ילדה קטנה

Cool Simsit

New member
כי פעם שעברה לא הגבתן!

חוץ מטעלי וינקיפנק (ככה כותבים?) ולא היו בונות... וזה עצוב כל כך עצוב....... בייס סגיד של סשה *סוגדת* לתרות שירים של יהב (?) על השיר "בשמלה אדומה ושתי צמות..." תגיבו תגובות בונות בבקשה *מתחננת* *שוכבת על הרצפה וצורחת* *נעמה באה להרגיע אותי* *ואני מתחילה לשיר!! הילארי דאף
*

א ל א ו ר

New member
אוו יפה ../images/Emo99.gif איזה שיר מוכרXDD

אוו את הצבע האחרון בשמלה להכהות קצת וזהו
ואת הצבע הראשון (הכי כהה) להבהיר טיפה... זהו
ותעשי לה גם נעליים למרות שזה לא היה בשיר! (אם מותר
) לפי דעתי תעשי לה נעלי בובה בצבע דומה של השמלה טוב הפעם באמת זהו

../images/Emo140.gif מגיבה

השמלה מדהימה
בשער, יש שם קטעים כההים כאלו, שהם די מפריעים לעין, אולי תנסי למקד במקומם קווים אחרים ויותר דקים.

../images/Emo178.gif רק חולצה><

בד"כ אני מעדיפה לשים דוליז שלמות, אבל עבדתי קצת על החולצה ואני רוצה לסיים אותה ולא לגעת בה יותר>< כמה זמן שלוקח לעשות את ההדפס!
לטקסטייל, בייס שלי>< אני אשמח גם לתגובות על הבייס, וכן אני יודעת שהיד שלה גמישה בצורה בלתי אפשרית אבל ממש אין לי כוח לתקן את זה. גם אין לי כוח לסיים את הרגליים, אולי איזה יום. אגב, איזה אגודל נראה טוב יותר? המכופף או הישר? תגובות? אני אשמח^^

little beetle1

New member
אני לא אגיב לזה../images/Emo11.gif

הווווווווווווווו מדהים מדהים
משהו אחד הפריע לי. הקווי מתאר שחורים נורא...

P N 4 E

New member
וואו ../images/Emo99.gif החולצה מדהימה!

אבל ממש! רק הפרצוף מפריע לי. אין לה אףףףף!!! איך היא נושמת? איך היא חיה? איך? איך?? אולי הדבר העגול זה אף, אז תתעלמי. אבל בכל זאת עשיתי איך לדעתי זה אמור להיות. הנה
הפה עילג והכל אבל לא נורא. החולצה מהממת

יש אף ופה../images/Emo6.gif

פה יש כמה גרסאות, פשוט לא החלטתי איזה אני רוצה. בדולי הגמורה יהיה פה
הדבר העגול הזה נראה לי כמו אף, אצלנו בפנים הוא לא מסומן, הוא פשוט בולט, לא? ככה נראה כרגע החלק של הפנים בקובץ של הבייס ואני עדיין לא מרוצה מאף פה>< תודה על התגובות של שתיכן

../images/Emo140.gif חולצה ../images/Emo2.gif

רק החולצה נראה מדהים
מעניין איך יראה ההמשך אה ולא הבנתי מה זה הקטע הזה שעל החולצה למלה, ליד הצוואר

תודה../images/Emo13.gif

הקטע הזה למעלה? הוא אמור להיות כמו סוודר, מין חתיכה מתנופפת.. אוף, אני לא יודעת להסביר את זה, תחשבי על משהו שמורות היו לובשות? >< אני אנסה לתקן

איזה מקסימות אתן../images/Emo96.gif

אם אתן לא נותנות לי תגובות אני אתן לעצמי:0 שער- חה חה, זה הפריט היחיד. בכל מקרה, רעיון יפה(אחותך ממש מוכשרת
), אבל השער לא אחיד. בפוני הוא כהה ובשער הוא מאוד בהיר, אבל אולי זה בגלל שאת מצלילה קטע קטע כמו פוסטי
. בצד ימין, בקטע של השער ליד הפוני הזה(נו, את מבינה אותיXDDD) זה ניראה ממש רע. זה ניראה כמו ההצללה שיוצאת לך שאת ממש לא אוהבת שהיא יוצאת לך:X. תקני את זה ותפסיקי להתעצל!:(. :( :::((( אה, ותוסיפי בגדים למען השם, היא לא נודיסטית

למעלה