אז בהתעלמות מסעיף 6 שלך...
1 - לנאש היתה האופציה לעזוב בקיץ הקרוב, אבל הוא בחר להאריך את החוזה שלו בשנתיים נוספות. אז טכנית הוא לא קיבל אף הצעה מהניקס כי הוא בכלל לא היה פרי אייג'נט, אבל אני בטוח שכל הקבוצות שהזכרת היו מתות להשיג אותו תמורת MLE מלא או אפילו סיין אנד טרייד בחלק מהמקרים. רק שהסתמן כי נאש מעוניין להצטרף לד'אנטוני בניקס, לשחק בקנדה מולדתו עבור הרפטורס, או להישאר בפניקס - כפי שאכן קרה. 2 - דיברתי על הקבוצה שהיתה לקובי לפני שנתיים. פישר, אודום וביינום - אותו דבר כמו עכשיו, ועוד פישר היה אז במצב עדיף. את ארטסט הם אולי משיגים בכל מקרה, או נשארים עם אריזה. הנקודה שלי היא שהיה לקובי עם מי לשחק, ועובדה שעוד לפני הטרייד עבור גאסול, הלייקרס היו מקום 1-2 במערב ושיחקו נהדר. אני ארחיב על כך בסעיף 4. 3 - אז הגזמתי בממוצע, זה כי היו כ"כ הרבה משחקים שבהם הוא הרשה לעצמו 30 זריקות ומעלה...הוא עדיין זרק המון ובאחוזים לא משהו; וכן, העומס ההתקפי שהוא לקח על עצמו אז שלא בצדק, הביא לכך שההגנה המצויינת שלו לא היתה באותן שנים, כפי שיכלה להיות. 4 - עובדתית ומעשית, קובי דרש בקיץ 2004 שהלייקרס יעבירו את שאק, ורק אז הסכים לחתום על חוזה מקסימום מהגבוהים בליגה, והיחיד שכולל סעיף וטו על טרייד - שאין לאף שחקן אחר, אגב. בעצם ההחלטה שלו לחתום על חוזה כזה, לצד הדרישה כי שאק יועבר, הוא בעצם נתן התחייבות לכך שהלייקרס יהיו תחרותיים איתו. זה שכעבור שלוש עונות הוא בא בדרישה לטרייד, כאשר בזכות סעיף הוטו שלו הוא יכל לטרפד כל טרייד שלא לרוחו, ותוך כדי גם העביר ירידות על ביינום הפרוייקט - זו חוצפה בעיני. אבל הי, אם אתה בוחר לשים את הקריירה שלו מעל טובת הקבוצה...כנראה שבניגוד לקובי של השנתיים האחרונות, לא התבגרת. 5 - אני מקווה שברור לך כי אני לא באמת חושב שקובי לוזר, וזו היה סתם טענת נגד רטורית לקריאות הלוזר של SOMEONE כלפי נאש. כל השוואה לנאש אכן מיותרת, מדובר בשחקנים שמשחקים בעמדות שונות, כשאכן קובי השחקן הטוב יותר משני צדי הפרקט וגם יש לו את ההישגים להתגאות בהם. אבל כחבר לקבוצה, ועד לפני השנתיים האחרונות גם כמנהיג, נאש עולה עליו. לגבי שורת הסיום שלך - לא מצפה שתתייחס או תגיב. אני לא כותב כאן בשביל התגובות שלך, אלא כדי מענה לדיעות שנראות לי שגויות ושאר אנשי הפורום קוראים אותן. בגלל זה קוראים לזה פורום, כך שלי או לעידו17 שהשתלחת בו לאחרונה, יש זכות להגיב לכל מילה שאתה רושם פה, בין אם תבקש שנתעלם או לא.