לארי יוז חי וקיים!

חתיכת אנטי פטריוט שכמוך!../images/Emo191.gif

בס"ד למאמן שלו, לשחקנים שמשחקים אתו, לשדרים, לפרשנים ולמסקר/י המשחק באתר הנב"א אכפת ממנו, ואפילו ב"בסקטבול-רפרנס" יש דף משלו, אז למי בכלל אכפת ממך או ממה שאכפת לך ממנו או לא! בוש והיכלם! יא
עלוב נפש!

go lakers go

New member
קרמר הכל בסדר ?

גם אותי כספי לא מעניין ....... זה עושה אותי גם עלוב נפש ? פעם ראשונה שאני נתקל בהודעה כזו מצידך .......

Or Amit

New member
אני לא יודע מה הוא אומר

אבל מה שאני אומר זה שאם עוד פעם אחת אתה מתבטא ככה מול מישהו (ולא רק אתה, כן?) ההודעה תימחק ואולי גם נארגן איזה חופשה מאורגנת מהפורום. לא כולם חייבים להתעניין בכספי, ואומר את זה אחד שדווקא כן מתעניין ומקווה שהוא יצליח (למרות שאני חושב שהסיקור שהוא מקבל חסר כל פרופורציה). אנשים כאן - ואני גולש מהעניין הספיציפי של כספי - צריכים לדעת לקבל גם דעה מנוגדת (או לפחות שונה) למה שהם אומרים - אם זה בנושא כספי, קובי, בירד או הניקס. בואו ננסה לקבל דעות שונות.

אני דווקא מבין רק התכוונתי בצחוק!

בס"ד אמנם תגובתו אכזבה אותי. אני מצפה מישראלי שיהיה מעניין אותי מה עושה הכדורסלן הישראלי הראשון בנב"א, גם אם לא כדבר המעניין ביותר אותו. אך בכל מקרה התגובה הייתה בצחוק!

somone44

New member
AI חזר!

ראיתי את המשחק. היה מרגש לראות את אחד הסקוררים הגדולים בתולדות המשחק חוזר לעניינים, דופק כמה ג'מפשוטס ומנהל לא רע את המשחק של הדובים. זאק ראנדולף עם עוד משחק מפלצתי - 30 נק', 16 ריב' ואחוזים נהדרים (12-21). גאיי ומאיו כרגיל נתנו את שלהם אבל לצערי ממפיס לא הגיעה הגנתית למשחק. מארק גאסול הוא חתיכת פלופ הגנתי, כל חדירה עליו הופכת לסל קליל. ראנדולף עשה את המקסימום, הבנאדם בכל זאת נתן הכל בהתקפה עם סלים חשובים בקלאץ', וכנראה שבכמה מהלכי הגנה גם כוחו בגד בו. פשוט שחקן כדורסל מדהים. הדובים עוד ינצחו הרבה משחקים, ואחרי המשחק הלילה אני עוד יותר מאמין בהם. שלטו במשחק לחלוטין והפסידו בגלל חוסר ריכוז וגם חוסר מזל. CP3 עם משחק ענק בגארדן, אבל אין הגנה בניו אורלינס. למה הביאו את אמקה? 24 ו-10 נחמד, אבל לי חגג עליו ועל ווסט הרכרוכי עם 28 קלילות. נראה לי שביירון סקוט מאבד את זה. ג'רלד וואלאס הפך למפלצת ריב'. 35 בשני המשחקים האחרונים, אבל 20 מול הנטס לא ביג דיל. ללארי בראון יש רוסטר יציב אבל לא מספיק עמוק. ניו ג'רזי פשוט מזעזעים, פשוט החריבו את הקבוצה הזו לגורמים. הלילה, סוף סוף נראה כמו נצח, קובי באוקלהומה. על הנייר - שחיטה. הקבוצה הכי טובה מול הכי גרועה, אבל בעונה שעברה זה דווקא היה צמוד, עד שקובי השתלט על העסק ועשה נוק אאוט לדוראנט בקרב האישי. דטרויט אורלנדו יהיה מסקרן, VC עדיין בחוץ?

