כלב למסירה...

ורדה 1

New member
יש לך יותר מילד אחד? כי אם כן, לא ממש ברור לי איך רק לפני 3 חודשים הבנת מה זאת אהבה...

ורדה 1

New member
אמץ, מה די??? טלי האשימה אותי במשהו שעדיין לא ברור לי במה, ואני רק כתבתי שבחתימה שלה כתוב בפירוש שיש לה ילד אחד בן 3 חודשים!!!! כתבתי את זה כתשובה לריטה, שכתבה שילדים מתרגלים למטפלת, ולא ברור לי מתי ילד בן 3 חודשים יכול היה להספיק להתרגל למטפלת.

b love

New member
היא משגעת את הכלב..

היא דופקת לכלב את החיים, בקושי אנשים מאמצים גורים, אז כלב בן 4? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אולי היא תמצא איזה צדיק.. למרות שצדידים יש כמעט רק ביצאת צדיק..

../images/Emo26.gif חברים, מספיק../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

אני לא מוכנה שהשרשור הזה יתדרדר יותר מהמקום שאליו הוא התדרדר. נא לשמור על תרבות הדיון והויכוח, בלי לרדת לפסים אישיים.

לכל אוהבי הכלבים

(וגם אני בניהם) בואו ותקחו את ההודעה ותורידו את הסיבה למסירה. לא תרצו לעזור לכלב למצוא בית חם אחר???? אני מכירה הרבה אנשים שפשוט זרקו את הכלבים לרחוב בלי אפילו לנסות להתאמץ ולחפש בית אחר. אז תשימו את הדיבורים האלה בצד ובואו ננסה לעזור לכלב... טוב?

ולטלי...

אינני יודעת את חומרת המצב אליו נקלעתם שבגללו אתם צריכים למסור את הכלב, אבל אולי תעשו בכל זאת איזה מאמץ לנסות להשאיר אותו אתכם?? אם יש ילדים בבית - כלב יכול להיות דבר נפלא עבורם!! תחשבי על זה...

talilate

New member
ראאבק אני איתך ../images/Emo6.gif

התגובות פה הן הוכחה שמוצאו של האדם מן הקוף. (בלי להעליב את הקופים...) (חכה ראאבק, עכשיו יהיו תגובות מה זה "שוות"...)

אמץ

New member
../images/Emo6.gif כי עכשיו יגידו לך ש...

את הוכחת עכשיו שקוף ואדם זהים ולכן כל בעלי החיים וילדים זהים ולכן כלבים וילדים חד הם ולכן את אמא נוראית כמו שכמה "משכילים" ניסו לטעון כאן... מה שמוכיח שכל בעל דעה קדומה ומסית ימצא תמיד כל מיני הוכחות משונות לתורתו... מזל שאני לא "נאור" ו"משכיל" כמותם.

sil2006

New member
מתי הפגישה של אנשי הפורום הבאה???

אני מחכה כבר לזה! להכיר את האנשים שכותבים פה... אני מקווה שבמציאות- בפנים מול פנים לא אומרים אחד לשיני דברים כמו אלה שכותבים!!! חבל שtalitate לא מתייחסת גם לתגובות של אנשים שלפחות ניסו לעזור...

כמשתתף פסיבי בפורום המקסים הזה

וכמי שחייו הם כלבים ואנשים אין אני רוצה להכנס לפולמוס אנשים/כלבים/אהבה/ילדים/תרבויות. אך אני כן רוצה לעזור לכלב המקסים שלדעתי יהיה לו קשה ביותר למצוא בית מתאים מאחר וישנם אלפי כלבים המחכים לאימוץ וכ: 10.000 ואלפים מהם מורדמים מידי חודש . talilate כשכן (מושב שילת) אני מוכן להגיע לביקור בביתכם ולנסות למצוא פתרון לחרדה של המטפלת מהכלב ויש הרבה פתרונות יעילים למצב זה. יש לאבחן את האינטראקציה בין הכלב למטפלת ולמצוא פתרון אשר יאפשר לכלב המקסים ( שלדעתי מעורב אמסטף / לברדור ) לחיות במחיצתכם לשארית חייו. שוב מוכן להגיע ללא תמורה לאבחן ולהכין תכנית מתאימה למצב בעייתי זה.
מזל טוב
להולדת גיא. אשמח לענות לכל שאלה.

talilate

New member
אבנר תודה על הפניה.

חייבת לציין שאני מופתעת לקבל תגובה נורמלית לשם שינוי. אני אפנה אליך במסר להמשך התכתבות. תודה.

למעלה