מיאו זה מושלם!
נ נושיfay New member 8/10/05 #275 אוך../images/Emo94.gifמותי~0~ מזה הכישרון הזה...<< אוף איתך..>< ולדעתי יוסיף מאוד עם תוסיפי פס בצבע לבן כמו שיש על הצווארון ללמעלה של החולצה או איך שלא קוראים לזה.. אוך מוכשרייההההההההההההה!!!!!!!! |הולכת להזיז ריר|
אוך../images/Emo94.gifמותי~0~ מזה הכישרון הזה...<< אוף איתך..>< ולדעתי יוסיף מאוד עם תוסיפי פס בצבע לבן כמו שיש על הצווארון ללמעלה של החולצה או איך שלא קוראים לזה.. אוך מוכשרייההההההההההההה!!!!!!!! |הולכת להזיז ריר|
S super cat New member 9/10/05 #330 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאיכס מכוערת או שלא... ממש לא היא מדהימה!!!!! אין סיכוי בלע |מתה|
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאיכס מכוערת או שלא... ממש לא היא מדהימה!!!!! אין סיכוי בלע |מתה|
A ApharseMon New member 7/10/05 #64 ../images/Emo28.gifשלי ^_^ תיאור לחולצה ותוספות של שירע. אפיצ'ו, סופר מרוצה.
L Little Chiwawa New member 7/10/05 #66 *נופלתמהכיסא* *קמה* *ממצמצת-צובטתאתעצמי-מסתכלתשובבדולי* *נופלת-קמה-מרביצהלשני* עאהאעהאעאהעאהאעהאעהא פפאק!!!!
*נופלתמהכיסא* *קמה* *ממצמצת-צובטתאתעצמי-מסתכלתשובבדולי* *נופלת-קמה-מרביצהלשני* עאהאעהאעאהעאהאעהאעהא פפאק!!!!
M M o o M o o New member 7/10/05 #71 יאאו../images/Emo99.gif. מדהים../images/Emo2.gif. את משתפרת עוד ועוד . אהבתי את התוספות D:.
L little beetle1 New member 7/10/05 #72 נחמדה... לא אהבתי במיוחד! NOT אווו מיי פאק זה מדהים את מוכשרת....נוראנורא
L lady from the hell New member 7/10/05 #75 ../images/Emo140.gif במילה אחת- מדהים ../images/Emo99.gif
H hadasusha New member 7/10/05 #77 זה לגמרי מדהים../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif אני מטמטמת מרוב יופי! קצת כישרון? פליז....
A ApharseMon New member 7/10/05 #79 ../images/Emo28.gifמה?????../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני נכנסת, חשבתי שאף אחד לא הגיב, פתאום אני רואה הצפה. *הולכת לקרוא את התגובות.*
../images/Emo28.gifמה?????../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני נכנסת, חשבתי שאף אחד לא הגיב, פתאום אני רואה הצפה. *הולכת לקרוא את התגובות.*
B BiDriL New member 7/10/05 #101 ../images/Emo185.gifלכייייייייייי ../images/Emo7.gif להחליש הצללה מתחת לראש ולהצליל מתחת לשאר הדברים [אני סתם קטנונית. ]
../images/Emo185.gifלכייייייייייי ../images/Emo7.gif להחליש הצללה מתחת לראש ולהצליל מתחת לשאר הדברים [אני סתם קטנונית. ]
M Miss Naama New member 7/10/05 #108 ../images/Emo48.gif| מאוהב|../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אוח, ההצללה של השיער גאונית אממ אולי כדאי להוריד גוון אחד מהחולצות? הן פשוט נראות עמוסות כזה בגוונים הו, והיא דורשת מצח P: [אהבתי את השרשרת והסרט על הצווארP: ]
../images/Emo48.gif| מאוהב|../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אוח, ההצללה של השיער גאונית אממ אולי כדאי להוריד גוון אחד מהחולצות? הן פשוט נראות עמוסות כזה בגוונים הו, והיא דורשת מצח P: [אהבתי את השרשרת והסרט על הצווארP: ]
A ApharseMon New member 7/10/05 #122 ../images/Emo28.gifתודה לשתיכן. ^_^ אין לי כח לתת לה מצח, אני קמצנית. ונמ, צבעים לחולצה? לאאאאאאאאא.
P P N 4 E New member 7/10/05 #121 יש טיוט' לשיער? אין? תכיני ../images/Emo3.gif לא, באמת. תכיני. |מבטמאיים| זה כל כך יפה. כל כך כל כך. יפההה אני מרגישה מציפנית.
יש טיוט' לשיער? אין? תכיני ../images/Emo3.gif לא, באמת. תכיני. |מבטמאיים| זה כל כך יפה. כל כך כל כך. יפההה אני מרגישה מציפנית.