לא מרגיש בנוח

GrimBoy

New member
אוקי...

אז בגידה, היא הפשע המוסרי הכי גרוע בקבוצת הפשעים המוסריים ש-"כיום" אין לנו חוק פלילי שמגן עלינו מפניהם. יש?

sporty19

New member
עכשיו הניסוח יותר טוב. יש רק בעיה אחת -

מי קבע שהוא הגרוע ביותר ? נראה לי שזה סובייקטיבי לא ?

GrimBoy

New member
יכול מאוד להיות...

עם זאת אוביקטיבי יהיה להגיד שרוב האנשים שתשאל יאשרו את הדעה הזאת.

sporty19

New member
100 אחוז דיוויד..חחח דיוויד..בלה בלה דיוויד

תכניס את הלשון לפה שלא תתייבש לך..

../images/Emo88.gifהוא ביקש להבדיל בין מוסרי לפלילי

ואם כבר - רצח כפול זה המוסרי הגדול ביותר ../images/Emo3.gif

GrimBoy

New member
../images/Emo88.gifבלי ניצולות מיותרות, תודה ../images/Emo39.gif

זת'ו... שריפות... זת'ו... גזים... מיותר.... כבר עברנו את השישה מליון ישראלים במדינה לא? לא הגיע הזמן לחזור על ההיסטוריה? מצית מיש'ו? כוס דלק צח? מיכל גז מידה 4 ?

white star

New member
../images/Emo54.gif הוי שלום לך ../images/Emo140.gif

ולא הבנת אותי נכון. אני ממש לא אמרתי שכולם מחוץ לארון, אבל גם מי שבארון זה לא צידוק לבגידה. ואני לא השוויתי, נתתי דוגמה למשו נוסף שהוא לא היה מקבל תמיכה

../images/Emo88.gifבגידה דומה לאונס.

אונסים אותך לקבל עובדה הכי פוגעת הורסת מצלקת ומשבשת שבעולם. מישהו שנתת בו אמון טוטאלי, התמסרת אליו והתאהבת בו , בגד בך פעם? לפני שאני אשפוט פשוט..

../images/Emo88.gifאולי אני דורך ואולי אני נותן לו "כאפה"

שתעורר אותו ותגרום לו להבין מה מעשים שלו עושים, והם מגמדים את המצוקה שלו, לעומת המצוקה האדירה שאישתו עתידה לעבור, וככל שהזמן יעבור, המצוקה האדירה של אישתו תוכפל.

SimsY

New member
זה מעניין שיש לך הרבה מאוד הבנה

למישהו הספציפי הזה אבל לאשה שאת החיים שלה הוא גומר מעניין שאין שום עד כמה שזה נראה שקשה לך להאמין - נשים הן בני אדם עם רגשות לא אמצעי להשגת מטרות. מילא אם זה היה חפץ שפתאום הוא לא רוצה אז הוא החליט שהוא זורק אותו - אם זה היה בגד אבל נשים הן לא חפץ - ולא חשוב באיזה סביבה הוא גדל או מה הסיפור האישי שלו - להרוס לבן אדם אחר את החיים אין לזה הצדקה בשום מקרה. מעניין אם הוא היה נשוי לאחותך אם היית לוקח את זה כל כך בקלות. יש לי את כל הקבלה שבעולם לאנשים שיש להם בעייה עם הסביבה או עם עצמם - אבל בחיים לא תהיה לי הבנה לאנשים שמוכנים בשביל לזה לדרוך על החיים של מישהו אחר.

the covenant

New member
מה זה משנה מאיפה הוא בא?מאיזה משפחה הוא?

הוא הולך להרוס את החיים של אישתו ושל הילדים שלו ושל הרבה מהסובבים שלו ואני מדבר בתור ילד כזה מדבר אז במקום לחשוב על הצרה הקטנה שהוא ניקלע אליה תחשבו על הצרות שהוא יכניס את כל הסובבים אותו אישתו, הילדים, ההורים אני לא יודע עד כמה אני יכל לדבר מנקודת הבת זוג אבל בתור ילד שזה קרה לו בגיל יחסית צעיר אני יכול להבטיח לך, שזאת חוויה שלא הייתי מיחל לאנשים השנואים עלי ביותר אני לא אכנס לסיפור שלי כי לא מתאים לי אבל אני יכול להבטיח לך שהילדים שלו יגלו את זה בסופו של דבר, בין עם הוא יספר להם ובין עם לא והדבר הזה יערער להם את כל מערכת הביטחון שהיתה להם בעולם כי בסופו של דבר, אבא זה אבא, גם עם אנחנו שונאים אותו, הוא סוג של משהו..קשה לי להסביר הדימוי הכי טוב שאני יכול לתת זה כמו ללכת על אדמה מוצקה ובטוחה ופתאום ליפול, בהפתעה בלי יכולת לעצור קשה אחר כך לבטוח בהכל בחברים, בבני זוג בהכל אז במקום ל"הצדיק" את הבגידות(ואני מדגיש בגידות שימשכו, כי מה לעשות המשיכה המינית חזקה ממנו) שלו רק משום שהוא ביקש עזרה ולהתנפל על מישהו שאומר את דעתו תחשבו עוד כמה רגעים

GrimBoy

New member
כמה מילות תגובה...

