ילדה קטנה

TEENAGER1

New member
ילדה קטנה ../images/Emo110.gif

מה את מבינההה שדח"ם לכבוד שבת? לשרשר לפני החוקים ולא לשריין |סדיקטטורה| שבתשלום.

א ל א ו ר

New member
חמודה מאד! ../images/Emo99.gif

אני...לא ממש אוהבת את סוג החולצה שעשית אבל לא נורא! אמ.. בחזה עשית זוהר מתחת...וזה לא כל כך אפשרי. ואמ.. אין מה להגיד מאד יפה!

אנבלייי

New member
הה../images/Emo7.gif תגובהמעצבנת../images/Emo7.gif

צטערתישליחולשהלתגובותמעצבנות
וזהו
אהה. אני עייפה ונרדמתי אצל אחותי והייתי כולי צומיצומי והיא מכינה בגד ים מאגניב כי אחותי היא הכי מגניבה שישD:

שלהלהלהלהלה.../images/Emo121.gif

תגובה או משהו.
שיער צורה- *בכללי היא מאוד יפה, כמה שיפורים. *אין לה שיער בצד הימיני [שלנו] של הראש! גם אם זה חלק קטן, כדאי שיהיה בו שיער, לא? *בצד שמאל החלק העליון של השיער לא מתחבר עם החלק התחתון וזה לא נראה כאילו השיער משוך אחורה ומשהו תופס אותו. *שווינץ שוונץ! תוסיפי שוונצים. הצללה- *היא גושית במקצת, נסי לחלק אותה לקבוצות. *בחלק העליון של הראש הצללת כאילו השיער נופל קדימה/נמשך אחורה וזה לא הגיוני. אם רצית לעשות פוני, תעשי חלק מהשיער שהולך הצידה ואז את הפוני מלמטה [ראי תמונה], אם רצית לעשות שרוב השיער יהיה משוך הצידה תצלילי את כיוון המשיכה הצידה, לאן שהשיער נמשך [ראי תמונה]. שימי
שהצורה שלי היא רק להמחיש לך, היא לא ממש טובה [בעיקר בפוני] *אני לא יודעת איך זה יראה כשתצלילי שוב, אבל עכשיו צריך יותר ברק, אני מניחה שהבהרת הצבע האחרון בפלטה תעזור.
*אם את רוצה מראה ריאלסטי יותר אני ממליצה לך להצליל את קווי המתאר ואפשר גם לעשות מסביב קו בעובי פיקסל בצבע בהיר. *הצלילי על. בקשר לחולצה..מה שהן אמרו!
דולי ממש יפה! אני מקווה שעזרתי.

DOLLS GIRL

New member
וואו

אחלה תגובה אבלקראתי וזה ולא כל כך הבנתי את הקטע של ההצללה מה צריך לעשות וזה אתץ יכולה יותר לפרט?תודה מראש ואממ איפה הקטע שלא מתחבר לשער? והקטע שאין בוא שער הוא בכוונה ככה זאת התסרוקת

DOLLS GIRL

New member
יואו תודה תודה תודה!

כי אני רוצה כאילו דולי אחת יפה ואת ממש ממש ממש עוזרת לי

M o o M o o

New member
לא ממש גמורה../images/Emo122.gif.

אני אסיים אותה היום. הבייס (שאסורלהתמשתבו
) של אנבל D:
.

../images/Emo140.gif החוטלות ../images/Emo9.gif

איזה מדהימות החוטלות אולי תוסיפי רצועות כאלו שמחזיקות את החוטלות, ונעלמות מתחת לחצאית P-: ואני מחקה להפשך הדולי

למעלה