לארי יוז חי וקיים!

go lakers go

New member
גנון

בעונת 2005/2006 קליבלנד עשתה 50 - 32 . עם מי לברון שיחק ? תרשום תרשום עם מי לברון הביאכזה הישג באותה עונה...

carmelo

New member
עם יופי של צוות מסייע

אילגאוסקס שאז עוד היה בכושר מצויין, גודן ויוז בטרם הפציעות, דיימון ג'ונס ודוניאל מארשל אחרי עונות שיא...אני כבר לא זוכר מי עוד בדיוק, אבל הנקודה היא שלברון שיחק עם סגל מספיק טוב, בשביל שמאזן כזה במזרח החלש דאז, לא יהווה כזאת הצדקה לתואר MVP.

somone44

New member
....

"נאש הוא רכז שהופך קבוצות מפסידות למנצחות ומוביל אותן", מוביל לאן? היו אולסטארים לידו כל השנים והוא נכשל פעם אחר פעם. שחקן בלי אופי בגרוש, בלי מנהיגות, בלי ווינריות, קילריות, ורכז של עונה רגילה ותו לא. לא מבין את הרעש סביבו. ברגע שהחליט לסיים את הקריירה בפיניקס ולא לנסות להשיג טבעת במקום אחר, עוד מאמץ, עוד צ'אנס לעצמך, הוכתר אצלי רשמית כלוזר.

carmelo

New member
לפחות הוא נאמן, בניגוד לקובי שלך

הוא מאמין בקבוצה שלו ורוצה לסיים את מה שהתחיל. גם בעיני חבל שלא נראה אותו מאחד כוחות עם ד'אנטוני וכל סופרסטאר שאולי יגיע לניקס בקיץ הבא, אבל חייבים להעריך אותו על הנאמנות. קובי הלוזר לא האמין ביכולת שלו להביא קבוצה לא כ"כ שונה מזו שמשחקת כעת בלי פאו הפצוע, וכבר החל לדרוש טריידים, לקטול את ביינום ברשת, וכו'. אם לא הפראייריות של ממפיס, אני מניח שהיית מעודד את שיקאגו כעת P: כנראה שלא ראית את נאש באף משחק פלייאוף אם אתה מוציא כאלה קשקושים מהפה. האולסטארים היחידים שהיו לידו אגב, הם אלה שהוא הפך אותם לכאלה בעצמו. אבל בסדר, כנראה שמספיק לקחת שני תארי MVP - בזמן שקובי נותן עונות "מדהימות" של מעל 30 זריקות למשחק (גם בלי הגנה, אגב...ולו יש את היכולת לשמור, בניגוד לנאש) ומוביל את הלייקרס אל הלוטרי או להדחות בסיבוב הראשון מול פניקס - כדי שאוהדי לייקרס מסויימים יסמנו אותך כמטרה לזלזול.

