אמץ, מה די??? טלי האשימה אותי במשהו שעדיין לא ברור לי במה, ואני רק כתבתי שבחתימה שלה כתוב בפירוש שיש לה ילד אחד בן 3 חודשים!!!! כתבתי את זה כתשובה לריטה, שכתבה שילדים מתרגלים למטפלת, ולא ברור לי מתי ילד בן 3 חודשים יכול היה להספיק להתרגל למטפלת.
היא דופקת לכלב את החיים, בקושי אנשים מאמצים גורים, אז כלב בן 4? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אולי היא תמצא איזה צדיק.. למרות שצדידים יש כמעט רק ביצאת צדיק..
(וגם אני בניהם) בואו ותקחו את ההודעה ותורידו את הסיבה למסירה. לא תרצו לעזור לכלב למצוא בית חם אחר???? אני מכירה הרבה אנשים שפשוט זרקו את הכלבים לרחוב בלי אפילו לנסות להתאמץ ולחפש בית אחר. אז תשימו את הדיבורים האלה בצד ובואו ננסה לעזור לכלב... טוב?
אינני יודעת את חומרת המצב אליו נקלעתם שבגללו אתם צריכים למסור את הכלב, אבל אולי תעשו בכל זאת איזה מאמץ לנסות להשאיר אותו אתכם?? אם יש ילדים בבית - כלב יכול להיות דבר נפלא עבורם!! תחשבי על זה...
את הוכחת עכשיו שקוף ואדם זהים ולכן כל בעלי החיים וילדים זהים ולכן כלבים וילדים חד הם ולכן את אמא נוראית כמו שכמה "משכילים" ניסו לטעון כאן... מה שמוכיח שכל בעל דעה קדומה ומסית ימצא תמיד כל מיני הוכחות משונות לתורתו... מזל שאני לא "נאור" ו"משכיל" כמותם.
אני מחכה כבר לזה! להכיר את האנשים שכותבים פה... אני מקווה שבמציאות- בפנים מול פנים לא אומרים אחד לשיני דברים כמו אלה שכותבים!!! חבל שtalitate לא מתייחסת גם לתגובות של אנשים שלפחות ניסו לעזור...
וכמי שחייו הם כלבים ואנשים אין אני רוצה להכנס לפולמוס אנשים/כלבים/אהבה/ילדים/תרבויות. אך אני כן רוצה לעזור לכלב המקסים שלדעתי יהיה לו קשה ביותר למצוא בית מתאים מאחר וישנם אלפי כלבים המחכים לאימוץ וכ: 10.000 ואלפים מהם מורדמים מידי חודש . talilate כשכן (מושב שילת) אני מוכן להגיע לביקור בביתכם ולנסות למצוא פתרון לחרדה של המטפלת מהכלב ויש הרבה פתרונות יעילים למצב זה. יש לאבחן את האינטראקציה בין הכלב למטפלת ולמצוא פתרון אשר יאפשר לכלב המקסים ( שלדעתי מעורב אמסטף / לברדור ) לחיות במחיצתכם לשארית חייו. שוב מוכן להגיע ללא תמורה לאבחן ולהכין תכנית מתאימה למצב בעייתי זה.