לא מצליח לכתוב

רטלין?

אני יודע שיש טוענים שיש לי היכולת להפנט את מי שמתווכח איתי, אבל רטלין?

pokeret

New member
לשם ההבהרה: הרטלין נלקח טרם עיון בפורום.

למטרות נעלות מאלו.

הנה דוגמא אחת

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2165&messageid=159858751 ויש עוד דוגמאות , נא לעיין בשרשור זה, ובשרשור העוסק בהתלבטות של אנוס , כיצד לנהוג בזוגתו המתנגדת לתפיסת עולמו (להתגרש או לא ....) אני לא חושב שאני צריך להאכיל בכפית ..... מה שמצחיק, שמילטון אומר משהוא מסויים, ואח"כ עושה סלטות וירטואליות, כדי לצאת מה"עצות" שהוא השיא, סלטות שלא היו מביישות אלופת עולם באתלטיקה קלה או את המתעלמות הסיניות בפתיחת אולמפידת שנחאי, ממתי מילטון הפך לנדיה קומנצי?

pokeret

New member
מה????

קשה עד בלתי אפשרי 28/02/12 12:51 מאת: מילטון גון להפריד עידוד ממתן אישור. מקווה שהפעם הייתי ברור יותר. מה בהודעה הזו נשמע לך כמו מתן יעוץ זוגי?

ובכן

כהרגלו של מילטון, הוא מתפתל כצלופח ברגע שהוא צריך להגן על עמדה לא מוצלחת שלו, אם תסתכלי בשרשור תביני שמילטו הגדיר את מעשהו של אשכול כמעשה אגואיסטי- שלילי, אחרי שהבין שלא ממש הבין את אשכול הוא כתב אחרת, אבל עדיין היה מאוד ביקורתי ושיפוטי לגבי המקרה, הוא הודה בעצם, ששגה בכך שהגדיר את מעשהו של אשכול כ-אגואיסטי משום שלא "הבין" לטענתו את אשכול, פשוט וקל להבנה.... זה שמילטון עטף את דבריו הראשונים, בדברי עידוד אחרונים לא מסיר את העובדה שהוא מודה בעצמו שטעה בהבנת אשכול ומה מניעיו, ואץ לנקוט עמדה שיפוטית בעניין שאין לו כלים להכריע בו. רק שזה לא פעם ראשונה שהוא עושה זאת, ובמקום לומר שאין לו מושג איך להתייחס לנושא הוא ממשיך להתפתל... ובואי נבהיר משהוא, אין לי בעיה להתדיין איתך כמה שבא לך, אבל מילטון הודה בעצמו שטעה, ולכן העיסוק בדבריו הוא לדעתי העלאת גרה

yoni13077

New member
המשפט האחרון שלך

נכון לעצם העברת הדיון לפסים של מה התכוון כותב הודעה זו או אחרת. זה קורה פה יותר מידי לאחרונה וזה מעייף ומיותר, זה תמיד מגיע בשלב בו שום דבר בנושא עצמו לא מתווסף ולא מעשיר את הדיון ולכן זו העלאת גרה, ולא ממש משנה מי כתב מה ולמה. המשטרה ממליצה לסגור את התיק מחוסר ענין לציבור.

pokeret

New member
מחוסר ענין בציבור

pokeret

New member
עם כל הכאב שבדבר

על סמך הודעותיך האחרונות לא התרשמתי שיש לך פוטנציאל יכולת למידה מהירה. כמובן יתכן והינך מצטיין השכבה באוניברסיטה העברית ומבריק באי אילו תחומים. אין מה להתביש. סגרתי גם אני את הפינה.

אני משתדל לא להכאיב....

לא לך ולא למילטון (למרות, שלגבי מילטון לפעמים כן בא לי להכאיב....) בכייף, תחשבי מה שבא לך, סבבה סבבה

שקר וכזב

לא ניסיתי לטעת בו הרגשות דומות אפילו למה שכתבת. רק להאיר את עיניו. בנאדם שקוע במחשבות מסוג מסויים, דברים שרואים מכאן לא רואים משם. ואני הייתי גם כאן וגם שם. ומכירה מספיק אנשים הכרות מספיק עמוקה בשביל להבין את הסיטואציה אותה הוא תאר.

