לארי יוז חי וקיים!

OrEl74

Well-known member
מנהל
לארי יוז חי וקיים!

רק לפני שבועיים הניקס רצו לעשות עליו ביי אאוט ואז נייט רוב נקע את הקרסול ויוז התחיל לטחון דקות. במשחק הראשון הוא נתן 18 נק' ו-6 אס' והלילה הוא מסיים עם 20 נק' ו-6 אס' בניצחון של הניקס על ההורנטס. לא רע בשביל שחקן שהרבה אמרו שהוא גמור בליגה הזאת.

יוסטון עם נצחון גדול ביוטה

שמונה שחקנים בדאבל פיגרס - אדלמן מאמן ענק מוציא מים מהסלע

OrEl74

Well-known member
מנהל
מארטין מצטרף למשתוללי השבוע

48 נק' 7 שלשות 4 חטיפות! מרשים!

ynvgi

New member
אותי די מצחיק ש

בחדשות ברדיו אומרים - "והיום ממשחקי ה NBA - סקרמנטו ניצחה... כספי הצטיין וקלע 15 נק'...". אני מת על כספי והלוואי והממוצע שלו יהיה 15 נק' (אפילו פחות יהיה הצלחה). הבעיה שלי עם עורך החדשות הסופר פטריוטי הזה, שלא מכניס שורה קטנה נוספת - 48 נק' של קווין מרטין הביאו לניצחון. כאילו כל העולם והמשחק הזה תלויים על ה 15 נק' של כספי. תמיד עקבתי אחרי ישראלים בחו"ל (לא תמיד באדיקות), כדורגל, כדורסל ועוד. אבל זה קצת מזכיר לי שהיו תמיד משחקים לדוגמא של עידן טל בבולטון והיו בתקציר אומרים "...עידן טל הוציא את זריקת החוץ ל X שמסר ל Y שהעביר ל Z שהרים ל A שנגח והבקיע". אני קצת מגזים, אבל שמעתי בחדשות על כספי ושמחתי (ואני עדיין שמח) לשמוע, אבל כאילו כל נקודה של ישראלי שווה 3-4 נקודות של אמריקאי או משהו כזה. סתם נקודה לציון...

Or Amit

New member
די פסיכי הסיפור הזה.

מה שכן, יש לציין שזו עונת חוזה ליוז (כמו לחצי מהניקס, בערך) אז יכולת משופרת לא צריכה להפתיע אך אחד. אבל ד'אנתוני מתחיל לעצבן אותי. קודם הוא אומר שגאלו לא מוכן לליגה ואז מקפיץ אותו לחמישיה. אחרי זה הוא לא מאמין ביוז ותוך שני משחקים גם הוא בחמישיה. את טוני דגלאס הוא קובר (והוא המחליף היחיד לדוהון ששוב נראה לי יפול אחרי פגרת האולסטאר) על דארקו הוא בונה, אבל מייבש אותו... עושה רושם שהניקס נמצאים במקום בלי היררכיה בכלל. מצד שני הבחור קוסם. אם הוא הצליח להעלים מהתודעה את אדי קארי...

carmelo

New member
לא בכולן (;

אבל בסדר, יש גבול לכמה גארדים ניתן להחזיק בווריורס 2.0 שלך...

בדיוק מה שאני צריך שם

עוד הד קייס. תאמת, אני רוצה לחיות ולמות (עם סבירות גבוהה למות) בליגה הזאת על הווריירס, ומעדיף לא לעשות יותר מדי שינויים. לפחות עם אריזה ופירס קלעתי בול.

טוב, עכשיו הוא גם שם

כי לא מצאתי אף אחד נורמלי שיחליף את אוונס. קצת מבאס אותי שלא שמתם הגבלת משחקים על העמדות. זה דיי מוציא את החשק להשקיע, כי ממש לא בא לי להתחיל להחליף בלי סוף. אבל לא נורא, נהנה ממה שיש.

carmelo

New member
יחסית לליגות אחרות שלנו, יש שם די מעט חילופים

לדעתי תוכל להצליח גם עם מינימום חילופים, אבל מקסימום סגל חזק כמובן. בכל מקרה, לעומתי אין לך מה להתלונן ):

somone44

New member
AI חזר!

