"ולמרות היותה כאן" ?!
נראה לך שאם הייתי כאן לא הייתי עונה?! anyway, עכשיו אני כאן. לשאלתך הרטורית אם אני מסוגלת להגות ו' עם שווא אשיב: תתפלא, כן. ולכן את השאלון הפסיכומטרי שחיברת עבורי אפשר להחזיר למגרה. ובוא נישאר ממוקדים בכבדהו וחשדהו, ובסבירות של הדובר הילידי המצוי, או של דובר ילידי ספציפי שזה אני, להגות את הו"ו של וחשדהו כ-va. על הצליל הקטן האחד הזה מתקיים הדיון בינינו, וכל שאר התוספות הן בבחינת "רעש" בלבד. מה פירוש רעש? פירוש "נעלבתי", פירוש "חברתך הווירטואלית", פירוש "התפתלויות", "דברים מופרכים", "אני מוחל על כבודי" וכיו"ב. כל אלו הם רעשים מיותרים שמסיחים את הדעת מאותו A שנתקע לו על ו"ו אחת טפשית. סיכמנו שלפי כללי הדקדוק שאתה מכירם על בורים ואני כבר הספקתי לשכוח את חלקם - סיכמנו שעל פי כללים אלה הו"ו של וחשדהו לא זכאית לקבל תנועת A. מקובל עלי. אבל השאלה היא, אם מתייחסים לביטוי 'כבדהו וחשדהו' כאל יחידה מרוּתכת, כדוגמת לא יאומן כי יסופר, סלתה ושמנה וכו' - אם ניתן לחרוג מן הכללים הקבועים ולאפשר כאן יוצא מן הכלל כשם שקיים במבנים מרותכים דומים. בעצם, למה ללכת רחוק, עצם 'כבדהו וחשדהו' כבר 'עקום' דקדוקית, שהרי 'כַּבֵּד את', 'חֲשוֹד ב' - מה כל כך כשר בחשדהו (חשֵד אותו), עוד לפני שהוספנו לו ו' ? אם אתה מתווכח אתי על va - אולי אתה צריך להתווכח עם הוורשאי ההוא על חשדהו, לא? וכל זה ברוח טובה, יאקים. כולה va. בוא ננסה לברר את ה-va הזה לגופו של va. חלומות פז לכם... אני עוד כאן.