היי, נעים מאוד, אני סביר להניח אצא יפה נפש ומתנשא ואלה הם דבריי אליך בחור נחמד: שיחה כנה ואמיתית אומנם כנראה לא נמצאת בלקסיקון הנפגש והחווה שלך מר הומו נשואי שבוגד באישתו עם אלוהים יודע איזה סוג של סטוציונרים, אבל, זה כמובן הפתרון למצב שלך עם בן דודך, שיחה שבה תשים אתה את כל הקלפים ותסביר לו את המצב. לכל מי שבדיון הזה המעיט בערכה של הבגידה אני אגיד שבתור בנאדם תפוס, שאפילו אינו נשואי כמו הנ"ל, המחשבה על כך שבנזוג שלי יילך עם גבר אחר ואז יחזור אלי ויישכב איתי, מגעילה ומזעזעת אותי בערך כמו שאני אגיד לכולכם שמעכשיו כל משקה שתשתו יהיה לו טעם של הכוס הכי מסריח שאי פעם היה קיים על כדור הארץ. כל אדם שבא לפורום ובקלות בלתי נסבלת מודה במעשים כאלה בציפייה שנתעלם מהוידוי ונמשיך הלאה לבן דודו הקטן ולדילמות שלו לגביו, הוא אדם שכנראה חוץ מחוסר אופי שמאפשר לו לבגוד הוא גם טיפש. איזה אדיוט צריך להיות כדי לחשוב שזה שאתה הומו ונשואי מצדיק שתשכב עם גברים אחרים? מאיפה הזכות בכלל לחוש ולהרגיש שזה שאתה מספיק מטומטם כדי להתחתן מצדיק את זה שתקום ותבגוד ותפר את הסכמיו של מוסד הנישואים? למה נראה לכם שזה שהוא נמשך לנשים מצדיק שהוא גם יתנהג כמו סיסי? לבוא ולקרוא לערן מתנשא? אני הייתי מחרבן לו על הראש ולא נותן לו עיצה אם הייתי פוגש אותו במציאות. הייתי תופס את הבנדוד שלו ומשלם לו כסף שיילך ויספר לכל המשפחה שלו שלא רק שהוא הומו הוא גם יצא הכי פחות גבר שאפשר! יכולתם לדבוק לסטיגמה יותר עם הטענה המטומטמת שזאת זכותו ושצריך להבין אותו? איזה רכבת דרסה את הביצים שלכם בחצות ששכחתם שאתם גם בני אדם לא רק בולבולים? ממתי זרע זה הסבר? ממתי זרע זה נסיבה? מה יש לי להבין או להכיר בו בקשר לבחור הזה? הוא בוגד! וגם לא תקומתו מהמתים של רבין שיבוא לפה וייטען אחרת לא תשנה את זה! ועכשיו שמישהו יביא לי מיכל דלק ומצית... יום טוב ../images/Emo13.gif

sporty19

New member
../images/Emo41.gif G I V E M E A B R E A K ../images/Emo41.gif

אנחנו לא בדיווידלנד ולא בדיסנילנד. תתעורר. כולם בוגדים עם כולם. כולם שוכבים עם כולם. כולם משתרללים עם כולם. גברים נשים סטרייטים הומואים לסביות קוקסות בוצ'ות ומה לא. ולא בא לי לשמוע הודעות כמו "אני לא ככה ואני לא כזה". ממש לא. יכול להיות שנשארו 0.00000000000001 % שלא בוגדים, בין אם הם לא רוצים לבגוד מטעמי מצפון, ובין אם הם לא יכולים לבגוד מטעמי פרצוף, אבל בזה זה מסתכם. אז צאו מהבועה ותפסיקו להיות מלאכים מתחסדים. זו התחושה שיש בפורום הזה. את שלי אמרתי וזהו. אטוץ' פטוץ' סמטוץ'.

wiseman19

New member
אתה אחד ההזויים..

אני לא יודע עם איזה בחורים היית או עם מי אתה עכשיו (אם בכלל) או עם מי אתה מסתובב אבל צא מהסרט. לא כולם בוגדים. יש גם אנשים עם כבוד לבני הזוג שלהם. תודה על הסטטיסטיקה הממצאת והעדכנית: "יכול להיות שנשארו 0.00000000000001 % שלא בוגדים..." עצה להמשך: תחליף בן זוג ואת החברים שמסיבבך כי משום מה החברים שלי והחברה שמסביבי לא בוגדנית. ../images/Emo50.gif

למעלה