מה שעולה מההודעה שלך

שאין לך כנראה מושג, כמה מילים יכולות לפגוע .... בייחוד בבן אדם כמו אשכול שמצוי או היה מצוי בדילמה קשה, ובקושי נפשי מסויים. עובדה שהוא דרש ממך התנצלות (שאני חושב שמגיעה לו, כי הוא לא עשה שום דבר רע לך או למישהי כאן...) להתנפל עליו בחמת זעם, לשם מה? מה זה נותן ? זה שהיית שם כאן ובכל מקום אחר, לא נותן לך את הזכות או הכלים המקצועיים לרדת על אשכול או כל אדם אחר שנהג באופן דומה, פשוט נכנסת למקום שלא הייתי אמורה להכנס איליו, אין לך שום זכות לפגוע בו או לעלוב בו, על התנהגות הבעייתית שלו. בטח לא לצרוח עליו מהגרון של אשתו שלפי דעתי זו ממש חוצפה.

אדוני רב החסד

אני חושבת שאתה טועה ובגדול. הבנאדם הכניס הודעה לפורום פתוח, הוא יודע שאנשים כאן מגוונים והתגובות יהיו מגוונות. תמשיך להתפס להודעה בה הוא ביקש התנצלות. כנראה שפספסת בגדול את ההודעה בה הוא מספר לנו שהוא מתחיל לחשוב מחדש על דברים, ותתפלא, זה בזכות תגובה כמו שלי. ולא חיבוק וורטואלי שאפילו לא מחטא לו את הפצע.

אני לא רואה

היכן את יכולה למצוא סימוכין לדברייך ששיטת "כסח כפי יכולתך" נותנת פירות? את יכול למצוא הודעה אחת בה אשכול מודה לך על שהנחתת על ראשו "פטיש וירטואלי" , כאדון רב חסד, אינני מבקש ממך ראיה חותכת לדברייך, אסתפק בהודעה קצרה של מיסטר אשכול שהוא מודה לך על עזרתך כידוע הנחתת פטישים היא מנהג ידוע ומוכר ברחבי ישראל בשני מועדים , בפורים וביום העצמאות, יש מהדרין להוסיף קצף. אני עדיין שייך לאותם אנשים, שלא מחבבים את המנהג הנפוץ הזה ומסתפקים בווזבלה מהמונדיאל האחרון בלבד. אם הבחור אכן היה שרוי בדיכאון זמני כל שהוא, הרי שדברייך הם בבחינת זריית מלח על פצעיו. אמנם זה גם מנהג ידוע של אוהדי הפועל לזרות מלח על פצעיהם של אוהדי בית"ר שנחלו תבוסה אחר תבוסה,.... אבל לא מנהג ראוי לדעתי, למרות דברי החכם הגדול השלם ר' זוהר אלול "הכדור עגול והמזל גדול" לא ברור איך זה יעזור לאשכול לשקם את עצמו .

אשכול 22

New member
שניכם צודקים

כאבה לי צורת התגובה של מבולבלונת, אבל גם זה היה בעל משמעות. ואני מוכרח לציין, שהיא ניסתה להיות הוגנת, רק התפלקו לה כמה מילים חריפות מדי. מאידך, היכולת שלי לספוג ולחשוב על הדברים שלה, נבעה מכך שאחרים היו כאן לתמוך, וכמעט הייתי אומר "להילחם" למעני. בלי זה הייתי סוגר את המחשב בזעם, ואומר לעצמי "אפילו האנוסים האלו נשארו חרדים בנפשם. הכל מקוטלג בשחור-לבן". מצד שלישי, וכבר כתבתי את זה בהודעה אחת כאן, כל הסערה כאן נולדה על משהו שקרה כבר לפני שנים. אם זה היה טרי, אני מניח שלא הייתי מסוגל נפשית לעכל את הביקורת. אני חושב שזה ברור למדי, שאם ברחתי מסיטואציה כל כך רגישה, וברור לי שהיא רגישה, המצב היה קשה שבעתיים ממה שהוא נראה במבט ראשון. ועכשיו, צפירת הרגעה. לא כיף לי שמתקוטטים בגללי.

רק הערה אחת

אם לא שמת לב אשכול,אנחנו לא מתקוטטים אחד עם השניה , אנחנו מתדיינים...

הוא ענה לך כבר

ולמעלה יש גם הודעה בה הוא מודה לי. חפש בעצמך אם זה ממש חשוב לך.

למעלה