לארי יוז חי וקיים!

go lakers go

New member
על זה אני מסכים

אבל זו דעתם...... ויש לקבל אותה כמה שהיא הזוייה...... אתה לדוגמה לא מכניס את קובי לטופ 20........

עידו17

New member
אתה כל כך טועה

השחקן עושה את המספרים, המספרים לא עושים את השחקן. זו ביצה ותרנגולת, ואתה מסתכל על הביצה מבלי להבין מאיפה היא באה. שחקן לא נבחר בדראפט לפי המספרים שלו אלא לפי איך שמפרשים את המספרים שלו ומידת ההתאמה שלהם. שים לב - בעונה האחרונה, חוץ מסטפן קארי, אף אחד מעשרת הקלעים המובילים בNCAA לא נבחר בסיבוב הראשון, ורוב השחקנים ברשימה בכלל לא נבחרו בדראפט. חוץ מבלייק גריפין, אף אחד מעשרת המובילים לא נבחר בסיבוב הראשון, ובאסיסטים, אף אחד מחמשת המובילים לא נבחר בכלל. בכל המקרים חלק היו סניורים וחלק בחרו להשאר לעוד עונה כי אף קבוצה לא התחייבה שבכלל ייבחרו איפהשהו. ככה זה בכל קטיגוריה ובכל שנה. הול אוף פיים? לפי מספרים? נו באמת... MVP לפי מספרים? מתי קובי, פשוש נפשך, זכה בתואר - כשקלע 35 למשחק או כשהפך את הקבוצה שלו לטובה בליגה? להגיד שדאנקן / שאקיל / קובי לא היו מקבלים ריספקט אם היו קולעים 15 למשחק זו טענה פרדוקסלית, כי אם היו קולעים 15, אז הם לא היו מי שהם, ואז לא היה מגיע להם הריספקט. בקיצור, מספרים הם אינדיקציה אחת, בסך הכל אמת מידה ליכולת, אבל היא לא היחידה. היא יכולה להיות אינדיקציה מדוייקת כאשר יודעים לקרוא אותה נכון, מה שרוב האנשים לא ממש יודעים - ממוצע נקודות למשחק הוא סתם מספר ריק מתוכן אם לא בוחנים את שאר האינדיקטורים בהתקפה, כמו הזריקות, אחוזי קליעה, כמות זריקות עונשין וכו'. שום נתון לא רלוונטי אם לא בוחנים לאור דקות המשחק וכו'. ברגע שהציטוטים ריקים מתוכן ואין יכולת לגבות אותם ולהבין ממה הם נובעים, זה שקול ללקחת ילד בן 5, לתת לו רשימת שמות, ולהגיד שהוא מבין כדורסל.

somone44

New member
גבר

אני עוקב אחרי הקריירה של זאק עוד כשהיה בפורטלנד, ובאחריות - לא מגזים. המספרים שלו כל שנה של אולסטאר, תבדוק בעצמך, הוא חיית ריב', הגנה סבירה, PF עם מגוון רחב של תנועות בצבע, כישרון מלידה, יד שמאלית רכה מבחוץ, אחד הגבוהים הטובים שראיתי מימי חיי. הוא פשוט אנדרייטד בטירוף, שחקן שבגלל פה ושם בעיות בחדר ההלבשה, שאף אחד כאן לא ממש יודע את הסיבות לכך, לא מצליח לקבל את ההערכה והכבוד שמקבלים גבוהים פחות מוכשרים וטובים ממנו, בטח כאלה שלא התקרבו למספרים שלו. מסכים שסטטס זה לא הכל, אבל מה בדיוק חסר לו? אנוכי הוא בטח שלא. בדנבר הוא אפילו בקושי זרק לסל. בגלל זה גם סיים עם 12 נק'. כאוהד לייקרס - הלוואי עלינו שחקן כזה.. פי 4 מביינום, שלא מסוגל לשחק ליד גאסול. זאק כן.

go lakers go

New member
הוא שחקן טוב אפילו טובמאוד אבל יש טובים ממנו

"רוצחים" אותו כאן בפורום בגלל השכר שלו .......... ברור שאם הוא היה משחק בקבוצה מנצחת היו סופרים אותו אחרת.....

עידו17

New member
הוא לא היה משחק בקבוצה מנצחת, זה בדיוק העניין

קבוצה מנצחת לא היתה מתאימה לו, ומהצד השני - אם הוא היה משחק, סביר להניח שהקבוצה לא היתה מנצחת במילא. כל הסיבות כבר פורטו בהודעות קודמות, אבל אם בענייני לייקרס עסקינן, אז פאו גאסול הוא הנגטיב לרוב החסרונות של רנדולף, דוגמא מוחשית לשחקן שעשה את מה שרנדולף כנראה לא יהיה מסוגל לו.

רוצחים אותו כאן בפורום בגלל

שהוא הופך קבוצות לקבוצות מפסידות אם הוא היה משחק בקבוצה מנצחת, המשפט הקודם לא היה נכון, מה שאומר שבודאות היו סופרים אותו אחרת. אבל הוא לא.