30 16, וL אחד גדול

תאמת, הוא מפתיע אותי אתמול עם 7 אסיסטים, אבל עוד לא נדלקו לך נורות אדומות? 30 16 והפסד לקבוצה כנראה הכי חלשה בליגה, כשבצד השני מרטין חוגג עם 48 נקודות? יש לי כבוד למרטין, אבל יש גבול למה שהוא יכול לעשות לבד. אפילו בנו אודריך חזר לחיים. ואתמול 40 של מאיו, כשכל החמישיה בספרות כפולות, ו... הפסד.

somone44

New member
ההפסדים לא מפחיתים את התרומה הכבירה של זאק

מאז שיצא ב-6 עבירות ממפיס איבדה את הראש בהתקפה והפסידה הרבה בגלל חסרונו. ראנדולף משיג מספרים שאפילו KG, כן כן אפילו הוא, יכול רק לחלום היום. אתה מציג את זה כאילו ראנדולף משחק לבד מול קבוצה ושעליו לתקוף ולהגן מול 4 אחרים. זאק הוא אולסטאר לכל דבר היום, בכושר הרבה יותר טוב מדאנקן, גארנט, אמארה ושאר האולסטרים בתפקידו. קצת הערכה אם לא כבוד.

somone44

New member
למה אתה לא מקשיב בנאדם?

הדגשתי ככל שיכולתי - 'בכושר של היום', לא באופן כללי. זאק בשלושת משחקיו בממפיס נתן 30 ו-7 פעם אחת, 30 ו-16 בפעם שניה, ו-12, 7 ו-6 פעם שלישית. טימי בשלושת משחקיו נתן 28 ו-16 פעם אחת, 9 פעם שניה ו-7 פעם שלישית. מי בכושר טוב יותר?

OrEl74

Well-known member
מנהל
כדורסל משחקים בשני צידי המגרש

חבל שאי אפשר לראות כמה סלים זאק קיבל בראש לעומת הסלים שטימי קיבל. הבן אדם קולע 30 וחוטף 30 בחזרה, כלומר...תפוקה 0! לשחק רק בצד אחד גם אני יודע

somone44

New member
זו סתם הגזמה פרועה לאחד שמתעב את זאק

ראיתי 2 משחקים של ממפיס העונה וזאק עשה עבודה סבירה בהגנה. את הגג המדהים שדפק לבוש אף אחד פה לא ראה. סתם לדבר באוויר. חבל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כבר החלטת שאני מתעב את זאק?

למה אני מכיר אותו מאיפשהו? להשוות את זאק לדאנקן או גארנט אפילו בכושרם הנוכחי זאת לא יותר מבדיחה עצובה בעיניי. חבל.

somone44

New member
לא החלטתי, זה נראה מהתגובות שלך עליו

וזה בסדר, אל תתנצל. למה בדיחה להשוות? הרי הוא נותן משחקים טובים יותר מהם העונה. KG הוא לא מלאך שאי אפשר לנגוע בו או לערער על יכולתיו. בלי הזיווג לפירס ואלן הוא היה באותו מצב כמו במינסוטה עד שהיה פורש. אפילו כשהיו לו ספרי, קאסל, וקבוצה מצוינת במיני.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה צריך לצאת קצת מהמסגרת בשחור לבן

כדורסל זה לא רק סטטיסטיקה. האפקט שיש לשחקנים האלה על המגרש גדול הרבה יותר מ-30 נקודות. לצורך העניין, גם האפקט שיש לשאק על המגרש גדול בכמה רמות מזה של זאק. אין וויכוח לגבי הנתונים הסטטיסטיים המרשימים שלו וזה אגב ממש לא חדש כי תמיד כשהוא היה בכושר משחק הוא היה מציק שורה סטטיסטית מאוד מכובדת ואם אני זוכר נכון אז לפני כמה עונות הוא גם היה השחקן המשתפר של העונה. כל זה לא משנה את העובדה שהוא לא יותר מספק מספרים מרשים וזהו.

עידו17

New member
נכון מאד

רנדולף קלע 20 נק' עם 12 ריב' בניו יורק בעונה שעברה, ועדיין הניקס נפטרו ממנו חודש אחד בלבד בתוך העונה, תמורת שני שחקנים שכמעט ולא דרכו אצלם על הפרקט. לרנדולף אין שום מחוייבות להגנה או שטויות כאלה, הוא אחד השחקנים האנוכיים בליגה, והמוניטין שלו כסרטן בחדר ההלבשה ידוע לכולם. אם הוא קולע 30 למשחק ועדיין נחשב לשחקן שאף אחד לא רוצה, זה רק מראה עד כמה הוא גרוע בכמעט כל דבר אחר.

למעלה