לא מרגיש בנוח

sporty19

New member
תודה על העצה.

BUT NO THANKS. אמרתי כבר שהודעות בסגנון אני לא כזה והחברים שלי לא כאלה פשוט לא מעניינות אותי. אתה והחברים שלך ואני והחברים שלי - כולנו- לא רלוונטים לדיון הזה. אני מדבר איתך עובדות. העולם שלנו, אנחנו בני האדם, סובב סביב סקס. הכל איכשהו בסופו של דבר מתנקז לסקס. אל תשאל אותי איך ולמה- כשתגדל, תבין.

wiseman19

New member
טוב אבא.

עצוב לשמוע שככה אתה רואה את העולם, אני לא יודע איזה אירוע טראומטי עברת בחיים שלך אבל פסיכולוג טוב יכול לעזור. שיהיה לך באמת מרוב הלב, בהצלחה.

sporty19

New member
תאמין לי שלא עברתי טראומה.

באמת שלא. אני פשוט מסתכל על העולם בצורה מציאותית, ובלי לטמון את הראש בחול. איך אתם יכולים לא לראות את זה ? הכל סובב סביב סקס. כל מה שיש סביבך. אתה יודע מהו אחוז הבגידות בין זוגות סטרייטים? גבוה. אוקיי, עכשיו קח את האחוז ותכפיל אותו. הנה לך אחוז הבגידות בין הומואים. בגידות כמובן זה סטוצים, וזה יחסים מיניים, בין אם מלאים ובין אם לאו, בלי ידיעת בן/בת הזוג הנבגד. זוגות הטרוסקסואלים, זוגות הומוסקסואלים. לא משנה. הרוב המוחץ של הזוגות ייתקל באיזשהו שלב ב "קונפליקט הבגידה". יש כאלה שישתפו פעולה ויספרו. יש כאלה שישתפו פעולה ולא יספרו. יש כאלו שיפנטזו על כך ויספרו. יש כאלה שיפנטזו על כך ולא יספרו. אז תעשה לי טובה. בלי סיפורי סבתא, ובלי התייפיפות. העולם הוא לא באמת עגול. הוא אליפטי. ערב מרגש.

wiseman19

New member
עם גישה כזו אתה תהיה בודד כל החיים.

אתה צריך לתת אמון באנשים ובבן זוג שלך בפרט כדי שתהיה לך מערכת יחסים טובה.

sporty19

New member
ראם

מאמי, אני יודע שקשה לך להבין את זה בהתחשב במיקום הגיאוגרפי שבו אתה חי, ובהתחשב בבן הזוג שיש לך שנדיר למצוא אנשים כמוהו, אבל אתה פשוט צריך להבין שככה הם פני הדברים. נותרו מתי מעט כמוך וכמו חברך,ולמען גילוי נאות- כמוני, שכן מסוגלים לשמור אמונים. וכל השאר.. כשהזין עומד השכל בתחת.. מצטער על השפה הגסה.. אבל אין דרך אחרת לומר זאת.. ערב נעים.

wiseman19

New member
חחח אנחנו מכירים?

אני מאמין שאני והבן זוג שלי לא חיים בבועה, אנחנו יוצאים ומבלים יחד ולחוד והכנות והערכה שיש לנו אחד לשני היא זאת ששומרת אותנו יחד כבר תיכף חצי שנה. הזוג חברים הכי טוב שלנו ערן ולירון מהפורום, גם זוג שאני ודיוויד רואים בהם זוג מדהים. העובדה שאתה לא יודע על זוגות שכן מצליחים לשמור אמונים היא כי אתה לא רואה אותם באוויטה או בתיאטרון כי הם לא הולכים למקומות של הקהילה לרוב. אני יכול לתת לך עוד דוגמאות לזוגות מצליחים שאני מכיר אבל זה דבילי להוכיח לך את הדברים בשטח, תפתח עיניים ותבין שיש גם זוגות שלא רואים במקומות שאתה הולך אליהם או שאני הולך אליהם ושגם אצלם לא כל המערכת יחסים סובבת סביב סקס.

sporty19

New member
לא, אנחנו לא מכירים.

תשמע, יכול להיות שזה המצב אצלכם. המצב שאני רואה אותו הוא אחרת לגמרי. "במקומות שאתה הולך אליהם " - שום דבר חריג. בדיוק כמו כולם. מה אני אגיד לך.. אני שמח שהמצב ככה אצלכם..מאחל לכם רק טוב ואריכות ימים. באמת ובלי ציניות. תודה ולילה טוב ../images/Emo13.gif נ.ב. ערן הוא המנהל, את זה הבנתי, מי זה לירון ? סתם סקרנות ../images/Emo3.gif

GrimBoy

New member
אתה יכול לסבוב סקס כל היום בלי לבגוד...

שאל את Wiseman19, אנחנו דוגלים בשיטה הזאת כבר שישה חודשים.

sporty19

New member
טול שעווה מאוזניך.

אם כבר אתה משתמש בביטוי אז לפחות תשתמש בו בהקשר הנכון, ואל תנסה להתחכם. אני לא מתחסד ולכן לא פסלתי - לפי דבריך. כל אשר עשיתי הוא להראות את הדברים נכוחה- כמות שהם, בלי להוסיף או לגרוע, כי באמת שאין לי עניין בהתפלפלויות נוספות בעניינים העומדים ברומו של עולם, כגון הבגידות של מי מחברי הפורום עם הא ועם דא. את דעתי הבעתי בצורה הכי ברורה והכי תמציתית. יום מרטיט.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif ידידי היקר,

סביר להניח שאתה באמת לא מבין דברים ברומו של עולם, כמו ערך האמת. כנראה שטרם קלטת מה זה אם אתה מדבר ומתנהג ככה. בע"ה בסוף אתה תבין, אני מקווה בטרם תקבל כוויה בעצמך. שיהיה לך יום נעים, וחיים טובים אחי.

sporty19

New member
זה לא אישי.

אז אל תיקח ללב, טוב ? הספיקו לך כמה שורות כדי לקבוע שאדם שאתה לא מכיר אינו מבין את ערך האמת. מה אני אגיד לך ? שאפו. קלטת אותי. אל תדאג אם אני אכווה יש לי משחה סופרדופר. יום נעים גם לך.

../images/Emo88.gifגועל נפש. אני מאחל לך להתאהב עד כלות

במישהו ושיבגוד בך חזק חזק נראה איך תרגיש. ואם זה כבר קרה לך ואתה עושה אותו דבר, אז אתה עוד יותר גרוע ממה שחשבתי.

למעלה