ראיתי את המשחק. היה מרגש לראות את אחד הסקוררים הגדולים בתולדות המשחק חוזר לעניינים, דופק כמה ג'מפשוטס ומנהל לא רע את המשחק של הדובים. זאק ראנדולף עם עוד משחק מפלצתי - 30 נק', 16 ריב' ואחוזים נהדרים (12-21). גאיי ומאיו כרגיל נתנו את שלהם אבל לצערי ממפיס לא הגיעה הגנתית למשחק. מארק גאסול הוא חתיכת פלופ הגנתי, כל חדירה עליו הופכת לסל קליל. ראנדולף עשה את המקסימום, הבנאדם בכל זאת נתן הכל בהתקפה עם סלים חשובים בקלאץ', וכנראה שבכמה מהלכי הגנה גם כוחו בגד בו. פשוט שחקן כדורסל מדהים. הדובים עוד ינצחו הרבה משחקים, ואחרי המשחק הלילה אני עוד יותר מאמין בהם. שלטו במשחק לחלוטין והפסידו בגלל חוסר ריכוז וגם חוסר מזל. CP3 עם משחק ענק בגארדן, אבל אין הגנה בניו אורלינס. למה הביאו את אמקה? 24 ו-10 נחמד, אבל לי חגג עליו ועל ווסט הרכרוכי עם 28 קלילות. נראה לי שביירון סקוט מאבד את זה. ג'רלד וואלאס הפך למפלצת ריב'. 35 בשני המשחקים האחרונים, אבל 20 מול הנטס לא ביג דיל. ללארי בראון יש רוסטר יציב אבל לא מספיק עמוק. ניו ג'רזי פשוט מזעזעים, פשוט החריבו את הקבוצה הזו לגורמים. הלילה, סוף סוף נראה כמו נצח, קובי באוקלהומה. על הנייר - שחיטה. הקבוצה הכי טובה מול הכי גרועה, אבל בעונה שעברה זה דווקא היה צמוד, עד שקובי השתלט על העסק ועשה נוק אאוט לדוראנט בקרב האישי. דטרויט אורלנדו יהיה מסקרן, VC עדיין בחוץ?

מה עם התייחסות לעומרי כספי עם 15 נק' (9-6)

בס"ד וכן 4 רי', אסיסט, שתי חט', שתי חס' ואיבוד ב-30.22 דק' וגם הגנה טובה מאוד.

סלים וארזה

New member
מנהל
ראיתי את רוב המשחק עומרי כספי שיחק בינוני. ממש לא "שחקן מרכזי" כפי ששמעתי היום בבוקר ברדיו. חלק מהנקודות שלו באו בהארכה, כך שב-48 דקות הוא עשה פחות. כל הכבוד לו שהוא הפך לשחקן רוטציה לגיטימי, אבל הוא עדיין אפילו לא אופציה שלישית בקינגס.

15 נק' עם 9-6 מהשדה שמזה 4-3 מה-3 זה בינוני?

בס"ד אם זה בינוני אז מה זה טוב? בנוסף, ב-30.22 הדק' ששיחק הוא קלט 4 רי', מסר אסיסט, חטף פעמיים, חסם פעמיים ואיבד פעם אחד, ועשה פעולות טובות גם בדק' מכריעות ובנוסף תרם לא מעט בהגנה וכולל בדקות חשובות. וזה שהוא שותף בהארכה זה רק מראה שהמאמן סומך עליו שהוא יתפקד היטב בדקות המכריעות וכך עשה. הא עלה לראשונה למשחק 19 שניות לסיום הרבע הראשון,ברבע השני שבו שיחק את כולו הוא קלע 8 נק' ב-100% מהשדה, ברבע השלישי שבו ירד לספסל באמצע הרבע קלע 3 נק', וכן שיחק 7 דק' אחרונות ברבע הרביעי ללא נק' אך עם פעולות חשובות בהגנה, ובהארכה קלע 4 בהטבעה ומריבאונד התקפה וגם ביצע מהלכיים הגנתיים חשובים. בסיקור זה של המשחק מתוארת תרומתו לאורך המשחק. ראה כאן למשל השבחים שכספי קיבל, ולא מקבלים שבחים כאלו על משחק בינוני! אז נכון שהוא לא היה המצטיין של המשחק, אך עדיין הוא היה טוב מאוד ולא בינוני. אביא כאן ציטוטים לגבי עומרי כספי מסיקור המשחק באתר הנב"א: From there, the Kings took over behind Martin, Omri Casspi and Andres Nocioni, who combined to score all 17 of Sacramento's points in overtime. The rookie Casspi, Israel's first NBA player, is already a fan favorite in Sacramento. With a pair of fans waving an Israeli flag courtside and his father in attendance, Casspi displayed marksmanship from the 3-point line (3-of-4) and quickness inside as he finished with 15 points off the bench. "It was the first time my Dad has seen me play in the NBA," Casspi said. "During the game I just looked at him and saw him smile. It just made my dream and obviously it is his dream too."

carmelo

New member
למה שהוא יהיה אופציה שלישית?

אתה מדבר על רוקי, ובכלל שחקן שהוא רול פלייר במהותו. ביום שהוא יצליח להפוך לאופציה שלישית באיזשהי קבוצה בליגה, זה יהיה השיא מבחינתו.

למעלה