go lakers go

New member
אושרי לא מייצג את הלייקרס כמו שאתה לא מייצג

את פורטלנד..... הוא מייצג את דעתו בלבד ! ועכשיו לגיבוב השטויות שהעלית כאן ....אני אענה נקודה נקודה 1 - נאש לא עזב את פיניקס כי לא היה לו לאן לעזוב ! אתה חושב שאם הלייקרס/סאן אנטוניו/קליבלנד/בוסטון/אורלנדו היו מציעות לו להצטרף אליהם הוא היה נשאר בפיניקס ? תרשה לי לגחך . הוא קיבל הצעה מניו יורק .... בוא נראה ... העונה הזו מחוקה לניו יורק... עונה הבאה אלוהים גדול ....מישהו הבטיח שניויורק2010 תהיה מועמדת למשהו ? עובדתית לא הייתה לו שום הצעה מפתה מקבוצה שתיתן לו צאנס לטבעת גם בתור שחקן משני .... מכאן , שאני לא יודע על איזו נאמנות אתה מדבר 2 - קובי להגדרתך בעונות 2004 - 2007 היתה לו קבוצה דומה לזו שמשחקת כעת פלי פאו ...... הרבה זמן לא צחקתי ככה . בלייקרס שיחקו בחמישיה באותם שנים - 1- סמוש פארקר 2 - קובי 3 - דווין גורג 4 - לאמאר 5 - קוואמי בראון מהספסל כיכבו - בריאן קוק , כריס מיהם , לוק וולטון , סשה ,ואנדרו ביינום בן ה17 במערב של אותם שנים זה בכלל נס שקובי העלה אותם ( למעט עונה 1 ) לפלייאוף עם מאזן חיובי אין לי מושג איך אתה משווה את הקבוצה הזו לקבוצה של 2009נטולת גאסול . פתרונות רק לך . אגב קובי עם קבוצת נגרים היה רחוק זריקת שלשה אחת של תומאס מלהעיף את פיניקס כבר בסיבוב הראשון ... 3 - קובי בשום עונה לא לקח יותר מ 30 זריקות פייר משחק . קובי לטענתך לא עשה/עושה הגנה ... שוב גיחוך 4 - עובדתית ומעשית קובי משחק מגיל 17 רק בקבוצה אחת , לוס אנגלס לייקרס . הוא ביקש טרייד ובצדק ! קובי סופר תחרותי ורוצה קבוצה עם צאנס לטבעת , לא סיפקו לו את זה 3 עונות אז הבקשה לטרייד לגיטימית לגמרי . הוא יכל להמשיך לשחק עם סמוש פארקר וקוואמי בראון , לתת כל עונה 35נקודות ... מה זה נותן לקריירה שלו ? עובדתית , דווקא שאקיל עבר 3 קבוצות שבכל המקרים הוא ביקש את הטרייד ( גם אם זה לא יצא לתקשורת ) . 5 - לקרוא לקובי לוזר ... או בכלל להשוות או לכתוב אותו באותו משפט עם נאש זה פשע. אני אפילו לא צריך להרחיב בעניין. עובדתית נאש לא עשה אליפות מערב אחת אפילו , שלא נדבר על טבעת.... קובי בעשור האחרון לקח 6 אליפויות מערב ו 4 טבעות. עובדה . 6 - כמו שרשמתי בכותרת , אושרי לא מייצג את הלייקרס או אוהדיה ... הוא מייצג רק את עצמו .... קבל עצה ידידותית ...לפני שאתה מציע לאוהדי הלייקרס לסמן את אושרי כמטרה לזלזול ... תבדוק בציציות שלך ..... הכי טוב .... תתעסק בפורטלנד שלך .... לגבי יתר ההודעות שלך ...אין לי כוח או רצון להגיב עליהן בכלל

go lakers go

New member
שלחו לי מסר בפרטי שהתכוונת לזלזל בנאש , אם כך

וזו באמת הייתה כוונתך אזי קבל את התנצלותי הכנה , ותוריד את סעיף 6 , כל היתר עדיין תקף אני אדבר רק בשמי ..... אני לא מזלזל בנאש ..... רשמתי כאן אין ספור פעמים הוא אחד הרכזים הכי טובים התקפית ששיחקו את המשחק אי פעם .אבל , וזה אבל גדול , הגנה לא הייתה לו מעולם ! שחקן , בעיקר שחקן טוב נמדד בשני צידי המגרש , ומה לעשות שנאש לדעתי מדורג בין חמשת השחקנים הכי גרועים בהגנה ששיחקו אי פעם את המשחק , ומבין אולסטרים ושחקנים שמובילים קבוצה הוא הגרוע ביותר . זו עובדה , אלא אם אתה רוצה לציין לי שחקן מוביל או אולסטר שהיה גרוע ממנו הגנתית . למעשה , לנאש מתוך 13 עונות בליגה היו 3 עונות מצוינות - 2005,2006,2007 . באף אחת מהן הוא לא לקח את פיניקס לאליפות המערב , שלא נדבר על טבעת . ב2005 הגיע לו MVP ללא ספק . ב2006 לא הגיע לו . נקודה . גם לברון וגם נוביצקי היו טובים ממנו משמעותית באותה עונה. המספרים של נאש באותה עונה הם כפי שציינתי מספרים שסטוקטון עשה 15 עונות , קיד 10 עונות , ופול ודרון מאז שהם בליגה . אף אחד מהם לא קיבל MVP . יותר מזה , סטוקטון וקיד הביאו את הקבוצות שלהם לזכייה בקונפרנס ולגמר הNBA ... זה לא עזר להם .... עבורי נאש כרכז התקפי בין ה5 הגדולים אי פעם . במכלול של התקפה + הגנה , הוא בקושי ב 15 . רכזים כמו גייסון קיד ( שעשה אותו דבר כמו נאש + הגנה ) או לחלופין גארי פייטון ( שאף אחד לא סופר אותו ) וקווין גונסון עבורי הרבה יותר טובים מנאש . זו דעתי .

