ילדה קטנה

ילדה קטנה צועקת הצילו

כי היא רוצה תגובה. פלטה לשיער: רוית [טמגוצ'י גירל] תיאור לשיער עם קצת שינויים שלי: רוית וlady from the hell בייס: סיטרון רוג'. לתחרות פורטייט.

hadasusha

New member
|שנוצ|

שיער: תחלקי את השיער לקבוצות שיהיו מתוחות אחורה ויפגשו בנקודה שהיא כביכול הקודקוד של הבייס (משו כזה) תורידי גוון אחד כהה אני חושבת... למעשה הייתי ממליצה לך להחליף פלטה כי זו מתחילה ממש חום ופתאום הופכת לבלונד. את החלק העליון של הקוקו תצלילי כאילו השערות מתוחות מאיפה שהגומיה (תתארי לך איפה הנק' הזו) ואז שהן יורדות למטה לכיוון הקוקו... ולמה יש שם שני פיק' לבנים? את הקוקו עצמו תצלילי מחדש... שגוון ראשון לא יגע בגוון שלישי כמו עכשיו.. את מתחילה את זה בהצללהשל צאחורי הראש כמו שעשית ואז תעברי לגוון יותר בהיר וכך הלאה (בצורה נורמאלית- של זיגזגים או משו)... או לחליפין תצלילי בקבוצות או לחליפין שערות שערות.. השוונצים ישרים מדי וסימטריים מדי, זה לא הגיוני. השרשרת: האפור מוצלל? אם לא אז תצלילי אותו... חולצה: יפה.. קצת יותר צל ליד הקפלי מתיחה אני חושבת... נמנמנמ זהו.
דולי חמודה ביותר... הבסיס טוב. ואם לא הבנת משהו תבקשי ואני אדגים לך...

hadasusha

New member
|שנוצ|+

גם בפוני תעשי קבוצות ותעגלי אותו בצד ימין. תטשטשי(? עילגת) הצללה על הפנים.

../images/Emo140.gif הפוני!

נכון הקו הכהה הזה שמפריד בין פוני לשאר השער, אז זה נראה כאילו שהפוני דווק לפנים, תעלי יותר את הקוו ותצלי נפח לפוני. החולצה מאד רגילה, ותי תוסיפי לה עוד משהו (כאילו לחולצה)

Little Chiwawa

New member
נעם!! לא הספקתי בבוקר ופתחו שדח"ם

חדש! אעהאעאהעא טוב אם את עדיין רוצה את התגובה אז הודיעי לי

Little Chiwawa

New member
הנה הם

פה תגובה- שיער: השיער דווקא היה די טוב. אבל בואי נדבר רגע על הצורה שלו-הפוני הזה לצד הבנתי שאת מנסה לעשות אותו גדול אבל לא צריך להגזים(
) זה נראה מוזר לעומת הצד השני שהיה ממש קטן. מאחורה לא היה שיער זה כאילו רק פוני וצריך שיהיה מאחורה-אז בטיוט' שלמען האמת לא יצא כ"כ טוב אז צירפתי עוד אחד שלי(בייס מפינקלנד) שלא כ"כ קשור אבל..ממ. השביל היה קצת מבולגן ובכלל כל החלק העליון של השיער היה קצת לא מובן אבל ההמשך היה סבבה-אך בכל זאת עשיתי לך טיוט' רק שתביני על מה אני מקשקשת פה. חולצה: קודם כל הפלטה לא הייתה טובה כי בכלל לא היו בה גוונים כמעט ושלא נדבר על ההבדלים ביניהם. לא היו כפלים וגם אם כן היו מעט ולא כ"כ בולטים. היה גם חלק נורא שפיצי כזה בצווארון וישר בידיים ואלכסוני כזה-צריכים לעגל את זה. פשוט תנסי להתסכל על בגדים לשבת או ללכת למראה ולראות את הכפלים שלך בחולצה מכנסיים וכל דבר אחר לפני שאת מתחילה לצייר משהו לי זה תמיד עוזר כי אני מקבלת יותר רקע על מה שאני הולכת לעשות אבל כן גם לזה הכנתי לך טיוט' שנראה קצת כמו סוודר כזה עבה אבל זה כי ניסיתי לעשות חולצה גדולה כזאת חח. חצאית: קפלים קצת לא מובנים יותר גדולים מהשני או קטנים וכאלה צפופים. חצאית צריכה להיות עם טיפה פחות קווים צל כאלה ומה שיש בה צריך קצת ללכת לצדדים כזה-ראי טיוט' מצורף. וצריכה להיות לה למטה צורה כזאת של גלים. חותלות-זה מה שאני חושבת שזה כי לא הבנתי אם זה גרב או חותלה אז עשיתי טיוט' לחותלות ואני מקווה שזה בסדר. החותלות היו גם בעלות פלטה לא טובה במיוחד ולא ראו הצללה כמעט. היא צריכה יותר קפלים וקצת נשפכת כזה. רואים שאני לא כ"כ מסבירה את עצמי טוב אבל ניסיתי אז כאן נגמרת התגובה חח וזכרי הכל ברוח טובה.

PakoLina

New member
אני מרגישה כה מושפלת T_T../images/Emo118.gif

טוב, נו, לעבודה. ובקשר לשיער - זה בכוונה ככה P: תודה רבה ^^ *סוגדת* אני רק מקווה שיצליח לי >>

PakoLina

New member
כן, אני יודעת S: אבל..../images/Emo118.gif

את יודעת, בושות וזה X__X

../images/Emo140.gif פיצצתם אותו ../images/Emo122.gif

חדשה בייס מבלאק קאט ואני רוצה תגובות!

למעלה