לא מצליח לכתוב

pokeret

New member
התכוונתי שתגובות כמו שלך

הן מועילות גם אם אין בהן ניחום או עידוד כי בסוג התגובות הללו אנחנו יכולים להבהיר לאדם מולנו עד כמה המעשה שלו עלול להיות פוגע והרסני כלפי משפחתו. אני לאמצליחה להסביר אבל התגובה שלך לא קוממה אותי בכלל בניגוד להודעתו של סנדר או השקפותיו של מילטון.

צריך להתרגל

לדבר על הרגשות ולא על המעשים זה מאוד פשוט לומר אני מבין שאתה מרגיש מאוד לא טוב או זה ממש קשה התחושה הזאת והנה לא נתת כלל עידוד למעשה רק התייחסת באופן ספציפי לרגשות

אהלן אשכול

שמע חביבי, כתבו לך כל מיני דברים כאן, חלקם נכונים חלקם לא במקום. אולי נהגת לא מאה אחוז. ואולי גם לא חמישים אחוז, אבל אף אחד לא מושלם (בטל לא אלה שהעירו לך כאן על אגוצנטריות וכ"ו שהם כמובן ת בנית דמותה של "האמא תרזה" בגירסא היהודית....) גבר זה לא הכותל המערבי של אשתו (עוד מעט ידחפו לך פתקים באוזן .....) אתה גם בן אדם תכל'ס אתה גבר, וכל גבר נשוי חרדי, אנוס או חילוני נשוי או שאינו כזה עם ילדים מבין טוב מאוד, מה עובר לך בראש... למי לא בא להבריז מהעבודה, ולברוח לנופש בסיני או באילת שיקום ויגיד..... אני מרים עכשיו כוסית לחיים , לחייך חבר, ולחיי כל האנוסים במצב כמוך

יש הבדל קטן

בין לברוח מהעבודה לבין לברוח ממשפחתך שזקוקה לך. מבינה איך זה קורה, לא מסכימה לתת לזה יד בשום צורה. אני ארים כוס יין לחיי האנשים ההגונים שעוד נותרו פה ושם.

yoni13077

New member
נסחפת קצת..

ההסתייגות שלך בהחלט היתה במקומה והבהרת את הדברים, אשכול ניסה להסביר את מצבו ואת הקשיים שלו. מכאן ועד לשורה התחתונה של דברייך הדרך ארוכה.. מה זאת אומרת 'לחיי האנשים ההגונים שעוד נותרו'?? זה לא רק שיפוטי זה כבר עובר להגדרה של אבחנה כללית על האיש וקטלוגו כלא הגון, לאט לך..

מסכים איתך יוני

לא כולם קורצו מאותו חומר, ואשכול כנראה היה במצוקה נפשית רצינית אם עשה זאת, גם גברים צריכים סמפטיה.... היא הגזימה הגזמה פראית שוב, לחייך אשכול,

אני יודעת

אני קיצונית. וזה כדי להקפיץ אותך ואת שכמותך. לא יזיק ניעור קל לאבק שהצטבר מעל תאי ההגינות לכמה אנשים שעסוקים ברחמים עצמיים ובשקיעה ביגונם ועושים דברים שהסובבים אותם סופגים בשתיקה. (גם הם זקוקים לניעור, כשיכתבו כאן אנער אותם אולי)

yoni13077

New member
את לא מקפיצה ולא מנערת

את בסך הכל עושה שירות רע לטיעון שלך עצמך.. בתחילה ביטאת את עמדתך בנחרצות אך עדיין בצורה מכובדת, משלב מסוים עברת לשלב האיבחונים וההגזמה. לפעמים גם כשאומרים דבר נכון מחטיאים למטרה ומפספסים את יכולת ההשפעה של הדברים אם נוטשים את ההגיון ועוברים לדיבור מוגזם מהבטן. חבל.

את פשוט (כנראה) צעירה מדי

ורואה את כל העולם בשחור לבן זה בסדר, כשמתבגרים רואים שיש עוד גווני ביניים (וסליחה על ההתנשאות, אני יודעכמה זה מעצבן לשמוע את זה)

sceptic1

New member
על פי הפרופיל היא בת 2

באמת צעירה

מה זה צעירה

צעירה בת מאה. אבל את האמת, שחור ולבן כבר מזמן הפסקתי לראות. התנשאות לא מפריעה לי אם היא מוצדקת, אבל דל גאה אף פעם לא עשה לי את זה.

הגזמת

אם לא יתגוננו, זה חלילה אומר שאני צודקת. ואם אני צודקת, אויש, זה מסובך...

למעלה