ילדה קטנה

../images/Emo140.gif איזה הצללות מדהימות

זה כל כ ריאליסטי
הכי אהבתי את האמצעית, אוך היא מדהימה

אנבלייי

New member
ההה. פאק. יואו כמה שזה נפלאא ../images/Emo2.gif

|מרגישהכמוסבתאשלי|
הה ^__^ אנלא יודעת, זה עושה אותי ממש מאושרת
זה ממש ממששששששמממששש יפה
ההה
דאמט:_0 יפהיפהיפה ^____^ היהיהיייייייD:::::::ף העהעהע
מדהימי^_^_^ אמצעית, בלי כובע
*לאווהבתכתובותשללאבאנדפיס;סורי* נכון שזה כההה שווה שאני יכולה לכתוב מה שאני רוצה בכתבמחובר ואף אחד לא מבין?? ^_____^"
ההה. נמ.נמנמ. ואזז, תעשי לה ראסטה צבעונית וזקנקן כמו לג'וני!
[טוב נו, את יכולה לוותר על הזקנקן ><] ולק שחור בידיים ^_^ אני ממש מעריצה אותך על הקטע שאת מצליחה לעשות מכנסיים שייראו מדהמות בלי להכניס קפלים לכל חור נידח -_-" זהו. שתקתי.

grobear

New member
תודה ../images/Emo25.gif

ומה עם בא לי זקנקן- נו טוב לא בא לי.. אני אחושב על הראסטה.. ולק שחור בידים- כמובן יגיע.. ושוב תודה- מוכשרת מי שמדברת (הכוונה אלייך כמובן)

א ל א ו ר

New member
יצאה מכוער....

היא ממזמן אבל אף אחד לא הגיב עליה... אז הנה היא שוב! בייס מאנגי צאן השולט!! (הביסים החדשים
) תגיבו ותפתחו בגדול בבקשה אני אסגוד לכן!!!

איזה ראש גדול יש לה ../images/Emo6.gif

החולצהההההה
השיער מהמם, אבל אין שוונצים
לא רוצה... 39 דוליז, ואני עדיין נשארתי קקה
לא ניחנתי בכשרון כמו שלך...

hadasusha

New member
אם יורשה לי להגיד משו...

זה לא משנה כמה דולי את עושה הקטע הוא האיכות, להשקיע בכל אחת ולנסות דברים חדשים.... לעבוד עם טיוטוראלים(?) וכו'...

hadasusha

New member
don't worry, be happy!

זה הכל עניין של תרגול וניסיון וטעיה! ואת, מוכשרת שכמוך, תצליחי...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif"מוכשרת"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי
הלוואי... עכשיו, אחרי שצחקנו: תודה ענקית
ממש לא ציפיתי לזה, אבל בחיים גם לא אמרו לי שאני מוכשרת
תודה

א ל א ו ר

New member
../images/Emo25.gif תודה רבה איך שחכתי את

+ השוונציקים! אוו ולמה את מאד כישרונית ולא משנה כמה דוליז את עושה העיקר האיכות ואם את כל כך לא מרוצה (למרות שאין לך ממה) שתמשי בטויט' *כן נאי חוזרת על השיחה שהייתה לכם אני רק מנסה להצדיק את הדברים שאמרו פה* ודרך אגב אני מאד אוהבת את הדוליז שלך!

../images/Emo140.gif יש לה ראש של דג ../images/Emo11.gif

אוקי התגובה-
שער- השביל ישר מאד! הוספתי לך קטעים לשביל. סימנתי לך קטעים שבהם חסר שער. יש לה ראש גדול כמו של דג
והקוקו שציירת לא נראה כמו קוקו. אני מציע לך למחוק את הקוקו הזה ולצייר אחד חדש, לדוגמה קוקו שנח לה על הכתף, ותציירי לה גומיה, כי מה מחזיק לה לעזאזל את הקוקו. תוסיפי לה עוד ברק בשער, וגם כן בפלטה שלך יש קצת מאד גוונים. הקוקו מוצלל מוזר, השער לא יכול ללכת לרוחב, כמו שאני יודעת השער גדל לאורך.
טופ- חולצה חמודה (פתחתי בגדול) הקו המתאר של החולצה כהה מדי בשביל הפלטה, או שתבהירי את הקו או שתכההי את הפלטה. הכפלים בחולצה נראים ישרים מאד, לעגלים אותם קצת לקראת הסוף על ידי הוספת פיקסל אחד או שתיים. תוסיפי איזה משהו לחולצה כדי שהיא תראה פחות ריקה ויותר יפה.
בוטם- מכנס חמוד, אבל הקטע שסימנתי לך בעיגול אדום ממש לא מובן לי. לא הבנתי מה ניסיתי לעשות שם
זה כאילו שהפסקת לעגל את הקו לפני הסוף הגוף.ההצללה של המכס די מוזרה. זה כאילו ניסית לעשות שיפשוף? יש מדריך למכנסי ג'ינס עם שיפשוף בשרשור המדריכים. תוסיפי לה איזה נעלי ספורט חמודות. תצלילי על הגוף בגוון השני בפלטת הבייס.

א ל א ו ר

New member
תודה../images/Emo25.gif

אמ.. לא הבנת את המשפט השער לא יכול ללכת לרוחב, כמו שאני יודעת השער גדל לאורך. שכתבת...מה הוא אומר?
ואמ.. זהו תודה אני הולכת לתקן

TEENAGER1

New member
יו ../images/Emo12.gif

שנים שלא שמתי משהו אמ אבל עשיתי דולי חדשה ובטעות אני מרוצה ממנה :$ מהדמב"ו בייס מ the doll palace לא חייבים להגיב :) שבתשלום.

למעלה