לארי יוז חי וקיים!

go lakers go

New member
את מגטי גם הלייקרס וגם סאן אנטוניו רצו מאוד

בקיץ 2008 ..... הוא לא התפשר על שכר אז הלך לקבוצה לוזרית....... לגבי כל היתר ..... הייתי מגיב בפירוט..... אבל מכבי חיפה מתחיל...........

כשחקן משלים שיוסיף עוד אופציה

בהתקפה וישלים את הגרוש ללירה , לא כסופרסטאר/אולסטאר או סוג של שחקן פרנצייז שיוביל את המועדון להישגים . אני תמיד שם את ערוץ הקיבוץ ברקע ומחכה לגולים...

go lakers go

New member
גם בגולדן סטייט מגאטי לא אופצייה ראשונה

אלא 2 או 3 .... יש את סטיבן ג'קסון ועוד אחד ( ברח לי השם ) לפניו .... אני זוכר שבעונת 2007/8 ראיתי את הדרבים בין הלייקרס לקליפרס ואמרתי לעצמי .... וואלה איך מגאטי מתאים לליקרס בחמישיה ( אז אריזה בכלל לא היה או היה פצוע ) . ובקיץ 2008 כפי שציינתי גם הלייקרס וגם הספרס רצו אותו מאוד.הציעו לו אם אני לא טועה MLE והוא רצה לפחות 10 מיליון פייר עונה ל 5 עונות ואכן קיבל מגולדן. ברור שלא רצו אותו בתור הסופרסטאר/אולסטר..... איך הוא יהיה בלייקרס שיש כבר את קובי-גאסול-ביינום-לאמאר או בספרס שיש את דאנקן-פארקר-מאנו ? הוא שחקן משלים בקבוצות מנצחות ומועמדות לאליפות ושחקן מספר 2/3 בקבוצות מפסידות כמו גולדן והקליפרס . שחקנים במעמדו מוותרים לקראת גיל 30 על שכר וסטטוס תמורת צאנס לטבעת ( ראה ארטסט ולאמאר )

OrEl74

Well-known member
מנהל
אבל זה בדיוק העניין

מגטי לפחות קיבל הצעות מקבוצות גדולות. ראנדולף אפילו את זה לא יכול להגיד ואני לא חושב שזה רק בגלל החוזה שלו.

go lakers go

New member
מגאטי סיים חוזה בקליפרס,זאק יושב על 17 מיליון

זה כל ההבדל ביניהם ...... מגאטי סיים חוזה בקליפרס...... גם הלייקרס וגם הספרס הציעו לו MLE ..... הוא סירב לשתיהן והלך לגולדן סטייט תמורת 50 מיליון ל 5 שנים . ראנדולף מרוויח 17 מיליון $ פייר עונה ..... איך יציעו לו סכום כזה ?מה הלייקרס תיתן את גאסול תמורתו ?הספרס יתנו את מאנו/פארקר תמורתו ? שזאק יסיים חוזה ב2011 הוא יקבל הצעות גם מקבוצות שמחפשות טבעת ...... הוא יצטרך להחליט בין כסף גדול בקבוצה קטנה לכסף קטן בקבוצה גדולה ..... אותה דילמה שהייתה למגטי

somone44

New member
גם על דוראנט וקווין מרטין אפשר להגיד אותו דבר

מגאטי וזאק שיחקו עד עכשיו בקבוצות קקיוניות שגם אם מייקל ג'ורדן בשנותיו הגדולות היה משחק בהן לא היו מגיעות לשום מקום. איך אפשר לבוא אליהם בטענות כשהם מוקפים בחבורת כלומניקים. מבחינתי עד שזאק לא יקבל הזדמנות בקונטנדרית, או אחת שקרובה למושג הזה, אין לשפוט אותו בשיט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה פשוט לא מבין ולי אין כח להסביר

כי אתה גם לא באמת רוצה להקשיב (או לקרוא) אז חבל שנמשיך.

