לא מרגיש בנוח

venouese1

New member
ערנוש

אני אינני שייכת לעולם הזה וגם אינני יודעת מאיזה רקע אתה בא. מה שאני כן יודעת שמורסי לא שפט אף אחד הוא רק ייעץ וכן גם אני בדעתו, אותי בעבר על רקע דברים אחרים חרצו גורלי וניסו לסכול אותי עד מוות באבנים, אחרי שסיימו קמתי התאוששתי וחזרתי להיות כמעט אותו האדם שחי לו בחופש יחסי עם בחירותיו ומודע לכוחותיו.

כל הכבוד לך. וגם נכון שמוריסיי הביע דעתו, אבל

עם כל הכבוד, אני לא הלכתי לדבר על כמה סובלת הבחורה שאיתי. היא בחורה מודעת לעצמה, היא עושה את הבחירות שלה, היא אוהבת אותי וטוב לה איתי. אז בכוח הוא ינסה לשכנע אותי שרע לאותה בחורה? הוא גם לא יודע מי אני וכיצד אני פועל. אני לא אדם שמנסה לפגוע ביקירי אלא להיפך. אם מישהו סובל מחוסר הסיפוק המיני זה בעיקר אני. אני פשוט תמיד עסוק יותר באחר ולכן דברתי עליה במקום על עצמי. ופה הטעות שלי.

0uTrAgEoUs B0Y

New member
O_O

גרמת לי להתעורר בשעת לילה מאוחרת.. למה לעזאזל...? הבחור בבעיה.. למה זה הועיל גאד נואו.........אתה לא אלוהים לשפוט אנשים ולהחליט להם מה טוב להם ומה רע להם.. אפחד לך ביקש סובלנות ממך.. ואף אחד לא ביקש הגדרה למוסד נישואים.. ביקשו יעוץ לגופו של עניין.. אז סורי שיצא משפטים מבולגנים אבל תבין מכל זה שלא עזרת פה.. חח לילה טוב :)

../images/Emo88.gifאני לא מחליט בשבילו, הבעתי את דעתי

וכשאדם בא לקבל ייעוץ יכול להיות שהוא לא ישמע את מה שהוא נורא רוצה לשמוע אלא דווקא משהו אחר.

duckies

New member
אתה ממש מתנשא

אין לך מושג בכלל על הבנאדם עצמו. מאיפה הוא בא, איזה משפחה יש לו. איך היחס כלפי הומואים בסביבה שהוא גדל בה. אתה יוצא מנקודת הנחה שהיום כל ההומואים מחוץ לארון כי זה מקובל ומגניב. וזה לא ככה. המציאות היא שונה. אתה מדבר בסטנדרטים מאוד גבוהים, "אפס טולרנטיות וסובלנות" . כאילו כל האנשים אמורים להיות מושלמים. זה לא ככה ואני בטוח שגם אתה לא מושלם. וגם אם יש לך סטנדרטים מסויימים של יושר אני בטוח שאתה לא מצליח לעמוד בהם ב100% . אתה אומר ש "יעידו חברי הפורום שאני כן אדם שתומך" . אבל מה שאתה עושה כאן זה פשוט לדרוך על בנאדם שבמצוקה. אני בטוח שהוא מוותר לגמרי על שירותי התמיכה שלך. אם כל הקטע שלך בתשובה היה להראות כמה אתה צדיק משה רבנו, תחסוך מאיתנו. יצא מאוד קטן.

white star

New member
../images/Emo54.gif סליחה ומי שבארון בוגד?

מי שנשאר בארון נידון לחיים של סבל לעצמו ולאישתו ולבגוד בה? חוצמזה ממתי ארון נהיה תרוץ? ואם נניח יבוא לכאן אדם שמתוודה על מעשי אונס שהוא עשה ופוחד שיגלו עליו, גם היית תומך בו? לא צריך להיות יותר מדיי יפה נפש ../images/Emo31.gif ואגב, הערה אחרונה לסיום - אתה פה לא יום ולא יומיים ואתה יודע שלמי שכן מגיע תמיכה נפשית, ערן נותן מעל הראש.

winkkk

New member
זה שאתה מחוץ לארון זה לא אומר שכולם כן

זה המציאות שקיימת גם היום. כן, ארון זה עדיין תירוץ. יש אנשים שגם היום קשה להם עם זה שהם הומואים כי גם היום יש הרבה אנשים שלא סובלנים להומואים. אתה מנסה להציג את זה כאילו היום החיים מושלמים להומואים וכולם יוצאיםן מהארון, חיים בצורה מגניבה ומקבלים תמיכה מקיר לקיר. זה אולי משאת נפשך אבל זה לא המציאות. להשוות בגידה בבן זוג בת זוג לאונס???? אתה לוקח כל דבר לקיצוניות גמורה. בגידה זה לא פשע, אונס כן.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif בגידה

זה הפשע המוסרי (לא החוקי, לא מדבר על זה) הגדול ביותר. ואין על זה ויכוח אפילו.

sporty19

New member
../images/Emo41.gifאויש פשושית בואי ניסחף עוד קצת למה לא..

ר צ ח - הוא הוא הפשע המוסרי הגדול ביותר.

sporty19

New member
אחותי,שמתי לב, ובכל זאת כדאי שתעשי איזה בדיקה

למקורות המידע שלך.. הפשע המוסרי החמור ביותר הוא נטילת חיי אדם. נקודה.

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif נראה לי שלא הבנת אותי, נבהיר את עצמי

שוב. אני לא מדבר פה על עבירות שהן גם פליליות (רצח ונסיון לרצח, אונס ונסיון לאונס, כל סוגי מעשים מגונים והטרדות מיניות, שוד, אלימות במשפחה, תקיפה, גניבה והתפרצות, פגיעה ברכוש וכו) אני מדבר על עבירות מוסריות שאינן פליליות, ומתבצעות כלפי האחר, חלקן מתוך רגש. בגידה, שקר, קנאה, שנאה, רדיפת בצע תוך פגיעה באחרים, וכו וכד. מבין כל אלה, העבירה הקשה והגועלית ביותר היא הבגידה.

sporty19

New member
אני הבנתי מלכתחילה ואני מנסה להבהיר לך איפה

אתה טועה. רצח היה מאז ומעולם פשע מוסרי. לפני שהאדם בכלל הגה את המושגים חוק, פלילי וכו'. רצח מוגדר כפשע מוסרי, לפני שהוא מוגדר כעבירה על החוק. מקווה שהבנת.

למעלה