לא מרגיש בנוח

sporty19

New member
תודה. זה כבר קרה. ולא, אני לא עושה אותו דבר.

אז שוב תודה ולילה טוב.

../images/Emo88.gifאז להגיד כולם בוגדים נשמה, זה הכי קל

בעולם, בדיוק כמו.... להתחתן ולהיות בארון. במקום צריך להתמודד עם השדים האלו וללמוד וללמד את עצמך לתת אמון שוב, ושוב ושוב.

GrimBoy

New member
הרבה עתיד מזהיר לא יהיה לך...

אם תצא מנקודת הנחה שזה שאחרים עושים את זה זה בסדר. תתחיל מעצמך, תתחיל מלשאול את עצמך אם נראה לך שזה בסדר לבגוד ואם אתה, בלי שום קשר לכולם מר "אם כולם יקפצו אז גמ'ני" חושב שאתה מסוגל לעמוד על שלך ולהיות בנאדם קודם ולא הקוף שאחריו. אני לא בוגד. לא בגדו בי, אני חושב שזה כבר מעגל ראשוני. אם זה מפריע לך כי אתה לא חושב שיש לך מספיק אופי לעמוד בנושא, זאת בעיה שלך. לא "כולם" בוגדים, רק אלה שדפוקים.

SimsY

New member
זה שאתה תקוע בעולם של טלנובלה

בגידות אינטרגות וכו' - צר לי עלייך - זה לא אומר שכולם חיים בעולם כזה.

אני איתך גבר !!!! ../images/Emo13.gif. מסכים לכל מילה אבל

כנראה הפורום הוא פורום של מאלכים ולא של בני אדם ../images/Emo13.gif

winkkk

New member
ברוכים הבאים לפורום ילדים גאים

יש פה יותר מידי ילדים שאין להם מושג על העולם המציאותי. ילדים שחיים בסרט הוליוודי, שחושבים שיש אהבה, נישואים ילדים ותזמורת ברקע. חברה תירדו מעודף הצדקנות שלכם. נכון יש דבר שנקרא מוסר, יש ערכים שרובנו שואפים אלהם. אבל במציאות לא כולם צדיקים וגם אתם אני מתאר לעצמי לא תמיד מצליחים לעמוד בסטנדרטים של היושר שאתם מציבים לעצמכם. מה לעשות אנחנו בני אדם. לגבי הוא בוגד! יש פה הרבה בני נוער ועשרים פלוס שגדלו לתוך עולם שדי מקובל להיות בו הומו, לא כך היה המצב לפני עשר שנים ומעלה. לא ידעת מה זה הומאים, לא ראית מול העיניים שלך מישהו כזה. ושמעת רק דברים רעים עליהם. שלא נדבר על נסיבות של משפחה לוחצת ויש עוד הרבה סיבות שבהם בחור בן 28, 35, 40 עדיין הומו בארון ונשוי. אין לכם מושג כמה אנשים יש כאלו, ותתפלאו הם בני אדם נורמלים שומרי חוק, ואפילו אנשים טובים. ואל תחשבו שקל להם בחיים. תתבגרו זה המציאות של אנשים שלא גדלו כמוכם. אם אתם הייתם גדולים ב 10-15-20 שניה יותר אין ספק שרובכם הייתם נשואים לאישה היום. תגידו תודה ששפר מזלכם ותפסיקו להיות מתנשאים ושופטניים כלפי סיטואציה שלמזלכם לא נולדתם לתוכה. אולי במקום לקרוא לפורום בנים בלבד נקרא לוילדים גאים בלבד.

../images/Emo88.gifסליחה אדון אני רק שאלה

אני בן 26 הוא בן 28 ויש רבים רבים רבים בגילו שיצאו מהארון בגיל העשרים. השנתיים זה כל ההבדל? לא יעזור - לא משנה מה הסיבה - להתחתן ולבגוד מהצד זה הביבין של האינטגרטי. הריי לך עוד כותרת מתנשאת.

easyjet1

New member
אי אפשר לשפוט בן אדם כל עוד לא היית במצבו.

וזה לאוו דווקא בהקשר לגייז.

../images/Emo88.gifהייתי במצבו - פשוט לא הגעתי למצב של

להתחתן. עצרתי את זה שם - ולא ניסיתי לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אם היה אומר שאישתו יודעת על נטיותיו ומקבלת ויש הסכמה שהוא יעשה מהצד בנים - אני אומר הללויה. כל עוד שהוא בוגד מהצד - גבר/אישה/כבש לא משנה מה - זה גועל נפש ואין טולרנטיות!!!!!!!!!

easyjet1

New member
לא היית במצבו

לא היית במשפחה, בחברה, בסביבה שלו. קיצר אל תשפוט בן אדם רק כי אתה לא הייתי נוהג כמוהו. אז נכון הוא מתנהג בצורה שלך נראת כלא מוסרית או הוגנת אבל זה עדין לא מצדיק את זה שתשפוט אותו על מעשיו. אתה לא שופט ולא דיין ותן לבן אדם לחיות את חייו. איש איש לדרכו ילך. תתמקד בחיים שלך ואל תתעסק בלדאוג לאישתו (כי גם שם אתה לא יודע מה הולך בדיוק)