carmelo

New member
הוא דווקא צודק

דווקא איך שמרטין פתח העונה, בקרוב בהחלט ניתן יהיה לומר עליו את זה...לא אשמתו שהקינגס כאלה גרועים, אבל הוא משחק מאוד אנוכי והמספרים המפוצצים שלו מטעים. לפחות במקרה שלו, סביר להניח שהוא יסתגל בקלות למעמד של כוכב משלים לצד פרנצ'ייז פלייר כמו לברון. על דוראנט כבר שמעתי קשקושים לגבי מספרי ה+/- שלו והמאזן של הת'אנדר כשהוא היה פצוע אשתקד...אם מישהו יפתח את הדיון, אגיב לדמגוגיה הזאת.

carmelo

New member
להזכיר לך עם מי נאש שיחק באותה עונה?

אמארה הרי לא שיחק כל העונה, אז לצד נאש בחמישיה היו ראג'ה בל - עד אז שחקן רוטציה אפרורי מיוטה ופילדלפיה; ג'יימס ג'ונס - שחקן קצה ספסל באינדיאנה, שכעת חזר להיות כזה; מריון הנגר, שנאש סידר לו מספרי אולסטאר; ובסנטר, פאקינג בוריס דיאו ה6-8, שגם כן היה עד אז שחקן קצה ספסל באטלנטה. על הספסל אני בכלל לא ארחיב...בארבוסה וקצת קורט תומאס.

go lakers go

New member
קשקוש בלבוש

מריון הנגר ? מריון באותה עונה היה בן 27 ... בשיא הקריירה שלו.....עשה באותה עונה 22 נק' 12 ריבאונד 2 אס' ו 2 בלוק פייר גיים .... אני מבין שנאש ניפח לו גם את הריבאונדים האסיסטים והבלוקים ..... באותה עונה בל עשה 15 3 2, דיאו 13 7 6 , ברברוסה 13 2 3 , תומאס 11 5 , עכשיו תגיד נאש ניפח להם , נכון ? אז אם נאש ניפח להם ת'מספרים אז נאש גם ניפח לעצמו את המספרים בשיטת הריצה של דאנטוני ..... ונאש עשה 18 נקודות ו 11 אסיסטים .... מספרים שסטוקטון עשה 15 עונות ..... ופול ודרון עושים כל עונה מאז שהגיעו לליגה . על ההגנה של נאש אין צורך להרחיב..........ההבדל שמריון/בל/דיאו עשו הגנה ..... נאש לא בסופו של דבר נאש ב5 עונות לא הביא לפיניקס אליפות מערב אחת ..... ועונה קודמת גם לא פלייאוף . אלו עובדות מוצקות.

carmelo

New member
אם להיגרר לשפה שלך...אז אתה פה הקשקשן

דבר ראשון, "נגר" מתייחס ליכולות התקפיות, ומריון בהחלט מנגר - אין לו שליטה בכדור, הזריקה שלו מכוערת ונכנסת באחוזים די גרועים. מספיק לראות איך הוא נראה במיאמי, ואפילו לצד קלדרון שהוא יותר רכז של משחק עומד, בשביל להבין שהסיסטמה של ד'אנטוני בהובלתו של נאש, הפכו אותו לאולסטאר שהיה באותן שנים. אין ספק שהתרומה שלו באספקטים אחרים גם סייעה, כמובן. אתה מביא לי את המספרים של השחקנים המשלימים לצדו, בדגש על משלימים...יש ספק שנאש הוביל את הקבוצה הזאת? אתה מאמין שבסיטואציה אחרת דיאו היה מסוגל לפרוץ ככה? אני מסכים עם כך שהשיטה של ד'אנטוני סייעה לנאש להפוך לרכז הדגול של אותן שנים, אבל לא במובן הפשטני של "משחק ריצה = ניפוח מספרים". הסאנס רצים גם עם ג'נטרי ונאש עדיין יראה פחות טוב. זה כמו להשוות בין המשולש של פיל ג'קסון לזה שקורט רמביס מנסה להנחיל למינסוטה המסכנה... אבל בשורה התחתונה, לא כל רכז יכל להיראות כ"כ נפלא בשיטה של ד'אנטוני. דוהון לדוגמה, הצליח לנפח את מספריו, אבל גם עד גבול מסויים. נאש היה MVP ראוי במשך שנתיים ויכל גם לקחת את התואר פעם שלישית, הגנה או לא הגנה, אליפות או לא אליפות. לא ברור לי על מה המרמור הגדול של אנשים כמוך. קח בחשבון שלא היו מועמדים עדיפים עליו - מלבד נוביצקי כאמור, בעונת 2007 בה נאש לא לקח פעם שלישית ברצף - בניגוד לסטוקטון שהתחרה באיזה אחד ג'ורדן ועוד כמה...

