הוא לא נגר במובן של קוואמי נניח
אבל הוא בהחלט מנגר יחסית לשחקן שקולע כ"כ הרבה - כלומר שרוב הנקודות שלו באו כתוצאה מאסיסטים של נאש. דבר ראשון, לא התייחסתי ל"מספרים", אלא ליכולות שקשורות בקליעה...וכן הזכרתי את התרומה שלו בשאר האספקטים של המשחק - "אין ספק שהתרומה שלו באספקטים אחרים גם סייעה, כמובן". חוץ מזה, אתה דיברת על מריון של 2006, אז הבדל של עונה אחת הוא כ"כ משמעותי? כשגם ב 2007 הוא עדיין נראה טוב מאוד, רק שהנוכחות של אמארה הורידה את מספרי הריבאונד שלו, אם לא אף את מספרי הקליעה. "עשו הגנה בשביל קבוצה שלמה" - אתה מציג את זה כאילו הסאנס של 2005-2007 היתה כזו קבוצת הגנה דגולה...היתרון שלהם היה בהתקפה, ולזה נאש היה אחראי מס' 1. כן, רכז אחר בתפקידו שאינו פול, דרון או קיד, לא היה מצליח כמוהו - "מביא מספרים נחותים" בשפה שלך. השיטה של ד'אנטוני אכן מנפחת מספרים, אבל אם תתמקד במה שקורה בפועל על הפרקט ולא רק במספרים (מה שגורם לך להעדיף את לברון בתור MVP 2006), אז תבין שנאש פשוט שיחק כדורסל מופלא והרים את החבורה האלמונית שהתקבצה סביבו בפניקס, לעונה לא פחות מופלאה מזו של 2005. אז הוא שיחק לצד ג'ו-ג'ו, קיו-ריץ' ואמארה, במקום בל, ג'ונס ודיאו. אני לא אפתח מחדש את הדיון על MVP 2006, זה כבר כ"כ מאחורינו שזה לא מעניין אף אחד...כבר לא זוכר בדיוק מה היה הקייס נגד לברון ונוביצקי, אבל אין לי ספק שנאש לקח אז MVP בצדק. אני מזכיר לך שמדובר בתואר של העונה הסדירה, אז כל האפס אליפויות מערב שאתה כ"כ נהנה לנפנף בהן, מזיזות לי את הביצה השמאלית.