסטי אכזר ביותר, שפניו רחוקות מאוד לשלום!

ורגשות של כל אחד באות מהמקום שהוא בוחר

ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממך . אני מאמינה שאנשים בוחרים להאחז במה שנותן להם ביטחון , כוח ושלווה. אשרייך שיש לך במה להאחז

למעלה