לא מרגיש בנוח

menmen28

New member
לא מרגיש בנוח

אני בחור נשיו בן 28 ויש לי בן דוד שהוא בן19 עכשיו קלטתי שהוא בקטע " כמו כולם עכשיו שיתפתי אותו בזה שאני בקטע ובחוויות המניות שלי +מפגשים אני עכשיו ממש מצטער שלא שמרתי בבטן את הסיפור לעצמי כי יש לי חשש סתם שאני לא מאמין אבל בכל זאות שהוא יגיד משהו לאשתי מה אתם חושבים שאני עשתי בסדר שניפתחתי או שהרסתי הכל?

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif תלוי.

קודם ברוך הבא לפורום. שנית, למה סיפרת לו את זה? סתם לשתף אותו בעברך האישי לפני הנישואין? או שהתכוונת, אהמ אהמ, אתה יודע למה....? כי תשמע, אני מבין אישתך לא יודעת עליך, וזה כבר תלוי בבן דוד שלך, איזה אדם הוא. לא בטוח שהרסת הכל, ייתכן שאתה יכול עוד לדבר איתו על כך - למה שלא תנסה?

גם גולש

New member
החשש שלך מאד מובן (בסה"כ אתה עמוק מאד בארון)

אבל השאלה היא האם יש לך סיבה אמיתית לחשוש? אני לא מכיר לא אותך ולא אותו, כך שבאמת קשה לי להעריך. אני חושב שבתור מישהו שהוא, בעצמו, החביא את הנטיה (גם אם תקופה קצרה), תהיה לו קצת רגישות לנושא. וזה חזק שבעתיים אם סיפרת לו כדי לסייע. כמובן, ברגע שסיפרת לו, הוצאת את השליטה במידע מידיך... אז אלו כבר לא שיקולים לבחירה אם לספר או לא. אבל אני מניח שאם יכלת לדבר איתו על הנטיה, אתה יכל גם לפנות אליו ולהבהיר לו כמה חשוב לך שלא יגיד דבר, אפילו לא ברמז. למרות שקרוב לודאי הוא מבין את זה כבר לבד, בהתחשב בכך שכמעט בטוח שגם הוא הרגיש, לפחות תקופה מסויימת, שהוא צריך להסתיר את זה.

../images/Emo88.gifאני מצטער

אבל יש לי אפס טולרנטיות וסובלנות לאנשים במצבך. להתחתן ולטפח תקוות של אדם שאתה נשוי לו, וייתכן אף אוהב, אך מהצד לא שומר לו אמונים על אחת כמה וכמה עם המין הזהה לך, זה בזיון למוסד הנישואין ועלבון עמוק קודם כל מול עצמך ושנית מול האדם איתו אתה חי. תקרא/ו לזה שפיטה מה שאתם רוצים - שום תירוץ בעולם לא יתקבל בדעתי הסובייקטיבית. לגופו של עניין - נראה שסיפרת לו ישר כי גם לך זה מפריע. אתה כולה בן 28 וזה לא מאוחר, תן הזדמנות לאישתך לחיות חיים של אמת ולא של שקר, וגם לעצמך לחיות חיים של חופש ולא של סבל פנימי שלדעתי רק ילך ויגבר.

מוריסיי מי שמך? זה בעיני חוצפה השיפוטיות שלך.

אתה חכם גדול לייעץ לאחר דברים שאתה אולי מסוגל להם והאחר לא בדיוק במצבך. אתה מכיר את הבחור הנשוי מה הוא עבר בחיים? הייתי שמח לו השיפוטיות לא הייתה לחם חוקך. יש לך אפס טולורנטיות וסובלנות לאנשים במצבו של אותו בחור. אתה יודע מהו מצבו? כל שאתה יודע זה מידע יבש וחד מימדי על ההסתרה שלו כלפי אשתו. אתה יודע מה מקורות התמיכה של האדם הזה? אתה יודע מי חבריו? אולי במקום לשפוט אותו קבל אותו כפי שהוא אם אתה באמת רוצה לעזור לו ואכפת לך ממנו. אני מתעב את הגישה המתנשאת הסובייקטיבית והלא אמפטית הזאת (כן, הלא אמפטית, מה שאתה שומע). כבר אמרתי לאנשים- אם אינך יכול לעזור או לאמר לרעך מילה טובה, אז אל תאמר דבר. מבחינתי זה סייג לחוכמה שתיקה. אם אינך יכול לעזור, לפחות אל תהרוס. אתה לא תעזור בזה שתאמר לו כמה עוול הוא עושה לאשתו. תאמין לי שגם הוא לא מלקק דבש מזה שהוא נמשך לגברים וצריך לשקר את אשתו ולא להודות בפיה על נטיותיו, בכך אין לי ספק. אז הדר האחרון שהוא זקוק לו זה התוספת של הביקורת שלך. וסליחה על דברי הקשים פשוט אני מצפה מגייז שמספיק עברו תהליכים החיים שיבינו את האחרים ולא ישפטו אותם ו"יקרקפו" אותם.

