כלב למסירה...

Angel972

New member
אולי לא מורדמים פיזית אבל הנפש

שלהם בהחלט מורדמת. לא מאמינה ? אני יכול להפנות אותך לכמה בתי יתומים ...

ורדה 1

New member
אולי תסביר לי את זה? אז איך יכול להיות שמי שרוצה לאמץ ילד, אפילו גדול, מחכה בתור כל כך הרבה?

Ritrita

New member
אני חיבת להתערב, ילד זה לא כלב

ולילד, מה לעשות, צריך לוודא שהמשפחה שמאמצת אותו היא אכן משפחה חמה וטובה ומתאימה. וזה לוקח זמן...

blue43

New member
מכל שלל הדיבורים וההטפות

אני מסכים עם אנגל שצריך לטפל בבעיה- קרי למצוא מאמץ לכלב החמוד הזה, ולא בהטפות כאלה ואחרות שלא יועילו מעהר לשפיכת מילים לשווא. אנחנו אימצנו כלב בן כמעט 5 לפני שבועיים מצב"ח לוד היות והבנו שאם אנחנו לא ניקח אותו - סיכוייו למצוא בית קלושים מפאת גילו. אנחנו לא מתחרטים לרגע וקיבלנו לידינו אוצר של ממש. הייתי בשמחה מאמץ את החמוד הזה שבתמונה, אבל צריך קודם להתרגל לזה הקיים ולתת לו את תשומת הלב הראויה לו, כמו גם להרגיל את המשפחה לתוספת החדשה. אני פירסמתי אצלי בעבודה את הודעתה של טלי עם התמונה- נראה אולי יעזור במשהו. אם כל אחד מאיתנו יעשה את המינימום הזה אולי נציל נפש בישראל (כן, גם לכלבים יש כזאת).

3קטנה

New member
אנג'ל בוא הנה....

מכיוון שהנושא "קצת" קרוב ללבי ולמרות שזה חצי
אני לא יכולה להתעלם ממה שכתבת על נושא אימוץ ילדים. אני נתקלת לא מעט, ובהקשרים שונים לחלוטין, באמירות בסגנון "למה לא לאמץ ילד..." ובמקרה שלך "למה אתם לא משכנעים משפחות ללכת ולאמץ ילד במקום כלב ?" אני בטוחה שהאמירה שלך באה ממקום טוב, ממקום אוהב אדם וילדים, אבל היא מגיעה גם ממקום של אי הבנה בסיסית. אנג'ל יקירי, אנשים חושבים שאם זוג פונה לאימוץ, תוך כמה שבועות יהיה תינוק בבית - וכמובן תינוק שזקוק לבית - ולא יודעים שמדובר בתהליך ארוך, מסובך ויקר מאד. המצב בארץ היום הוא שיש תור ארוך של לפחות 4 שנים (לתינוק בריא), ואילו לתינוק בן יומו התור מגיע עד לשש ואף שבע שנים. אין בארץ מאות ואלפי תינוקות שרק מחכים לאימוץ. זאת הנחה שגויה, שלא ברור לי מה מקורה. האלטרנטיבה היא אימוץ מחו"ל שעולה הרבה מאוד כסף (25000 דולר~) זהו, רק רציתי שתדע....

Angel972

New member
בעיקרון לא דיברתי על תינוקות ...

וילדים בני 8 ויותר יש המון ... תחשבי על זה במונחים של אוהבי החיות : כל שנת חיים של כלב שקולה ל 7 שנות חיים של אדם. ז"א - כלב בן 4 => אדם בן 28 אז ... אם הילד בן 7 => הכלב בן שנה לא חייבים לאמץ תינוק ... וכמו שקשה למצוא לכלב בן 4 משפחה קשה פי כמה למצוא משפחה לילד בן 7 האמירה שלי באה ממקום מאוד אוהב ומאוד אכפתי. אגב - שלא תבינו לא נכון
אני באמת אוהב כלבים
אבל הדרך שבה ירדו על טלי ... נראתה לי קצת מוגזמת. והייתי מבליג ... אבל זו לא הפעם הראשונה שזה קורה פה בפורום המטרה שלנו (אני מקווה) היא לעזור לאחרים, לא לשפוט אותם כמובן שמותר להעיר, אבל יש דרך לעשות את זה. ואני מאוד מעריך את יואל, ומאוד מעריך את דליה, וכולם יודעים שאני מאוד אוהב את כל האנשים שיש בפורום המקסים הזה, אבל ... הפעם באמת נראה לי קצת מוגזם. ועוד משהו קטן אלייך 3קטנה ... אני מתנצל עם נגעתי בנקודה רגישה, באמת שלא התכוונתי לפגוע וניסיתי בכוונה להקצין בשביל לזעזע קצת שאנשים לא ישכחו שמדובר גם בילדים בסופו של דבר.

Angel972

New member
דליוש ... די ... אמרתי שאני אוהב ..

בואי נרד כבר מהשרשור הזה

talilate

New member
זה כל כך מגוחך

בעיניי שאתם מרגישים שיש לכם לגיטימציה וזכות להטיף לי. חבל שאתם מנצלים את הבמה הזו בצורה שלילית. תביטו אחורה על התגובות, כל הרבה בורות וטפשות! שיהי לכולכם יום נפלא, למרות הכל...