בחירת מילים רעה

הוא גורם לקבוצות להישאר מפסידות. בין אם זה תוצאה של החוזה החסר פרופורציות שלו, ובין אם זה משהו אחר. אני ממש לא חושב ששחקן צריך להימדד רק על פי המספרים שלו. הוא צריך להימדד על סמך מה שהוא תורם לקבוצה. ואני חושב שאני מעריך שחקנים אחרת. סטארבורי לדוגמא, בעיני הוא שחקן רע, גם כשנתן 20 10. כל קבוצה שהגיע אליה, המאזן שלה ירד. כל קבוצה שעזב, המאזן שלה השתפר. מקגריידי היה וישאר לוזר בעיני, בודאי אחרי שיוסטון עברו סיבוב ראשון בלעדיו. ראנדולף שחקן פאנטזי מעולה, אבל לא יותר מזה. אם הוא רוצה להיחשב לשחקן טוב הוא חייב להוביל קבוצה למאזן חיובי (נתחיל במשהו קל) לפחות. גארנט הוביל את מיני לגמר המערב, ועל זה בעיני הוא מוערך יותר מאשר המספרים סתם. נאש עשה מהפכה בפיניקס, ולא רק בסגנון משחק גם במאזן. זה נכון שבפלייאוף זה לא עבד, אבל הוא לא קיבל MVP של הפלייאוף, רק של העונה הרגילה. מרטין מבחינתי מתקרב למקום של ראנדולף. דוראנט יוביל קבוצות רחוק בעתיד. זה תשובה לעוד דברים שקראתי פה, לא רק לך. יאללה הביתה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נאש הביא את פיניקס למאזן הטוב בליגה

אתה רואה את זאק עושה את זה?

go lakers go

New member
לא . אבל מה הקשר ?

דיברת על זה ששחקן מוערך ונספר בשני צידי המגרש ..... ואפילו הבאת דוגמה שזאק עושה 30 בהתקפה אבל השחקן שלו קולע עליו בחזרה גם 30 אז זה מתקזז ..... ומה לעשות נאש כל הקריירה שיחק רק התקפה.....את הנזקים שלו בהגנה לא ניתן לספור .......בעצם כן ניתן .... בגלל זה הם אפילו לא לקחו אליפות המערב............ ועובדתית ב2005/2006 לפיניקס ממש לא היה את המאזן הטוב בליגה ..... ליתר דיוק היה להם את המאזן הרביע בטיבו דטרויט - 64 - 18 סאןאנטוניו - 63 - 19 דאלאס - 60 - 22 פיניקס - 54 - 28 אזי נאש גם שיחק צד אחד בלבד...... הקבוצה שלו סיימה עם המאזן הרביעי בטיבו , 10 הפסדים יותר מהמקום הראשון ..... ונאש לקח MVP.......

OrEl74

Well-known member
מנהל
בגדול אני מסכים אבל בכל זאת מסתייג קצת

אל תשכח שנאש הפך קבוצה לגמרי. אני לא זוכר מה בדיוק היה המאזן שלהם לפני שהוא הגיע (ואני עצלן מידי בשביל לבדוק כרגע) אבל הוא הביא לשיפור משמעותי מאוד בפיניקס וגם אם הוא היה אפס מוחלט בהגנה אי אפשר לקחת ממנו את המנהיגות שהוא הביא איתו לקבוצה. עם כל הכבוד לזיק גם מנהיגות הוא לא ממש מראה. תכ'לס אני לא רואה שום הבדל בינו ובין מגאטי למשל, עוד שחקן שניתן מספרים יפים וזהו. אפילו להביא לשינוי במאזן של הקבוצה שלו הוא לא מצליח עם כל המספרים האלה אז מה הוא מועיל בדיוק?

go lakers go

New member
מה דוראנט מועיל ? מה גריינגר מועיל ?

מה קווין מרטין מועיל ? מה קווין גארנט הועיל במינסוטה עשור ? אני יכול להמשיך ככה עד מחר ........ אי אפשר להשוות בין שחקנים בקבוצה מנצחת לשחקנים בקבוצה מפסידה ...... ואם אתה שואל אותי השחקן הכי טוב בממפיס זה מארק גאסול ......תוך שנתיים שלוש גאסול שחקן אולסטאר ובין השחקנים הטובים בליגה בעמדה 4/5

OrEl74

Well-known member
מנהל
אף אחד לא מטיל ספק לרגע ביכולות שלו

הבעיה היא באופי ובהתנהגות שלו מחוץ למגרש ולא בהתנהגות שלו על המגרש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה שואל ברצינות?

כי התשובה שלי עלולה להפתיע אותך ועוד רבים פה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז התשובה היא לא

כן, אני יודע מי היה מרודונה ומה הוא היה בשביל הכדורגל אבל בזה זה מסתכם. אני לא מתעניין בכדורגל ומעולם לא ראיתי משחק של מראדונה.

מה זה מועיל ?

השחקנים הנל לא ישחקו - הקבוצה לא תוכל לעשות מהלך ראוי לשמו ואוטמטית תפסיד עשרה משחקים יותר בעונה , זה ממש אבל ממש לא המקרה עם זאק רנדולף עד עתה - הוא נותן נקודות(ממש כמו מגטי ) וזהו - הקבוצה עצמה לא מתרוממת ולא מנצחת יותר בזכותו וזו גם הסיבה שאף קבוצה מנצחת או קונטנדית חשבה עליו באיזה שלב בטח כשחקן פרנצייז או שניבחשיבותו. אגב , גרנגיר ודוראנט הם שחקנים צעירים שמשתפרים מדי שנה , קווין מרטין קלע אדיר אבל פצוע כרוני ודי מוגבל בשאר האלמנטים במגרש(ממש לא אולסטאר לדעתי) וגארנט ? אם זאק היה בעל רבע מההגנה או האינטנסיביות שלו אפשר היה לדבר

חסר אם בהתחלה

ודרך אגב מסכים שמארק הוא השחקן הטוב ביותר בממפיס עד עתה - הוא פיתח כמה תנועות ממש מרשימות בצבע . לא יודע אם אולסטאר אבל הוא ממש נייד אחרי הסופר דיאטה שעבר

למעלה