ילדה קטנה

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif

מדהימה כדאי להבהיר את ההצללה על בשער (כיאלו על הראש) היא חזקה מידי |בורחת לפני שלאה באה|

hadasusha

New member
|שנוצ| נמנמנמ

לא גמור. לא אוהבת שיער, עזרה (?!) השאר יצא נחמד... ושוב לא גמור. איזו גרסא עדיפה? אה לתחרות שירים, מי מנחשת? *אהמ* חתימה *אהמ*

DaRk ShinES

New member
המדים שלו מעולים../images/Emo13.gif

השיער מוצלל נפלא אבל הפלטה לא טובה. היא צהובה נורא במקום להיות בלונדינית. אני מסיפה לך בקובץ פלטה בלודינית. לדעתי הגלימה גורעת מהיופי של הבגדים גם כי היא לא מתאימה לו וגם מבחינת הצבע. תצלילי את הנעליים חגורה וחולצה תכלת

hadasusha

New member
|שנוצ| תודה..

-"ושיער לו זהב" (הנסיך הקטן מפלוגה ב'- אביב גפן) -הוא עדיין לא גמור. לא סיימתי להצליל. -ואני חייבת משהו שיאפיין אותו כנסיך הקטן. למרות שגם אני מתלבטת בעניין הגלימה. כנראה שאני אחליף אותה באחרת. -תודה רבה!

shronet

New member
אוי, זה מדהים../images/Emo99.gif

אני אוהבת את השיר הזה. אני כמעט בוכה עכשיו רק מלקרוא אותו
חשבתי ממש ברצינות לקחת גם את השיר הזה... מזל שלא עשיתי את זה, זה בחיים לא היה יכול להתחרות בשלך
תסימי להצליל!! ומהר
אממ... הסגול הזה זה גבעתי? זה מוזכר בשיר או שאת הוספת את זה? ושוב-

hadasusha

New member
|שנוצ| תודה...../images/Emo140.gif

אני בטוחה ששלך היה יוצא יפה באותה מידה אם לא יותר... את הגבעתי אני הוספתי... שיהיה קרבי!

Noa Geva

New member
לדמבו!

דה דול פלייס וואו שנים שלא עשיתי דולי! אני דיי מרוצה משמלה! השיער חביב...ולנעליים לא ממש היה לי כוח אחרי השמלה
נעזרתי בטיוט' של אנבל בקוקיות...אבל לא יצא ובטיוט' של יעל (yaeloolik) לחלק העליון של השמלה

למעלה