ילדה קטנה

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמדהימה../images/Emo99.gif

אני מציעה לך למות מילא אין לי סיכוי בלע

בלה..

אני מאוד מרוצה.. בייס ממאו היא תהיה לתחרות אצל נועה..=] מאוהב! למרות שזה לא הכי קימונו נועה נראה לך שזה בסדר.. טמן הסתם היא לא גמורה..=]

א ל א ו ר

New member
אוו מאד אהבתי ../images/Emo99.gif

איזו יפה!אבל לפי דעתי החלקים האדומים האלה שהוספתי לך אומרים שאת צריכה להמשיך קצת את השיער איזה יפה

../images/Emo140.gif היא מאד יפה

אהבתי את השער, כמו שאליאור ציינה באמת חסרה חלק בפוני. השמלה חמודה, אבל הצללת אותה בקווים ישרים, הבובה עומדת בפניה אצידה, אז הקווים אמורים להתעגל לצד. או ותוסיפי לה צמידים כי היא נראת ממש ריקה.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifתגובית

קודם כול השתפרת! יאי היא ממש יפה בקובץ המצורף: הפוני ישר מידי אז עשיתי לו מין בליטות כאלה השער לא יכול להכנס פנימה הוא אמור לפול ישר כזה גם בקובץ ההצללה מדהימה השמלה הדולי פונה כזה אז הקפלים אמורים להיות אלכסניים(באדום) ה ובחזה לדעתי כדאי להפחית או באמצע. לא יודעת הממ היא יפה

../images/Emo140.gif הבובה ממש חמודה ../images/Emo9.gif

תנסי לעשות את השער, הבובה הזאת יכולה לצאת דווקא מאד יפה.
טופ- הצורה של החולצה נכונה- כל הכבוד. תוסיפי עוד גוון בהיר לחולצה, כי החולצה נראת די דהויה. תוסיפי איזה ציור חמוד לחולצה, כי היא נראת מאד ריקה.
בוטם- מכנס חמוד, אבל הצללת לפי הבייס, תנסי להצליל אותו לא לפי ההצללות של הבייס. ותוסיפי איזה 2 כפלים בכל צד של המכנס באזור המפסה. המכנס נראה ממש ריק, תוסיפי איזה עיור או כיסים, זה מאד יוסיף.
נעלים- תעגלי את הלמלה של הנעליים. הפסים הורודים- אלה המקומות שצריך להוסיף אליהם עוד אור. תצלילי על הגוף עם הגוון השני הכהה שבפלטת הבייס.

YaEloNeT

New member
הייתי פה, עזבתי, חזרתי, עזבתי,

חזרתי, עזבתי, חזרתי, עזתי, חזרתי. זאת הדולי השמונה עשרה במשך שנה וחצי ><. לדמב"ו (?). בייס בהודעה הבאה.

../images/Emo140.gif איזה יפה השער

ממש אהבתי את שיטת השער שלך, הפסים הצבעוניים בשער נראים מאד ישרים. לדעתי כדי לך להוציא כמה שוונצים קטנים מסוף השער. בחולצה באזור החזה, אז החזה שלה נראה מרובה כזה
וגם החצאית מאד יפה. הגרביונים והנעליים ממש מגניבים
חסרות לך הצללות על הגוף.

למעלה