*********יום החתונה*******(כולם-ן)

דיייייייייייייייי,

זו ילדה שהייתי שומרת עליה ה-ר-ב-ה מ-א-ו-ד ועם הזמן זה נהפך לחברות מיוחדת. שבוע שעבר היא באה לבקר אותי אבל לא הייתי, מה שנותן לי רעיון מצויין ללכת אליה.

sahr12

New member
קליאו??????פרטי נו....זה לא פורום

בתולים בתולות......חחחחחחחח.....יאאלה תני להנות קצת....:)

באופן חד-פעמי אני אתן הדגמה

רק בגלל שפנטום "מתנדב" ואני גם חייבת לו פיצוי...חחחחחחחחחחחה... (תמשיך לחלום...חחחחחחחחה) ומה גם שבעלי לא מוכן "לסייר" פה. פנטוםםםםםםםםםםםםםם, אתה בא???

י פ ע ת י... זה בשבילך, במיוחד...

למה? כי ציינת את עוז רוחי בענין מסיבת הצ´ט הראשונה שלי. בעלי שיחיה ואני היינו חתונה ההרצה במקום שבו התחתנו...כשהגעתי מחופשת לכלה חסודה ונאה עדיין שתלו פרחים וחיזקו את העצים... האמת? היה נורא יפה

י פ ע ת

New member
חחחח אמנם תגובה מאוחרת אבל...

מה לעשות...לסער יש רעיונות דווקא כשהחופש שלי נגמר! את בחורה עם ביצים..אמרתי לך חחחחחח לא אתפלא אם גם בזמן הריקודים עבדו רצפים שריצפו ת´רחבה!

אפרסק 28

New member
אני זוכר רק את....

את הלחץ לפני החופה כשהינו תקועים בפקק וחשבנו שאיחרנו....וכמובן שהרב תמיד מאחר אויייי---כמה שהיתי לחוץ באותו יום

הידעתם שפבלו רוזנברג שר בחתונה שלי?

אז עכשיו אתם יודעים. הוא שר לנו את הסלאו הראשון - "הלוו" של ליונל ריצ´י. ואז עוד היה לו שיער ארוך ומשגע.

לא היה יותר מתאים לשיר...

בשמלה קרועה והינומה קרן קיימת קטנה ותמה עמדה ושאלה למה ? וכל האורחות וכל האורחים עצרו אכילתם ולא מצאו תשובה. המלצריות עצרו מרוצתן קרן קיימת קטנה ותמה עמדה ושאלה למה ? וכל הקרובים וכל הקרובות חפשו בין האורחים ולא מצאו תשובה.

גדווווווול

וזה באמת ככה, הייתי בת 20. לפני כמה זמן שלחתי חבר טוב לבית של חמותי, הוא אמר שראה את תמונת החתונה שלי על הקיר וראה שם ילדה שנראה שלא הבינה מה היא עושה שם. תודה על השיר, אפשר את הדיסק עם ביצוע מקורי?

חחחחחחחח...

אני נראה לכם כמו הליקון ??? חחחחחחחח... פנטום מדיה דיירקט הפקות בע"מ גאה להציג את האוסף החדש "החרוך" - מיטב להיטי סער12 בהקלטה דיגיטלית... כל מעללי סער בארצות הברית כל מעללי סער במטוס וכמובן הסאגה המשפחתית קורעת הלב "אל תקרא לי שחור" ואי-אפשר בלי בונוס - גירסת האסיד של הגדול מכולם בשירו "חחחחחחחחח..." אז תרימו את הידיים באוויר !!! האוסף לא ניתן לרכישה בחנויות...

יום החתונה...... אז ככה...........

זה היום הכי נפלא שהיה לי בחיים. הלכתי בבוקר לסלון כלות יחד עם עוד 2 חברות טובות שלי התחלתי עם בניית הציפורניים איפור ותסרוקת יצאתי משם ממש נסיכה מעולם האגדות. ואז.. בעלי בא עם זר הכלה ביחד וכל כך התרגש ממש היו לו דמעות בעיניים . הלכנו לצילומים במרינה בהרצליה ואחרי שסיימנו את הצילומים היו לנו שעתיים עד ההגעה לחתונה אז הלכנו לאכול בקניון במסעדה . בדרך כל האנשים הסתכלו מכוניות צפרו לנו בכניסה לקניון ועד ליציאה משם כולם הסתכלו ואמרו לנו כל שניה "מזל טוב" "הנה חתן וכלה" "איזה כלה יפה" וכל מיני ממש היה כיף. הגענו לאולם בסתר שאף אחד לא יראה שנכנסנו ודפקנו כניסה חבל"ז נכנסו וישר שמו אותנו על הבמה שליד התקליטן שהבמה היתה מוסתרת ע"י מסך שאח"כ לאט לאט עלה והבמה זזה לכיוון הקהל כולם היו מופתעים שלא ידעו איך לא ראו אותנו מגיעים. הכל היה פצצה האוכל (לא שיצא לנו לאכול אבל זה מה שאמרו לנו כולם שהאוכל היה פצצה). ורחבת הריקודים תמיד היתה מלאה. באו הרבה חבר´ה צעירים שעשו לנו שמח חברות שלי לא עזבו אותי לרגע. פשוט היום הכי מאושר בחיים שלי.

שני ימיי חתונה היו לי......./images/Emo13.gif

הראשונה נחגגה בראשון לציון אולמי ונציה, אני לא יודעת אם הם בכלל עוד קיימים זה באיזור התעשיה, אין מה לומר זו הייתה חוויה לא מהעולם בעלי הפתיע אותי ברקדנית הבן שממש התנגדתי ולבסוף נוכחתי לגלות שזה לא היה נורא כל כך, כמובן שהיה זמר יווני, המון מוסיקה מזרחית וחבריו הטובים של בעלי הראשון נאווה מדינה אביהו מדינה ועוד כמה סלברטיז , בעלי עבד עם אומנים הוא היה שומר ראש...לכן כל החתונה עצמה היתה חוויה גדולה. החתונה השניה של בעלי הנוכחי היתה משהו לא מהעולם הזה, קודם כל היא נחגגה בחוג מצומצם בלי טררם גדול...והטיול לחול אחריה היה המעדן שבכל החתונה, מכיוון שלי ולבעלי זו היתה חתונה שניה אז ויתרנו על אולם , והחלטנו לממש את הכסף הגדול לטיול גדול. כך שנהנתי משני חתונות שונות...ומלאות חוויות..

sahr12

New member
אם אשכח ירושלים תשכח ימיני..

איזו כלה יפההההההההההההה....... חזרתי מהאוכל.....

למעלה