carmelo

New member
אתה מזלזל ומפריז בהערכת הגנתו הגרועה וחשיבותה

עמדת הרכז היא העמדה שהכי קשה לשמור עליה, בגלל החזקת הכדור והסקרינים שהוא מקבל. אני מעדיף שומר גרוע כמו נאש בפוינט, מאשר שומרים גרועים על שאר עמדות החוץ ובמיוחד הפנים. שזו אגב הנקודה עם פניקס, היה להם שומר טוב בסקנד גארד - ג'ונסון ואחריו בל - ואת מריון כשומר אול-אראונדר נהדר, אבל בסנטר היה להם את אמארה או דיאו האנדרסייזד באופן אבסורדי לעמדת הסנטר. זה לא שנאש היה אחראי מס' 1 לסלים שהם חטפו, אבל הוא בהחלט היה אחראי מס' 1 לסלים שהם קלעו... נוביצקי ב2006 שיחק בקבוצה הכי עמוקה בליגה. תוציא אותו משם לכמה משחקים, והם היו מסתדרים בסדר גמור. תוציא את נאש מפניקס דאז, והיא חוטפת תבוסה. אין מה לעשות, זה אחד הקריטריונים להערכת MVP - השחקן בעל הערך הרב ביותר. גם לברון, דווקא אז, שיחק בקבוצה שיכלה לתפקד לא רע בכלל בלעדיו - אם רק היה להם מאמן נורמלי שמכיר תרגילים נוספים פרט ל"תנו לקינג את הכדור וזוזו הצידה". לארי יוז דווקא בהיעדרו של לברון, יכל לפרוח יותר.

carmelo

New member
אז בהתעלמות מסעיף 6 שלך...

