*********יום החתונה*******(כולם-ן)

sahr12

New member
*********יום החתונה*******(כולם-ן)

שרשרו בבקשה כל אחד-ת מכם-ן....חוייה מסויימת מיום החתונה... לאוו דווקא באולם אלא מכל היום המלחיץ הזה..מסידור השמלה ועד הטיפ לרב המלצרים....חחחחחחחחחחחחח זה יהיה נחמד..... נוסטלגיה.

אז ככה,,

בכניסה לאולם,,, אבא שלי ואבא שלו,, מובילים אותו בדרכו לחופה,, הצלם שעמד לפניו,, וצילם את דרכו,, נתקע בשטיח האדום,,, ומנע מהם להתקדם,, ובעלי,, חחחחחחחחחחחחחח,,,,מצולם,, כשהוא מעוות את פניו,, הצלם התקדם,, בעלי מחייך,, הצלם נעצר,, והוא מעקם פרצוף,,,חחחחחחחחחח וכך שוב ושוב,,,

לי.... לי ....

לי הייתה הפאדיחה של החיים ... כבר חצי שנה לפני החתונה , ידעתי שהולכת להיות לי בעיה עם הכוס .. לא יודע , פשוט תחושת פחד כזאת ... מה יהיה אם היא לא תישבר ....? וכשהגיע הרגע לשבור אותה .... לא פישלתי , עמדתי בציפיות של עצמי .. ובאמת לא שברתי אותה ...< ח ח ח > המוזיקה כבר התחילה , כולם מוחאים כפיים ורוקדים ... והכוס הבת זונה עדיין בשלה . פעם שניה , שלישית , רביעית ... והכוס בת כוס הזאת , לא מעוניינת להישבר ... תיכף מרימים אותי על הכתפיים , הרב כבר ממתין לטיפ , אבל הכוס לא רוצה להישבר . היתכופפתי אליה , אחזתי אותה בשתי ידיים , ואמרתי לה בלחש , את פשוט בת זונה , ומגובה של מטר וקצת , היטחתי אותה בכוח בריצפה .... וראו איזה פלא .... הכוס נישברה מכאן ואילך ... אני לא זוכר הרבה ... אני רק יודע , ששירות החדרים של מלון הר ציון ... ממש מניאקים העירו אותי בשעה שמונה , לארוחת בוקר במיטה .

סער...ב´ואנה ת´קרב רגע...

לא אמרנו בוקר טוב?. חייב להזכיר לנו כמה טעיות עשיונ?. חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואצלי בחתונה בעלי פגש אנשים שלא ראה המון שנים הוא התיישב לשוחח עימם וכולם קוראים לו ברמקול.... הרב מחכה..... מבקשים מהחתן ...להגיע לרחבה.... אך בעלי לא משיב.... הוא בכלל שכח שהוא החתן חחחחחחחחחחח

sahr12

New member
אז אני.......התחתנתי ביום חמישי..

חבר שלי היה הנהג.....אישתי שתחייה מחכה בסלון כלות... ואני יושב עם חבר שלי ממלאים טוטו.ורבים על התוצאות......חחחחחחחח הלכתי לאסוף אותה....והיה לה מחשוף לחץ על החזה......וכל הדרך היא בקושי נושמת.....עצרנו בתחנת דלק......והתחלתי להפשיט אותה... משחרר סיכות....חחחחחחחחח ואז צץ במוחי המעוות רעיון.....אישתי כמובן כמעט התעלפה ששמעה מה אני מתכנן......אמרתי לה שתקי!!!חחחחחחחח עצרנו ברחוב המסגר ליד אחד האולמות.....(לא האולם שלנו) ואני הכנתי את ידה מתחת לזרועי.....והתחלנו לעלות במדרגות......והייתם צריכים לראות תפרצופים של האורחים והצלמים שם.................כמעט התעלפו.. אנחנו הרי לא הזוג שמתחתן שם...........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואישתי כבר חצי מעולפת מהפאדיחה ואני גורר אותה באלגנטיות.....חחחחחחח

sahr12

New member
הקיצר כמובן שיש שירים תימניים

ואני רגליים שמאליות לא יודע לזוז בתימנית......חודש לפני אחותי מלמדת אותי...."אבא שמעון"......צעד ועוד צעד........אני כבר נהייתי פטריק סוויזי...חחחחחחחחחחחחח......מגיע הרגע.....ובמקום לרקוד תמעגל מימין לשמאל.התחילו משמאל לימין........ואני כמו אחד שהמח נותן לו פקודות הפוכות לרגליים.......מזיז אותן בלי קשר למוזיקה.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואחותי מסתכלת עליי...נשפכת מצחוק... חודש לימודים ירד לטימיון.......חחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
ולי מה שזכור

ממהתרגשות לא אכלתי כלום כל היום, הלבישו אותי בשמלה של ברבית ולא מספיק כמה שהייתי רזה, המלבישה בסלון כלות החליטה לצמק לי את המותניים עוד קצת, ואני בסדר אין בעיה העיקר להיות יפה. הגענו לאולם, חופה, שבירת כוס מזל טוב. רוקדת ורוקדת, מתיישבים אמא שלי נו תאכלי כבר משהו לא רוצה אומרת, נו תאכלי, ואני בשביל לסתום לה את הפה דוחפת חתיכת לחמניה ומאותו רגע השתחררה לי הסתימה אני השמלה ופמליה מכובדת רצים לשרותים להקיא... כן, כן כולם מזל טוב שיהיה בן ... חחחחחח חצי מהתמונות שלי עם כוס קולה!

yafit75

New member
אצלי.....

