אצלי.....
ככה זה היה,,, אתם מכירים את התופים הקטנים האלה, ואת הרעשנים,,, שמחלקים בחתונות,,, בקיצור,,, התקליטן הביא שקית ענקית מלאה, ברעשנים ובתופים (התוף הקטן הזה,,, של הילדים בגן,,,) בקיצור,,, דוד שלי התלהב ( מהמשחקים/הצעצועים) ועלה לבמה והתחיל לזרוק את הרעשנים והמשרוקיות והתופים,,, עכשיו לתופים האלה,,, יש את המרשרשים האלה מברזל,,,, בקיצור הוא זורק ופגע לחבר של בעלי במצח,,, אותו בחור,,, כל הזמן רצה לתפוס אחד המרשרשים האלה, ולא הצליח,,, בקיצור פתח לו את המצח,,, ירד לבן אדם דם,,, ואני כשראיתי את זה,,,, צחקתי ולא יכלתי להפסיק,,, אבא שלי הוציא אותי מהאולם,,, לא יכלתי להפסיק לצחוק,,, מה? הבן אדם רוקד,,,, משתולל,,, פתאום מסובב את הראש,,, מרגיש מכה חזקה במצח,,, וברזל שעשה לו שריטה שהתמלאה בדם,,,, מסכן,,, הוציאו אותו וחבשו לו את הראש,,, ועוד הבן אדם חזר לאולם השמחות, כשכל הראש שלו חבוש,,,, ועוד הוא ממשיך לרקוד,,, ואני ראיתי אותו, אמרתי לו: רצית תוף,,, קיבלת תוף שבחיים שלך לא תשכח! וכל פעם שאני רואה אותו בשכונה,,, אני נקרעת מצחוק,,, מסכן,,, לא מספיק בא לחתונה מהצפון לאולמי ארמונות אליה,,,ברשל"צ, לא מספיק שם מעטפה, ובה כסף,,, גם חטף פנס במצחחחחח וגם בסוף לא קיבל מרשרש,,,, רק לקראת סוף החתונה,,, באתי אליו,, ראיתי אותו מבואס,,, נתתי לו מלא משחקים,,, רק שיהיה רגוע,,,, שתבינו לא מדובר בילד,,, אלה בן בחור בן 24....(אז) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה, עכשיו שהזכרת לי חתונה,,, נזכרתי ישר בזה!