1 - לנאש היתה האופציה לעזוב בקיץ הקרוב, אבל הוא בחר להאריך את החוזה שלו בשנתיים נוספות. אז טכנית הוא לא קיבל אף הצעה מהניקס כי הוא בכלל לא היה פרי אייג'נט, אבל אני בטוח שכל הקבוצות שהזכרת היו מתות להשיג אותו תמורת MLE מלא או אפילו סיין אנד טרייד בחלק מהמקרים. רק שהסתמן כי נאש מעוניין להצטרף לד'אנטוני בניקס, לשחק בקנדה מולדתו עבור הרפטורס, או להישאר בפניקס - כפי שאכן קרה. 2 - דיברתי על הקבוצה שהיתה לקובי לפני שנתיים. פישר, אודום וביינום - אותו דבר כמו עכשיו, ועוד פישר היה אז במצב עדיף. את ארטסט הם אולי משיגים בכל מקרה, או נשארים עם אריזה. הנקודה שלי היא שהיה לקובי עם מי לשחק, ועובדה שעוד לפני הטרייד עבור גאסול, הלייקרס היו מקום 1-2 במערב ושיחקו נהדר. אני ארחיב על כך בסעיף 4. 3 - אז הגזמתי בממוצע, זה כי היו כ"כ הרבה משחקים שבהם הוא הרשה לעצמו 30 זריקות ומעלה...הוא עדיין זרק המון ובאחוזים לא משהו; וכן, העומס ההתקפי שהוא לקח על עצמו אז שלא בצדק, הביא לכך שההגנה המצויינת שלו לא היתה באותן שנים, כפי שיכלה להיות. 4 - עובדתית ומעשית, קובי דרש בקיץ 2004 שהלייקרס יעבירו את שאק, ורק אז הסכים לחתום על חוזה מקסימום מהגבוהים בליגה, והיחיד שכולל סעיף וטו על טרייד - שאין לאף שחקן אחר, אגב. בעצם ההחלטה שלו לחתום על חוזה כזה, לצד הדרישה כי שאק יועבר, הוא בעצם נתן התחייבות לכך שהלייקרס יהיו תחרותיים איתו. זה שכעבור שלוש עונות הוא בא בדרישה לטרייד, כאשר בזכות סעיף הוטו שלו הוא יכל לטרפד כל טרייד שלא לרוחו, ותוך כדי גם העביר ירידות על ביינום הפרוייקט - זו חוצפה בעיני. אבל הי, אם אתה בוחר לשים את הקריירה שלו מעל טובת הקבוצה...כנראה שבניגוד לקובי של השנתיים האחרונות, לא התבגרת. 5 - אני מקווה שברור לך כי אני לא באמת חושב שקובי לוזר, וזו היה סתם טענת נגד רטורית לקריאות הלוזר של SOMEONE כלפי נאש. כל השוואה לנאש אכן מיותרת, מדובר בשחקנים שמשחקים בעמדות שונות, כשאכן קובי השחקן הטוב יותר משני צדי הפרקט וגם יש לו את ההישגים להתגאות בהם. אבל כחבר לקבוצה, ועד לפני השנתיים האחרונות גם כמנהיג, נאש עולה עליו. לגבי שורת הסיום שלך - לא מצפה שתתייחס או תגיב. אני לא כותב כאן בשביל התגובות שלך, אלא כדי מענה לדיעות שנראות לי שגויות ושאר אנשי הפורום קוראים אותן. בגלל זה קוראים לזה פורום, כך שלי או לעידו17 שהשתלחת בו לאחרונה, יש זכות להגיב לכל מילה שאתה רושם פה, בין אם תבקש שנתעלם או לא.

go lakers go

New member
התייחסות רק לפיסקה האחרונה שלך ......

על היתר אני לא אגיב ,לא בגלל שאין לי מה , אלא פשוט כי זה לא מוביל לשום דבר ..... מקבל את דעתך , פשוט לא מסכים איתה . ועכשיו לפיסקה האחרונה..... אני לא שמתי אותך או אףאחד אחר באותו סל יחד עם עידו . הוא אצלי במעמד "מיוחד" מסיבותי שלי . אני יודע שזה פורום וזכותו של כל אחד לכתוב על מה שבא לו מתי שבא לו איך שבא לו ( בלי קללות , כן ) . אבל , מבחינתי זה יותר מלגיטימי לבקש ממישהו שלא יעלה על הודעות שלי . שיכתוב כמה שבא לו בפורום , זה מבורך . בסך הכל ביקשתי שלא יעלה על הודעות שלי . התווכחתי כאן והתנצחתי עם עשרות אנשים....מעולם לא ביקשתי ממישהו שלא יגיב להודעות שלי ....... אני יודע שאם מישהו כאן היה מבקש את זה ממני , הייתי יותר משמח לתת לו את מבוקשו . עידו בינתיים , ממשיך להתעלם מבקשתי ולעלות על הודעות שלי , מצידי אני אמשיך להתעלם ממנו . זכותי .

