כלב למסירה...

sil2006

New member
רק תעדכנו אותנו... שנדע איך נגמר

הסיפור... בכל מקרה,יופי של פיתרון!כל הכבוד אבנר!!!

אמץ

New member
אף אחד לא אמר לכם לא להרגיש רע

ואני בטוח שגם בעלת הכלב מרגישה רע. ואפילו שם בפורום ההוא, רוב האנשים דיברו באופן יותר מתורבת ולא החליטו שהיא אמא רעה ועוד כל מיני דברים כאלה.

d a l i a l

New member
אמץ - בוא ודבר קונקרטי

אני מתחילה לחשוב שיש פה איזה קשר סמוי... למה לדבר בהכללות? למה לא לדבר לגופו של כותב? יש שהביעו את דעתם בצורה בוטה (אמנם מתוך הלב, אך עדיין באופן קצת חריף) ואחרים שסתם כתבו מה הם חושבים. ותיכף תגידו שזה אסור? או לא מקובל? למה בחרה הכותבת המנומסת להתייחס לכולנו כ"שאר העדר המסור" של יואל? או להשתמש בביטויים שהיא כל כך לא אהבה בתגובות של האחרים? אני באמת מצטערת שהקפצתי את השרשור. לא מגיע לה. ורק בגלל הטפשות שלה. (אם מישהו עונה לך בצורה לא יפה, אתה יכול לבחור להתעלם (חוכמה) או לרדת נמוך נמוך ולענות (טפשות)). שיהיה לכולנו יום סביל ואפילו נעים...

yoelth

New member
אותי מעניין יותר גורל הכלב

מאשר אופן ההתנהגות של בעליו..... בפורום אימוץ כלבים אמרו בגלוי ובנחישות את מה שאני "מתאפק" להגיד מזה יומיים. המטפלת זה "תרוץ עלוב" להרחקת הכלב. יש סיבות נוספות, אחרות ואמיתיות יותר שאנחנו לא יודעים. לצערנו, ישנן משפחות שכאשר נולד להן ילד הן מוסרות את הכלב..אותנו זה מזעזע ולכן השתמשתי במושג לאהוב את הכלב כפי שאוהבים רהיט או בגד... לצערי , במצב עניינים כזה, אני מניח, שתוצאות הטיפול של הלוחש לכלבים תהיינה שליליות....והלוואי ואני טועה!

אילנית03

New member
יואל אני חייבת להגיב

כבר כמה ימים אני עוקבת אחר ההתנהלות סביב הכלב והתאפקתי אבל.... אני אמא לשלושה ילדים הקטן בן 4 חודשים ויש לי שתי כלבות קטנות ומקסימות שאני אוהבת ומגדלת במסירות רבה, ולאחרונה סביב הלידה של הבן הקטן כמעט ונאלצתי לוותר עליהן כיוון שהן מקנאות נורא והן שינו את הנתהגותן, רגע לפני שחיפשתי דרך למסור אותן התייעצתי והן עברו חינוך מחדש. לצערנו כל כולם מסוגלים לחשוב על פתרון כזה כשמדובר בכלב שעושה בעיות סביב הילד. אני מאמינה שעם מגיעים למצב של למסור כלב צריך להיות סיבות מוצדקות לכך כמו שחברה שלי מסרה כלב כי היא פיתחה אלרגיה נוראית ולא יכלה לנשום סביב הכלב , אבל אנחנו לא יכולים לשפוט אנשים סביב מעשיהם בגלל שאין לנו את התמונה כולה. לא מסכימה עם זה שמוסרים כלב בגלל מטפלת אבל.... נבצר מבינתי להבין

למעלה