מתנצלת בשם כולם../images/Emo24.gif

ומתביישת בתגובות
מקווה שאכן ימצא בית חם לכלב

אמץ

New member
ובכל זאת, לא כולם שופטים ומטיפים

אני מקווה שתמצאו בית טוב לכלב ושהמטפלת תעבוד במסירות ושכולם יהיו מאושרים. את יצאת עם כוונה טובה כאן, והרבה אנשים פשוט קפצו והשפריצו החוצה דעות קדומות, אמרי שפר סתומים והתלהבות להתנפל על מישהו (וחלק אפילו בלי דעה משלהם, אלא הדגימו את תופעת העדר). רובם המוחלט אנשים טובים, אולי עם פיוזים קצת קצרים.

yoelth

New member
../images/Emo124.gifלא ניתן לגשר על הפער

שני סוגי בני אדם קיימים עלי אדמות: סוג אחד המתייחס לחיית המחמד כאל בן משפחה וכפועל יוצא מזה, לא יפרדו לעולם מהכלב המשפחתי, בשום מצב, בשום מקרה, בשום תנאי. אפשרות המסירה אינה יכולה כלל לעלות על סדר היום שלהם, בדיוק כפי שלא מוסרים ילד. והסוג השני המתייחס אל הכלבים "אחרת" - אולי, עם קשר רגשי חלש יותר (והראיה לכך שהם אכן דנים בחופשיות וברצינות באפשרות של פרידה). אהבתם לכלבים טכנית יותר: כמו שאוהבים ריהוט או בגד כך אוהבים את הכלב. אהבה זו לא חזקה מספיק כדי למנוע סיטואציה מסוג כזו שהשרשור הזה עוסק בה. אין להסיק מכך שאנשים אלה רעים. ברם, אנשים מהסוג הראשון "מזועזעים" עמוקות מגישתם של אנשים המסוגלים להפרד מכלבם. הזעזוע הוא אמיתי, כנה, חזק, אין לו מעצורים. הם בהלם מוחלט מעצם האפשרות הזו. ההבדלים נובעים בעיקר מחינוך שונה, מתרבות שונה, מתפיסת עולם שונה, מערכים שונים. ככל הנראה, לא ניתן לגשר על הפערים האלה וזה בא לידי ביטוי בצורה מובהקת בשרשור זה.

talilate

New member
יואל אני לא כועסת עליך.

אתה מוכיח שוב ושוב כמה אתה לא מחובר למציאות. אתה רושם כאן בפורום שטויות, פיקציות, ואליך מצטרפים אנשים ללא דעה שמתעקשים לחזק דעה של מישהו אחר והם מזינים אותך ונותנים לך מוטיבציה לפתח את המחשבות המעוותות שלך. מעניין כמה החיים של איש בגילך (ואני מניחה שאתה איש ולא ילד בן 14) לא מעניינים ודי שגרתיים שהוא מביע דעות כל כך שטחיות ומתעלם לחלוטין מהאופציה שיש דברים שהם פשוט נשגבים מבינתו! אני עכשיו משוכנעת שההערה הראשונה שלך לא נפלטה, אלא אתה באמת כזה מגעיל וחצוף. לא תארתי לעצמי שיש אנשים עם דעות עקומות כשלך. לאהוב כלב כמו רהיט?? אני כנראה צעירה ממך, אבל גם אני יודעת שיש יותר משני סוגים של אנשים. אני לא יודעת אם לצחוק עליך או לרחם עליך. לפני שאתה "יוצא" על אנשים שכלל אינך מכיר, וכנראה גם לא תכיר... תעשה בדק בית. לדעתי האגרסיות האלה נובעות מבעיה לוקלית, אצלך, וכאן אתה מידי פעם בוחר שעיר לעזאזל. ולשאר העדר המסור שלך - get a life אין לכם משהו יותר פרודוקטיבי לעשות כמו...לעבוד, לקרוא ספר, להתמקד בעיקר ולא בתפל?! לצערי לא עזרתם לי, אבל בהחלט הצלחתם להצחיק אותי ואולי אפילו לימדתם את חברכם יואל שיש יותר משני סוגים של אנשים...

א י ו ש י

New member
רציתי רק להביע את התנצלותי באם

נפגעת כפי שכתבתי בהודעתי לא הסכמתי עם דרכו של יואל אבל הבנתי לליבו התהיה היחידה שלי היתה למה מוסרים כלב שאוהבים וכפי שכתבת חברותי ועוד בגלל מטפלת ולא בגלל שיש בעיות אחרות איתו. אבל איש הישר בעיניו יעשה ואין לי ספק שבעובדה שמצאת לנכון לכתוב כאן ולנסות למצוא לו בית חם כן אכפת לך ממנו ורוצה שיהיה לו טוב. לא חושבת שפגעתי בך בשרשור ובכל זאת אם כן והיתה איזו נימה פוגעת אני מתנצלת לא זאת היתה כוונתי

למעלה