../images/Emo88.gif ומאיפה אתה יודע מה אני עברתי בחיים

ומאיזה רקע באתי ומאיזה מקום באתי? אני יודע דבר בסיסי אחד - הוא נשוי, לאישה, והוא בעצם דו/הומו, שמזיין גברים מהצד ומסתיר את זה מאישתו. מבחינתי גם אם הוא חרדי מ100 שערים זה עדיין מגעיל וגם אם הוא ערבי מטייבה. זה אומר שהוא לא היה מספיק חזק ומספיק גבר כדי להיות מי שהוא או לפחות לא לנסות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, באגואיסטיות. הוא סהכ בן 28 שזה שנתיים מעלי משמע אנחנו חיים פחות או יותר באותה תקופה, ולאנשים במצבים גרועים משלי היה את השכל הישר לא לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אתה גם לא מכיר אותי וגם ההודעה שלך היא שפיטה. יעידו חברי הפורום שאני כן אדם שתומך ובד"כ אומר מילה טובה, אבל אני אומר אותה איפה שיש ולו מקום קטן להגיד אותה. יש הרבה הרבה הומואים שנאלצו לוותר ולנתק כל קשר עם העולם כפי שהם הכירו אותו. חברים משפחה הורים דודים סביבה, וזה קשה ומתיש אבל הם הכירו עולם אחר, עולם שמתאים להם, והם לא הלכו התחתנו שיקרו קודם כל לעצמם ואחר כך לאדם שיכול להיות שהוא אדם הכי מקסים בעולם ולא מגיע לו שישקרו לו, והתחתנו. אז כן - אפס טולרנטיות, וגם אפס אמפטיה, ולא מתבייש בזה.

שמע קודם כל לא אמרתי לך שאתה צריך להתבייש

במשהו. דבר שני- אולי קצת תקרא את ההבהרות היחסית קצרות (השתדלתי לא להאריך יתר על המידה)שכתבתי לגריםבוי ולאורן אולי הטולורנטיות בנושא תשתנה. אגב אני מסכים עם התגובה של הבחור שרשם אחרי למרות שלעיתים האופן שבו הוא הגיב לך היה קצת קשה בעיני לעיכול ../images/Emo13.gif (ועדיין אהבתי את רוח הדברים והכנות של אותו בחור. ולגביך- לאור התגובה שלך נשמע שאתה בן אדם בטוח. אולי תבין שיש מצבים שאדם חייב להסתיר את נטייתו כדי לשרוד. זה שאתה לא פעלת ככה כל הכבוד לך. אבל לא כולם כמוך. ואני בטוח שגם לך יש הרבה חסרונות (גם לי אגב ../images/Emo13.gif) ואני בטוח שאתה מודע לזה שיש אנשים שבקונסטולציית החיים המורכבת שלהם אין להם מנוס אלא להסתיר את נטיותיהם שאם לא כן ייחרב עליהם עולמם או שזו פשוט דרכם לשרוד בחיים הללו.

white star

New member
../images/Emo54.gif וזה אמור להצדיק את הסבל לסובב?

לאשה שלא מבינה למה בעלה לא נמשך אליה והיא חשה עצמה מכוערת ולא סקסית? או לילדים שמרגישים שבין אבא ואמא אין אהבה אמיתית ויוצעים נפגעים מזה? הסיבה היחידה לגרימת הסבל לסובבים ולעצמו היא הפחד. אתה יודע מה, ערן גר בבועה התל אביבית אז אפשר להגיד שקל לו לדבר. אבל אני גר בצפון, בסביבה שקבלת הומואים ממש לא ברורה מאליה (וכבר נתקלתי בגילויי הומופוביה) אבל אני מספיק גבר כדי לדעת מי אני ולא להיות פחדן שעושה מעגל סבל לעצמו ולסובב. שלא לדבר על מה קורה אם כל העניין הזה מתפוצץ, מלחמת עולם זה עוד כלום....

../images/Emo88.gifאני גר בבועה הרמת גנית וכולה 3 שנים

וכשאני הייתי צריך לספר להורים שלי ולא להסתיר, גרתי בראשון וסיפרתי בידיעה שיהיו השלכות חמורות - וזה באמת היה - כשאמא שלי התעלפה לי בידיים והגיעה ניידת שח"ל הביתה ונתנה לה מכות חשמל. אז יכלתי להתחתן ולהסתיר - כדי שאמא שלי תהיה בריאה כדי שהעולם שלי לא יחרב עלי. בחרתי להיות אמיץ, לא להכנע לפחד, ולא לשקר לסובבים אותי ולעצמי.

../images/Emo88.gifתקרא את מה שכתבתי לwhite star

וזה על קצה המזלג. תאמין לי אני יודע מה זה ארון - ושום קונסטלציה לא מצדיקה השארות בארון על חשבון חיים של אחרים, ופגיעה בהם ביודעין ובכוזבין תהיה בארון סבבה - מקבל ויש טולרנטיות רבה. אבל להיות בארון, להתחתן, להביא ילדים ולזיין מהצד - ג ו ע ל נפש !

SimsY

New member
אני נגד לרמות נשים

נשים עד כמה שזה לא התחום שלנו - הן גם בני אדם ! מגיע להן גבר שיאהב אותן - אם יש מישהו שחושב שהוא הומו שלא יחשוב רק על התחת שלו ויסתכל טוב בעיניים של האשה שהוא הולך למכור לה סיפור ולהרוס לה את החיים ויחשוב אם הוא היה רוצה שיעשו לבת שלו ככה.

למעלה