somone44

New member
לא יודע אם לצחוק או לבכות מהתגובה שלך

לנאש היו אמארה, מריון, ג'ו ג'ונסון וקווינטון ריצ'רדסון בשיאו לידו והוא עדיין לא עבר את גמר המערב, אם זה לא לוזר אז מה כן? היו לו קבוצות פי 3 טובות יותר משל קובי והוא כשל שוב ושוב, אני לא יודע איך אפשר להעיז אפילו לקרוא לקובי לוזר, אחרי שכבר בגיל 23 היו לו 3 אליפויות, בהן הוא היה שחקן מפתח והוכיח אופי של וינר, בגרות ויכולת בלתי רגילה. מי שקורא לקובי לוזר מבחינתי הוא לא יותר מסתם HATER שמחפש רק איך להקניט ולהשמיץ ולא ראוי ליחס בכלל. הקבוצה היום בלי פאו לא כ"כ שונה מזו של אז? אחד הדברים היותר מצחיקים שקראתי. כל הכבוד, הצלחת גם לבדר אותי בנוסף לכל. ורק שיובן פה - ללא הרצון של קובי לעבור בטרייד הלייקרס היו היום באותו מצב של 2006, קבוצה בבנייה עם שאיפות לוטרי וחצי סטיפלס סנטר ריק. הקטילה על ביינום רק הוכיחה לי כמה קובי וויינר בדמו ובנשמתו, וכמה רחוק הוא מסוגל ללכת כדי לנצח שוב. קובי נאמן לתארים, להצלחה, בניגוד לנאש שלך (עאלק נאמן לפיניקס, קיבל חוזה מיליונים שלא היה מקבל בשום מקום אחר) שהעדיף לדרוך במקום ולהיתקע בבינוניות כי מה לעשות, ידע שהוא לא שווה יותר מזה. 1000 סטיב נאש לא ידגדגו קובי אחד. לא מבחינת יכולת, אופי, תארים והישגים, ופופולריות.

carmelo

New member
מצחיק לשמוע ממך את הביטוי HATER

כפי שכתבתי בתגובה ל GO LAKERS GO, אני לא באמת חושב שקובי הוא לוזר - אבל הצגתי כך את דרישתו לטרייד, במקום להישאר ולסיים את מה שהוא בחר להתחיל עם הלייקרס, כלוזריות; בדיוק כמו שאתה מציג את בחירותיו וחוסר הישגיו של נאש כלוזריות. אז אני מבין שבזכות דרישות הטרייד של קובי, קופצ'אק הבין שכדאי לו לקחת הימור על הטרייד שהביא לו את פאו; בזכות הקטילות של קובי, ביינום התאפס על עצמו והתחיל לשחק כמו שצריך, כי כל מה שסנטר מוכשר שיצא מהתיכון צריך זה שהכוכב ו"מנהיג" הקבוצה שלו ירד עליו בסרטון אינטרנט... אם נאש הוא לוזר בגלל שפניקס לא עברה את גמר המערב שוב ושוב מסיבות שונות, למה שלא נקרא גם לקובי לוזר בגלל היכולת שלו במשחק מס' 7 מול פניקס בפלייאוף 2006? מחצית שלמה הוא ברח מהכדור...

somone44

New member
המשחק השביעי אז היה גמור אחרי הרבע הראשון

ואני זוכר טוב מאוד את התיסכול שלו. פיניקס הובילה ב-+20 אחרי 12 דקות אם אני לא טועה, והחצי השני היה מן גארבג' טיים כזה. לא דוגמא הגיונית בכלל להכתיר את קובי כ"לוזר". זה ממש לא נכון. תשתדל יותר.

carmelo

New member
אין דבר כזה משחק גמור אחרי רבע ראשון

אני לא באמת חושב שקובי לוזר כפי שכבר הבהרתי, אבל אפילו מעריץ כמוך חייב להסכים שההתנהלות שלו במחצית השניה היתה תמוהה. ככה מסיימים עונה? איפה המאבק, הרצון לנצח, שאתה כ"כ אוהב לייחס לו?...