../images/Emo88.gifנו באמת.. ממש תמימות

אני גם לא הייתי במצבו של מחבל מתאבד(להבדיל אלף הבדלות) אז אני לא יכול לשפוט ולהבין מה עובר עליו, העוני הכיבוש הכו'. אני גם לא הייתי במצבו של אנס בן 80(להבדיל 500 הבדלות) אז אני לא יכול לשפוט ולהבין את הבדידות והחוסר סקס אני גם לא הייתי במצבו של רב חרדי ששוכב עם תלמיד ישיבה בן 16 בהסכמה(להבדיל 10 הבדלות) כי הסביבה הארון הלחץ אבל שוכב עם קטין. על כל דבר אתה יכול להגיע אל תשפוט , ולכל דבר הכי נוראי והכי פחות נוראי אתה יכול לתת תירוץ לכאורה קביל, בשם ההבנה הרחמים וחוסר השפיטה. ואני לא נכנס לו לחיים - הוא הכניס אותי ועוד 500 אנשים לחיים שלו בזה ששם פה הודעה בפורום. אדם שהוא לא מוסרי ומציג את זה כמשהו שהוא תקין , זכותי להביע את דעתי/לשפוט/להתנשא או כל מה שתגיד בנושא. העובדות ברורות ולא משנה אם הוא חי בפחון בדארפור עם אקדח לרכה - הוא הומו בארון, שנשוי לאישה, במערכת יחסים מונוגמית לכאורה(אחרת, האמן לי הוא לא היה מפחד שאישתו תגלה) והוא מפר פעם אחר פעם את האמון שהיא נותנת בו. יש לי את כל הזכות, בשם כל הנבגדים , לשפוט/להתנשא או כאמור, להביע את דעתי.

לירונר

New member
אבל אני כן הייתי במצבו, ובחרתי שלא להיות שם..

וזה עלה לי בזה שזרקו אותי מהבית, ולא נותנים לי לפגוש את האחים שלי, שאני מאוד אוהב. וזה עלה לי ב4 שנים בהם ניסו בכח לשדך לי, ולהפעיל ריגשי מפה ועד לדבר הכי רחוק שאפשר לתאר. גדלתי בבית שבו הכל סובב על "מה יגידו אנשים", ולכן הסתרתי כל הזמן ההורים שלי אמרו שאין להם בעיה שאמשיך להזדיין עם גברים, אבל בתנאי שאתחתן ולעשות את זה מהצד. לכאורה הפתרון האידיאלי והכי נוח לכולם, לא אז זהו, שלא... הפעם הראשונה שלי הייתה עם אדם נשוי, וזה פשוט גרם לי גועל ונשבעתי שיותר לא אשכב עם נשואים. בגידות ושקרים הם הכל תוצאה של הערכה עצמית נמוכה, פחד והעובדה שאחרים שולטים לך בחיים. היום אני האדם הכי מאושר עלי אדמות, גם אחרי כל מה שעברתי. למה כי אני שלם עם עצמי, יש לי בנזוג נהדר ואני אוהב ומעריך את עצמי. ואני רק בן 22. הוא אדם הרבה יותר בוגר ובטוח שיותר עצמאי ממני (הוא לא חי על משכורת של 350 ש"ח מצה"ל...) מצד שני, אני יכול להבין אותו בעיקר כי אנחנו חיים בחברה עלובה ופרימיטיבית. אבל מאוד קל לבוא ולצודד בבחור הנכבד - בדיוק כמו שקל לברוח מדברים מאשר להתמודד איתם.

../images/Emo88.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

easyjet1

New member
אני לא מחפש אישורים פה זה לא מחסום ארז

כל מה שאמרתי זה שלא ישפוט אדם שאין לו מושג מה ההנמקות הפסיכולוגיות והסיבות שהביאו למצבו. חסרים מקרים שמיהרת לשפוט אדם ולבסוף אמרת "אה, אם זה הסיפור אז אתה צודק אני מצטער".... אם נגיד ואישתו היא רוסיה שמחפשת לקבל אזרחות וכל מה שהיא רוצה ממנו זה אשרת שהיה והוא ממנה רוצה תירוץ להורים. סתם דוגמא. אני פשוט חושב שאתם ממהרים חהעביר ביקורת על אדם סתם. וחשוב להדגיש שאני נגד בוגדנות ושקרנים בכלל. אנשים שבוחרים בדרך השקר הם אנשים פחדנים. אבל שוב. אני לא ישפוט אותם כי מי אני ילד שמנת שיודע מה מצוקותיו שהובילו אותו למצב הזה? יש הבנה? אני מקווה שכן.

../images/Emo88.gifאם לאישתו לא היה אכפת שיעשה מהצד

הוא לא היה מבוהל שהיא תגלה. נו די - לא כל דבר צריך להגיד אל תשפוט אל תשפוט

למעלה