אני לא צריך טובות מאף אחד
הקייס המשפטי שלי נסגר לאור האירועים האחרונים. אם עוד היו לי חששות שאני לא אנצח (גם לא במחוזי וגם לא בעליון), היום הקייס כמעט סגור. חוץ מזה, לוינטל יצא דביל אם הוא ינסה למנוע מאדם, שהוא עצמו גרם לבחירתו לועדת הבחירות, להצטרף למפלגה. האמת שלחתי לפני זמן קצר מכתב לעו"ד של המפלגה ובקשתי לדעת אם עמדת המפלגה השתנתה (כי אחרת, אני אמשיך את ההליך המשפטי) עוד באותו היום התקשר אלי לוינטל אמר שדרכו כמובן אינם דרכם ושאין כמובן שום בעיה עקרונית למעט הבעיה שאין מוסדות, אין בית דין ואין דרך תקינה לפתור כרגע את הבעיה ולפיכך ביקש כי אחכה מעט עד שיבחרו המוסדות ע"מ שאפשר יהיה לסגור את הסיפור ללא התערבות בית המשפט. אז נכון, לא באמת נולדתי אתמול וקיימת אפשרות שהוא סתם מושך זמן או משהו כזה, אבל האפשרות נראית לי רחוקה מסבירה. מעבר לזה אין לי שום רצון להמשיך בהליך המשפטי באמצע תקופת בחירות, באמת ללוינטל יש הרבה דברים על הראש ואין צורך להטריד אותו בבעיה הפרטית שלי. בניגוד למה שכל מיני אנשים שאין להם שום מושג בהתנהלות תקינה חושבים, אני בהחלט מקווה שהמפלגה תעבור את אחוז החסימה ותישאר בכנסת. עם זאת, אני בהחלט לא מוכן לגבות מעשים לא תקינים ולא הוגנים בשביל כך. זה בדיוק מה שעשו פורז ושות' ואת התוצאה של מעשיהם ראינו גם ראינו. כל מי שנותן יד למעשים שכאלו, בסופו של דבר פוגע במפלגה. הייתי שההתרסקות של המפלגה לימדה משהו מישהו, כנראה שלא.