go lakers go

New member
מה הקשר זריקה מכוערת לנגר ?

מה אתה משווה לי את מריון של פיניקס 2005 למריון של מיאמי 2008 ? למה אתה לא מתייחס למספרים שלו חוץ מהנקודות ? אולי כי הם לא קשורים לנאש ? מריון/באל/דיאו עשו הגנה בשביל קבוצה שלמה ! מה נאש עשה ? סידר ת'שיער .... אני אמרתי שנאש לא הוביל את הקבוצה ? הוביל גם הוביל . ואם הוא מקבל קרדיט על הצלחה מי צריך לתת דין על על כשלון ( 0 אליפויות מערב ) ? רכז אחר במעמדו היה מביא מספרים נחותים משלו באותה שיטת ריצה ? גם בניו יורק של דנטוני יש ניפוח מספרים וגם בפיניקס של דאנטוני היה ניפוח .... רק לא ברור לי למה מציינים שהיא מנפחת לכולם חוץ מלנאש ? לנאש לא הגיע MVP ב2006 .... הגיע ללברון או לנוביצקי ... לא יעזור לך ולכולם כאן . ב 25 השנה האחרונות ( מאז שאני רואה כדורסל )לא היה שחקן מוביל או אולסטר כמו נאש עם רמת הגנה א-פ-ס-י-ת ! תהיה הכי טוב התקפית .... אם בהגנה הקבוצה שלך משחקת 4 מול 5 גם אליפות קונפרנס לא תיקח .

carmelo

New member
הוא לא נגר במובן של קוואמי נניח

אבל הוא בהחלט מנגר יחסית לשחקן שקולע כ"כ הרבה - כלומר שרוב הנקודות שלו באו כתוצאה מאסיסטים של נאש. דבר ראשון, לא התייחסתי ל"מספרים", אלא ליכולות שקשורות בקליעה...וכן הזכרתי את התרומה שלו בשאר האספקטים של המשחק - "אין ספק שהתרומה שלו באספקטים אחרים גם סייעה, כמובן". חוץ מזה, אתה דיברת על מריון של 2006, אז הבדל של עונה אחת הוא כ"כ משמעותי? כשגם ב 2007 הוא עדיין נראה טוב מאוד, רק שהנוכחות של אמארה הורידה את מספרי הריבאונד שלו, אם לא אף את מספרי הקליעה. "עשו הגנה בשביל קבוצה שלמה" - אתה מציג את זה כאילו הסאנס של 2005-2007 היתה כזו קבוצת הגנה דגולה...היתרון שלהם היה בהתקפה, ולזה נאש היה אחראי מס' 1. כן, רכז אחר בתפקידו שאינו פול, דרון או קיד, לא היה מצליח כמוהו - "מביא מספרים נחותים" בשפה שלך. השיטה של ד'אנטוני אכן מנפחת מספרים, אבל אם תתמקד במה שקורה בפועל על הפרקט ולא רק במספרים (מה שגורם לך להעדיף את לברון בתור MVP 2006), אז תבין שנאש פשוט שיחק כדורסל מופלא והרים את החבורה האלמונית שהתקבצה סביבו בפניקס, לעונה לא פחות מופלאה מזו של 2005. אז הוא שיחק לצד ג'ו-ג'ו, קיו-ריץ' ואמארה, במקום בל, ג'ונס ודיאו. אני לא אפתח מחדש את הדיון על MVP 2006, זה כבר כ"כ מאחורינו שזה לא מעניין אף אחד...כבר לא זוכר בדיוק מה היה הקייס נגד לברון ונוביצקי, אבל אין לי ספק שנאש לקח אז MVP בצדק. אני מזכיר לך שמדובר בתואר של העונה הסדירה, אז כל האפס אליפויות מערב שאתה כ"כ נהנה לנפנף בהן, מזיזות לי את הביצה השמאלית.