somone44

New member
סתכל

http://www.youtube.com/watch?v=SOPLkoF507k אפילו למאר לא היה על הפרקט ברבע הכי חשוב של העונה. מזה אומר? מזה משדר לקובי? GAME OVER. רואים בבירור בקליפ שקובי מבקש את הכדור, אבל לא מקבל. וכשהוא כבר מקבל, הוא מוסר. משמע הוא איבד לחלוטין את האמון בחברים שלו. קוק, דווין ג'ורג', סמוש וסשה צעיר לידו. תגיד לי אתה - איך הוא אמור לחזור מפיגור 20 במשחק חוץ מול קבוצה כ"כ כישרונית מולו כשלידו אוסף כזה של שחקנים? להגיד לך את האמת, גם אני הייתי מתייאש.

carmelo

New member
איך הוא הגיע איתם למשחק שביעי?

אתה רציני שחוסר הנוכחות של למאר אמור לשדר משהו לקובי? קובי הוא זה שאמור לשדר לשאר הקבוצה שזה עוד לא נגמר! שמע, אני באמת לא בא לומר שזה מוכיח שום דבר שתקף לעכשיו, אבל בהחלט אפשר לראות בזה ציון דרך משמעותי בקריירה שלו. אל תשכח שזו סדרת הפלייאוף הראשונה שהוא שיחק ללא שאק ושאר הצוות המסייע של הלייקרס, אלא כשחקן מוביל של קבוצה על סף הפלייאוף, ללא יתרון ביתיות ומול אחת הקבוצות החזקות בליגה אז.

עידו17

New member
../images/Emo31.gif מגוכח לגמרי

מה הטעם לראות את המשחק אם יוצאת לך הודעה כזאת? תקרא רק את הסטטיסטיקה וזהו, חבל על הזמן שאתה מתבזבז.

carmelo

New member
לפי ההודעות שלו, הוא צופה במספרים

אז סופסוף יוצא לי להסכים איתו קצת :) קצת, כי כמובן שגארנט ודאנקן גם בכושרם הנוכחי, מחזיקים את ההגנה של הקבוצות שלהם וגם בהתקפה מהווים גורם חיובי וקבוצתי, אפילו שזי-בו אכן סקורר עדיף על שניהם כעת. הניקס באמת נפטרו ממנו בשביל הקאפ ספייס ב2010. הוא גם ממש לא מתאים לרן אנד גאן של ד'אנטוני, למרות המספרים שנתן. בתור אוהד בלייזרס שהיה לגמרי בעד בחירה באודן על פני ציוות אטרקטיבי של דוראנט וזי-בו, אני לא מאמין שאני צריך להגן עליו כך...אבל נראה כי אכן נוצר פה בון-טון של זלזול ביכולות של זי-בו, שבינתיים נראה מרשים מאוד העונה - ואני לא מדבר רק על מספרי הקליעה והריבאונד שתמיד היו לו, אלא גם על אחוזי קליעה משופרים וחסימות שהחלו להופיע. הוא באמת כשרון גדול שרק צריך את החומר המתאים לצידו, השאלה היא האם הגריזליס אכן בונים עליו גם לעתיד, או שהביאו אותו רק משיקולים כלכליים. אבל בשורה התחתונה, הגריזליס הפסידו לאחת הקבוצות החלשות בליגה...ורחוקים מלהצדיק את ההתלהבות של SOMEONE44 מהם עד כה.

Oxycodone

New member
יהיה מעניין ?

אתה רציני ? אורלנדו ישחטו את דטרויט שחיטה כשרה..אולי ב30 הפרש. אין להם שחקן נורמלי אחד לשים על דוויט או על ברנדון באס...ווילנבואה משחק חרא..וריפ בחוץ.. גם עם ההרכב מחליפים אורלנדו שוחטים את דטרויט...למרות כל המזל הרע וכל הנחס שיש לאורלנדו מול דטרויט..אורלנדו אמורים לשחוט אותם.

למעלה