../images/Emo48.gif ../images/Emo99.gif תגובה קטנה ^^"
ובכן, השיער, קודם כל
הוא מדהים
ממש הצללת בצורה מוצלחת שער על בייס גדול כזה
'בל 'בל יש לי טיפ שנדמה לי מאוד שימושי בשבילך, שרציתי לומר לך כבר הרבה זמן, כי הוא משתלב יפה עם טכניקת השיער שלך
[לטעמי? ^^] תראי, מצד ימין, מתחתי עוד שערות בהירות יותר ל"קבוצה" של שיערות מתחתיה. זה נראה לי יותר ריאליסטי ואני גם חושבת שזה מייפה הרבה יותר את השיער ומעלה אותו ברמה, אפילו

כיכי, כי השיער לא *נקטע* בחדות כזו על ידי חלק כהה ואז ממשיך לבהיר וחזרה לכהה כזה, את מבינה? כי אז זה נראה אפילו קצת גושי ולא טבעי שכזה, לאדעת
תתקרבי בצייר ותראי מה עשיתי שם, ממש לא בעיה, שלושה ארבעה פסים משני גוונים וזהו
ואני חושבת שזה ממש יפה יותר [שיט. אני משתחצנת פה?
] ארמ. כן. ט'טס איט אבאוט דה הייר. - אממ, אולי תעשי לה של חצי שקוף כזה על הכתפיים? ^^ זה יהיה יפה, בכחול כזה עם שוונצים באיזה צבע שישלב יפה כזה בסופו P: ממ כה
החזה- [
] ההצללה בו "דקה" מדי כזו, את השתמשת בקפלי מתיחה בעובי פיקסל כמו שאת רגילה בדוליז קטנות יותר [?], וזה לא ממש מסתדר עם שאר ההצללה ^^" סרטטתי במהירות איך הצורה הבסיסית של הצללת החזה שלה אמורה להיראות על הבייס הזה - קצת נוטה כזה לצד ימין, כי פלג הגוף העליון שלה נוטה קצת, [ואת רואה ציצ בולט לצד ימין
! אז קווי המתיחה צריכים להינטות בעקבותיו] אדום - גוונים בהירים - אור כחול - גוונים כהים - צל [וזה פחות או יותר כזה, נו
]
שמלה- [באדום] אממ, בגלל שהגוף של הדולי נוטה הצידה, בהתחשב בכח הכבידה, גם השמלה P: [לא? ^^"] אבל זה באמת תלוי אם היא שמלה ממש ממש צמודה או לא. בכל זאת יהיה ממש חמוד לדעתי אם תעשי גרסא כזו עם שמלה פחות צמודה שנוטה כזה ^^ אהבתי את החלק התחתון
ודבר קטן במגפיים - אבל ממש חשוב לדעתי, כדאי להוסיף להן לשון,שרוכים, ריץ' ראץ', סקוצ'ים, כל דבר שיעשה אותן פחות ריקות שכאלו ויותר מיוחדות, בעיקר אם זה לאתגר מגפיים
את יכולה יותר
וקו מתאר ללמעלה שלהן עדיף, אני חושבת *O* ויוסיף לדעתי אם תרחיבי כזה את הסוף שלהן, איפה שהן נגמרות למעלה, את מבינה? שהן לא יהיו צמודות כמו גרביים לעור, שייראו יותר שהן ממש מגפיים ^^ אממ אני ממש מקווה שעזרתי לך ומקווה שתתייחסי לתגובה
אוהבת