אני עדיין חושב שריי אלן היה צריך

לקחת את הMVP הראשון על לקיחת קבוצה נוראית לסיבוב השני של פליאוף המערב אבל הבוחרים היו מקובעים מדי

carmelo

New member
בוחרים MVP על סמך העונה הסדירה

מה שגם שהסוניקס דאז ממש לא היו כאלה נוראיים אלא אחת מהפתעות הליגה, והם סה"כ הדיחו את סקרמנטו המתפוררת בסיבוב הראשון. גם עזר שג'רום ג'יימס נתן את תצוגות חייו באותה סדרה, שסדרה לו את החוזה הנוכחי... לבחור בנאש אחרי שנים שגבוהים וסקוררים זכו בתואר, זה הכל חוץ ממקובעות.

carmelo

New member
בוא ניזכר עם מי נאש שיחק באותה עונה

אמארה הרי לא שיחק כל העונה, אז לצד נאש בחמישיה היו ראג'ה בל - עד אז שחקן רוטציה אפרורי מיוטה ופילדלפיה; ג'יימס ג'ונס - שחקן קצה ספסל באינדיאנה, שכעת חזר להיות כזה; מריון הנגר, שנאש סידר לו מספרי אולסטאר; ובסנטר, פאקינג בוריס דיאו ה6-8, שגם כן היה עד אז שחקן קצה ספסל באטלנטה. על הספסל אני בכלל לא ארחיב...בארבוסה וקצת קורט תומאס.

somone44

New member
יחי ההבדל הקטן

איזה קבוצות היו לנאש ואיזה לזאק... ממש אפשר להשוות.

carmelo

New member
זה היה בתגובה ל GO LAKERS GO

על מה שהוא אמר לגבי מאזנה הרביעי בטיבו של פניקס בעונת הMVP השניה של נאש. בכלל אין מה להשוות בין נאש לזי-בו, כי נאש הוא רכז שהופך קבוצות מפסידות למנצחות ומוביל אותן, זי-בו הוא סקורר שאתה חייב לבנות סביבו בצורה מאוד ספציפית. אין GM בליגה שיעדיף לבנות קבוצה סביבו על פני נאש.

go lakers go

New member
לקחת את הדיון למקום אחר

ניר אמר שזאק שחקן רק של צד אחד ....אני עניתי שגם נאש שחקן של צד אחד ואפילו לקח 2 MVP על צד אחד ... ותאמין לי שזאק "שר ההגנה" ליד נאש ......... אף אחד לא אמר שהוא היה בונה קבוצה סביב " זי-בו " לפני נאש........

carmelo

New member
כן, אבל אתם התחלתם (;

כשדיברת על "המאזן הרביעי בטיבו של פניקס בעונת 2006" כאילו זה צריך להיות בעוכריו של נאש, הייתי חייב להזכיר עם מי הוא שיחק באותה עונה...ואז SOMEONE הגיב לכך, אז הגבתי בתגובה...הקיצר, אני זז לפני שזה ימשך (;

למעלה