כלב למסירה...

אמברון

New member
למה עדר?

גם אני מזועזעת מהמחשבה אודות פרידה מהכלב. אבל זאת אני, עם שריטה עמוקה שקשורה לבעלי חיים באשר הם. אני לא חלק מעדר. אני חלק מציבור שמתקשה להבין צעד דרסטי כמו זה שאתם בחרתם בו. מודה שאילו היית כותבת שאתם מחפשים בית חם לכלב בגלל שהוא לא מסתגל לחיים עם תינוק, הילד אלרגי, הכלב הפך לתוקפן (בלה בלה בלה), לא היה קשה לי "לבלוע" את זה. מטפלת אינה סיבה (לדעתי, ואני מדגישה - דעתי!) לחפש לו בית אחר. שאלתי את בן הזוג שלי אם הוא מוכן לאמץ אותו והוא ענה בשלילה (מכל מיני סיבות שעוררו לא מעט עצבנות מצידי). אני אנסה לברר עבורך מחר על אתרי אינטרנט בהם ניתן לפרסם את הפרטים. נסי לבדוק באתר של המשרד לאיכות הסביבה, תחת אגף הגנה על בעלי חיים, אם יש לינקים לאתרים של עמותות בהם ניתן לפרסם. מצרפת לך קישור של האתר. מאחלת לכלב שלכם שימצא בית חם ואוהב. מגיע לו!

../images/Emo26.gif חברים, אני חושבת שקצת

נסחפתם. אני בהחלט מבינה את הדאגה שלכם לגורל הכלב, אבל לתקוף את הכותבת מבלי לחקור קצת יותר לעומק, לי, מהצד, זה נראה בוטה ותוקפני בהגזמה.

yoelth

New member
עפרה - במצבך........

עם הנפיחות בפנים בוודאי שהמבט שלך מהצד לוקה בחסר.....

sil2006

New member
אצלינו../images/Emo95.gif הם כמו אחים...

אני פירסמתי בעבודה עם מישהו מעוניין לעמץ את הכלב של טליה. אני לא מדמיינת את הבית בלי הכלבה שלי!!!

yoelth

New member
היה לי בעבר. נפטר לפני 6 שנים

בגיל 12. הוא היה מדהים!! חכם בצורה בלתי רגילה. מלך היופי של השכונה. הוא היה חביב, אמין, חזק, גאה, חברותי ובעיקר אינטלגנטי. הוא אפילו הציל את הבית שלנו משריפה שפרצה במטבח כשהוא "התעקש" להעיר אותי כדי שאבוא לראות מה קורה. הוא גם שיחק בסרט. פשוט היה מלך!!

sil2006

New member
שלי חולת אפילפסיה...אבל לוקחת../images/Emo101.gif

היא בת 5, איתנו מאז... מטפלים בה יפה, מסתדרת יופי עם שי... היא הצעצוע הכי טוב שיש לו..

sil2006

New member
בייביסיטר אצל המשפחה

או הורים,או חמותי..גיזתי הייתב מוכנה גם לטפל בה, אבל יש לה
, והם לא מסתדרים יפה!

ראאבק

New member
חתיכת שירשור. תמשיכו ותישברו את

השיא בשירשור ולגבי הויכוח כאן כולם בפורום הזה סוג של מיקרוקוסמוס של המדינה כולנו מנסים לכפות את דעתנו על אחרים ומין הסתם לא מצלחים איך אומרים קחו
ותרגישו

Ritrita

New member
אני משתתפת בצערך

על ההיפרדות מהכלב. אני מאמינה שאת לא עושה את זה מהסיבות הלא נכונות, ושחשבת על זה רבות. חוצמזה, ילדים מתרגלים למטפלת, ולהחליף מטפלת יכול לגרום *להם* לטראומות!

ורדה 1

New member
ילדים מתרגלים למטפלת? המטפלת עדיין לא התחילה לעבוד שם! יש שם תינוק אחד בן 3 חודשים.

talilate

New member
אני רואה שורדה היא הדוברת שלי

היא יודעת שהמטפלת לא התחילה ושיש לי ילד אחד כי אני מדווחת לה ב-SMS על כל צעד ושעל. אני ממש נגעלת מהחומר ה"אנושי" שיש פה. אתם מתיימרים להיות כ"כ הומניים, עמוקים וחכמים. תראו איך אתם מתייחסים לאנשים שאינכם מכירים כלל. איך אתם לא מתביישים ביחס הזה?? אני לא הייתי מרשה לעצמי להתייחס כך לזרים וזאת כי עוד יש לי כבוד עצמי...

למעלה