AI חזר!
ראיתי את המשחק. היה מרגש לראות את אחד הסקוררים הגדולים בתולדות המשחק חוזר לעניינים, דופק כמה ג'מפשוטס ומנהל לא רע את המשחק של הדובים. זאק ראנדולף עם עוד משחק מפלצתי - 30 נק', 16 ריב' ואחוזים נהדרים (12-21). גאיי ומאיו כרגיל נתנו את שלהם אבל לצערי ממפיס לא הגיעה הגנתית למשחק. מארק גאסול הוא חתיכת פלופ הגנתי, כל חדירה עליו הופכת לסל קליל. ראנדולף עשה את המקסימום, הבנאדם בכל זאת נתן הכל בהתקפה עם סלים חשובים בקלאץ', וכנראה שבכמה מהלכי הגנה גם כוחו בגד בו. פשוט שחקן כדורסל מדהים. הדובים עוד ינצחו הרבה משחקים, ואחרי המשחק הלילה אני עוד יותר מאמין בהם. שלטו במשחק לחלוטין והפסידו בגלל חוסר ריכוז וגם חוסר מזל. CP3 עם משחק ענק בגארדן, אבל אין הגנה בניו אורלינס. למה הביאו את אמקה? 24 ו-10 נחמד, אבל לי חגג עליו ועל ווסט הרכרוכי עם 28 קלילות. נראה לי שביירון סקוט מאבד את זה. ג'רלד וואלאס הפך למפלצת ריב'. 35 בשני המשחקים האחרונים, אבל 20 מול הנטס לא ביג דיל. ללארי בראון יש רוסטר יציב אבל לא מספיק עמוק. ניו ג'רזי פשוט מזעזעים, פשוט החריבו את הקבוצה הזו לגורמים. הלילה, סוף סוף נראה כמו נצח, קובי באוקלהומה. על הנייר - שחיטה. הקבוצה הכי טובה מול הכי גרועה, אבל בעונה שעברה זה דווקא היה צמוד, עד שקובי השתלט על העסק ועשה נוק אאוט לדוראנט בקרב האישי. דטרויט אורלנדו יהיה מסקרן, VC עדיין בחוץ?