כלב למסירה...

b love

New member
אבנר אתה ענק!!../images/Emo24.gif

אין עליך! אין! מקווה שילך לכם טוב!!!! ושתצליחו להציל את הכלב!

אלפי כלבים מורדמים מדי חודש?../images/Emo5.gif

אלוהים אדירים......אתה בטוח????????????????????? איך שהתכווצה לי קיבתי עכשיו. אתה בטוח?

yoelth

New member
המפוזרת את לא מתארת לעצמך

מה קורה בתחום הזה. זה פשוט מזעזע. למשל במכלאה שבבעלות העיריה בירושלים בכל יום רביעי יש יום "הוצאה להורג". כל כלב ששוהה שם יותר מכמה ימים ולא נדרש מומת. לגבי כלב מבוגר, חולה, או כזה שהערכת הוטרינר היא שאין לו סיכוי למצוא בית , אפילו לא מחכים ליום רביעי......

אילנית03

New member
אז עכשיו אני שמחה שהחלטנו

לחנך את הכלבות ולהשאיר אותן איתנו הן בנות משפחה

אני ממש, אבל ממש נחנקת פה

ובכלל לא בצחוק. איזו אכזריות. אבל תגיד לי יואל, למה מגיעים למצב כזה? בגלל שלא מעקרים ????? אני מתכוונת לאמץ כלב בימים בקרובים, אבל איזה כלב יוכל לחיות בקומה ראשונה בלי גינה? המלצות יתקבלו בשמחה. אין לי כוונה לקחת כלב ולהתעלל בו מתוך רחמים.

3קטנה

New member
מפוזרת...

מגיעים למצב הזה מכיוון שאנשים לא מעקרים את הכלבים שלהם (לא מדברת על כלבים גזעיים שלגורים שלהם תמיד יש דרישה) הכלבות הרות, ממליטות, והופס - עוד 5-6-7 גורים שמחפשים בית ולא תמיד מוצאים מגיעים למצב הזה כי אנשים כמו talilate משליכים מביתם כלבים בוגרים שלרוב לא מוצאים בית חדש, ומגיעים למכלאות, ומורדמים שם. מגיעים למצב הזה כי אנשים משליכים מהבית כלבים וכלבות לא מעוקרים/מעוקרות והם מתרבים ברחובות, ואז הגורים מגיעים למכלאות, ומורדמים שם. או גדלים ברחובות ובתורם מתרבים גם הם ועוד גורים מצטרפים לסיפור העצוב הזה.

סנופה

New member
מפוזרת יקירתי

למה מגיעים למצב כזה? כי אין בארץ הזו מודעות לסירוס ולעיקור, וזו הסיבה העיקרית להרדמות. סיבה נוספת היא אנשים שלוקחים כלבים ללא מודעות לכך שכלב זו התחייבות ל15 שנה הבאות, שכלב זה לא מצב רוח שאפשר להעיף כשנמאס. כלב זה בעל חיים, עם רגשות ורצונות ולא רק צרכים. לא לוקחים כלב כצעצוע לילד, או "הילדים לחצו, אז לקחנו". צרך תמיד לזכור שבשלב כלשהו לילדים יימאס, הילדים יעזבו את הבית או יילכו לצבא וגידול וחינוך הכלב ייפול על ההורים, כך שאם אין אהבה אמיתית לכלבים מצד ההורים אין טעם לקחת. ועכשיו, כששמעת [כמעט] הכל אגלה לך שהמון כלבים חיים בבתים ללא גינה. יש כלבים שונים בעלי אופי שונה. אני למשל מגדלת את העכבר שבתמונה בדירת שלושה חדרים בקומה שלישית, וזו ממש לא התעללות. אם תפגשי בו, ודאי תבחיני שהוא אחד הכלבים הכי מאושרים שפגשת אי פעם. לגבי המלצות נוספות- אין כמו פורום כלבים בתפוז, שגם אני נעזרתי בו (ועדיין) רבות.

3קטנה

New member
והגברת הזאת...

גרה בדירה בקומה שניה בלי גינה, היא כזאת שטיח חמוד...שזה ממש לא מפריע לה. גינה יש למטה. היא יורדת לשם לשחק 3-4 פעמים ביום. והיא מאוד מאוד מאושרת. רואים לא?

סנופה

New member
שטיח מהמם יש לך../images/Emo99.gif

איפה משיגים אחד כזה?
אני בכלל בעד מפגש של כלבי הפורום, גם להם מגיע.

yoelth

New member
ויש גם את יולי הכלבה המפונקת ביותר

בעולם. אמנם יש לה מרפסת גדולה , אבל היא ממש מעדיפה את המיטות שלנו... 25 ק"ג של אהבה ופינוק......זכתה "בפיס" לפני 6 שנים כשגורלה ניתב אותה לבית החם שלנו......

בינינו יואל [אבל אל תגלה]

אני לא בטוחה שהיא כלבה בכלל...... היא הצליחה לנהל כמה שיחות מעמיקות למדי במפגש האחרון, והראתה לכולנו שתשומת לב היא דבר שיולי אוהבת.
[לא נרגעת מזה]

Neta558

New member
רק משקפי שמש חסרים לו ../images/Emo6.gif

יש סיבה נוספת לכך שמרדימים כל כך הרבה כלבים-סחר בכלבים. כמאמר הסטיקר-הכי גזעי לאמץ מעורב

סנופה

New member
השתגעת? ../images/Emo11.gif

באמצע החורף?
אני בעד שתעלי גם את הנציג שלך, מה זה הקיפוח הזה?

d a l i a l

New member
גם אני רוצה להשוויץ בתינוק שלנו

פיץ החמוד (אפרופו התכניות של פעם - זוכרים את פיץ ופיצה? "לפיץ יש פיצה, לפיצה יש את פיץ, זוג מין השמיים...")

p a s h o s h

New member
אפשר גם להציג את החמוד שלי

שוגי המלך , אוהב לטייל בפארק החרגול בשמשוני ולהציק לכלבים גדולים ממנו.

3קטנה

New member
אין אין אין כמו אבנר ../images/Emo45.gif../images/Emo106.gif

תמיד שמח לעזור תמיד מציע את עצמו כדי להציל עוד כלב מהשלכה מהבית מקווה שגם הפעם זה יעזור

למעלה