ילדה קטנה

Mini Doll

New member
שלי

בייס של מלפפון ים 1 אני חושבת... שיניתי לו את הפה... רעיון לנעליים...?

P N 4 E

New member
כותרת צומי ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo3.gif

בייס שלי, והרגליים מאוד מוזרות. מרוצה. למרות שהיא לא מיוחדת. הכתר עקוםםםםם

Mini Doll

New member
איזה חמודההה

רק שבאמת משהו ברגליים מוזר...אדיף שאני אשתוק כי אני בכלל לא יודעת להכין בייסים..

grobear

New member
היא חמודה ../images/Emo99.gif

השמלה כל- כך מתוקה- הרגלים של הבייס לא מוזרות - שש הנעלים לא כל- כך מתאימות- היא נראת מלכותית כזוץץ לא יודעת. הצלילי על!

P N 4 E

New member
../images/Emo25.gif דנהגרובר!! כעשיתי אותה חשבת

חשבתי* על "סיפור סינדרלה" ויש לה שמלה כזאת מלכותית עם אולסטאר. אולי אני אכין עוד וריאציה עודמעט. כן, אני אכין עוד וריציה+הצללות על
עוד מעט. חח זה מצחיק שאני כזה אומרת לעצמי "אוי לא הצללתי על
" ואז אני באה לשים תיקון ואומרים לי להצליל על. נהנהנהנה

אולסטאר ורודות../images/Emo11.gif

מתה לראות את הסרט (צ'אד, אלא מה), אבל לא יוצא לי ואף אחד לא רוצה. בגלל הילארי! תתעלמו ממנה, על ידה עומד צ'אד!!!!1 זהו
אני חושבת שכדאי לעגל קצת את האולסטאר, אם אפשר. אולי להוסיף כמה פיקסלים מהצדדים.. השיער והשמלה מש חמודים
בשמלה, הקפלים מאוד ישרים ודי בולטים. תנסי לעגל אותם מעט וגם ליצור מצב של "שני קפלים" שמתחילים מבסיס אחד די עבה. בד"כ זה נראה טוב יותר מהרבה קפלים דקים. אני חושבת שכדאי גם לקצר אותם ולעבות, בעיקר בהתחלה. תשתדלי תמיד לחשוב איפה יכולים להיות קפלים, כמה קפלים ובאיזו צורה. הקפל בחזה מאוד בולט, אני חושבת שכדאי לעשות במקומו שני קפלים, בהירים יותר, וגם לצייר שני עיגולים שיציינו את המקומות הכי בולטים בחזה. בגדול, ה"טעויות" שלך נפוצות במיוחד>< זה לא בדיוק טעויות, אלא יותר דברים שאת יכולה לשפר. הבעיה ברגליים של הבייס, אני חושבת, היא שהחלק התחתון עבה יותר מהעליון וגם מעוגל יותר. בעייה נוספת היא בהצללה, שלא ממש ברורה. יש מדי פעם קווים כהים בשטח בהיר, מה שלא צריך להיות. אני חושבת שהצללה נוחה לבייסים יכולה להיות הצללת כרית "משוחררת", לא של פיקסל-פיקסל. את הברכיים הצללת טוב, למעלה אני חושבת שכדאי להצליל הצללת כרית באליפסה וכנ"ל למטה. הידיים והפנים של בייס ממש יפים
התגובה לא ממש ברורה, אם את רוצה הבסר נוסף, תגידי, אני אסביר

P N 4 E

New member
צ'אד ../images/Emo99.gif צ'אדדד../images/Emo99.gif |מתפגרת|

הנה תיקוני העילגים. כלללל התיקונים בימנית. בייס ראשון
אני לא מומחיתת!! לאללאא אל תכאיבו ליי!! [?!
] תודה על התגובה

../images/Emo13.gif

הבייס סבבה
התיקון ברגליים עזר המון
התיקון שלי, בימין, הוא לא תיקון ממש, אלא רק הדגמה לקפלים. אני חושבת שיוצא נחמד אם הצבע הכהה תופס הרבה מקום ולא רק פסים דקים. אני חושבת שאפשר לוותר על אחד משני הצבעים האחרונים בפלטה הלבנה, הם כמעט זהים ולא ממש משנה אם משתמשים בשניהם או רק באחד.

א ל א ו ר

New member
../images/Emo45.gif מסכימה אם מה שאמרת ו...

היא מדהימה
מה אני לא יודעת לתת תגובות אז אני טופסת טרמפ על תגובות אחרות XD

P N 4 E

New member
../images/Emo45.gif הוו. לפעם הבאה נלמד ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

היום מסיבה. לא רוצה ללכתתתתת

P N 4 E

New member
אוי נו אני מפגרת. שכחתי קרדיטיםם!!!

אז נוסיף עכשיו
טיוט' לשמלה של סשה משרשור טיוט'ים פלטה לשיער מדמב"ו אחרון הוספתי. |מתה|

mini cat

New member
../images/Emo54.gif וואווו סוף סוף סיימתי O_O

כבר מעל לחודש לא סיימתי דולי. עם כל הלימודים ותיקון המחשב ו... אני דיי שמחה איתה. בייס של סשה המתוקה והמוכשרת

א ל א ו ר

New member
XDD כולן לקחו את הבייס של סשה!

טוב נו אין מה לעשות הוא מדהים
אמ.. הדולי פשוט מושלמת!! ממש אהבתי! אם תצלילי את החוטים בנעליים ומשהו מפריע לי בשיער אני יודיע לך שאני אדע XD אבל באמת הכל מושלם

mini cat

New member
../images/Emo54.gif מיאוו תודה ^__^

הצללתי... באמת זה היה קטע של הנה סיימתי. רגע. משהו חסר. במגפיים. הנה בוא נתקע חוט (ונשכח להצלילו) והייתה לי גם את הגרסא הזו לשיער... נראית יותר טוב?

למעלה