ככה זה היה,,, אתם מכירים את התופים הקטנים האלה, ואת הרעשנים,,, שמחלקים בחתונות,,, בקיצור,,, התקליטן הביא שקית ענקית מלאה, ברעשנים ובתופים (התוף הקטן הזה,,, של הילדים בגן,,,) בקיצור,,, דוד שלי התלהב ( מהמשחקים/הצעצועים) ועלה לבמה והתחיל לזרוק את הרעשנים והמשרוקיות והתופים,,, עכשיו לתופים האלה,,, יש את המרשרשים האלה מברזל,,,, בקיצור הוא זורק ופגע לחבר של בעלי במצח,,, אותו בחור,,, כל הזמן רצה לתפוס אחד המרשרשים האלה, ולא הצליח,,, בקיצור פתח לו את המצח,,, ירד לבן אדם דם,,, ואני כשראיתי את זה,,,, צחקתי ולא יכלתי להפסיק,,, אבא שלי הוציא אותי מהאולם,,, לא יכלתי להפסיק לצחוק,,, מה? הבן אדם רוקד,,,, משתולל,,, פתאום מסובב את הראש,,, מרגיש מכה חזקה במצח,,, וברזל שעשה לו שריטה שהתמלאה בדם,,,, מסכן,,, הוציאו אותו וחבשו לו את הראש,,, ועוד הבן אדם חזר לאולם השמחות, כשכל הראש שלו חבוש,,,, ועוד הוא ממשיך לרקוד,,, ואני ראיתי אותו, אמרתי לו: רצית תוף,,, קיבלת תוף שבחיים שלך לא תשכח! וכל פעם שאני רואה אותו בשכונה,,, אני נקרעת מצחוק,,, מסכן,,, לא מספיק בא לחתונה מהצפון לאולמי ארמונות אליה,,,ברשל"צ, לא מספיק שם מעטפה, ובה כסף,,, גם חטף פנס במצחחחחח וגם בסוף לא קיבל מרשרש,,,, רק לקראת סוף החתונה,,, באתי אליו,, ראיתי אותו מבואס,,, נתתי לו מלא משחקים,,, רק שיהיה רגוע,,,, שתבינו לא מדובר בילד,,, אלה בן בחור בן 24....(אז) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה, עכשיו שהזכרת לי חתונה,,, נזכרתי ישר בזה!

ואוו......זה היה אחד הימים המקסימים

שלי. על מסיבת החתונה אני מוכנה לחזור עוד ועוד ועוד..... עם כל החברים.....עם כל האהבה שהיתה בין כולנו.....היה פשוט קסום. ימים אחרים. וחוויות....יש מליון....כמו למשל שהתעקשתי לקשט בעצמי את החופה.... ובבוקר באתי לגן....והצוות שם טען שאני הכלה המטורפת ביותר שהם פגשו.... ואח"כ.....אחרי החופה והכל....שתינו....השתוללנו בכיף....ובעלי מצא עצמו עם כמה מחבריו בתוך הבריכה.....והצלם רדף אחרי החברים שהרימו אותו לתוך הבריכה....וכמעט מעד בעצמו לשם.....וכולם התגלגלו מצחוקים.....ואח"כ ברחבת הריקודים....רקדו בתחתונים......או עם מפות שולחן קשורה עליהם.... אחחחחחחחחח.....היו ימים......

החתונה שלי...

בתחילה עם הגיענו לאולם (גן הפקאן ברחובות), סירבתי לצאת מהסובארו המקושטת עד שפינו אותי ב"עדינות"... לאחר כניסה הוליבודית עם מנגינה של "מבט ספורט",התחיל הריב עם אבא שלי והרב שהתעקשו שאשים כיפה על הראש ואני סירבתי..... והברכות האלו בחופה שאילצו אותי להגיד.... הקטע המצחיק הוא שלבשתי מכנסיים שחורים וחולצה לבנה ונראיתי כמו ילד אומלל בן 17. וכשעברתי בשולחנות להגיד שלום ותודה אז איזו אורחת עיראקית לא מזוהה אומרת לי " בדאלאק מלסאר, אפשר לקבל מיס תפוזים???"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בדאלאק מלסאר....חחחחח אני מדמיינת את החמות העיראקית שלי אומרת את זה........

קסומה

New member
יום החתונה

נתחיל בזה שבאותו היום הייתי חולה מאודדדדדדדד.ביליתי את שעות הבוקר ב- קופת חולים ורופאים שונים, כשאבא שלי מרים אותי על הידיים. באותו היום הגעתי לסלון כלות בשעה 13:00 במקום בשעת בוקר מוקדמת.... שכחתי להביא את כל האביזרים הדרושים להכנות....ברגע האחרון, אמא שלי רצה לקנות לי את ה- זר לכלה, וחזיה תואמת לשמלה.....(לא להאמין!!!) המרתון של היום הזה ביחד עם התשישות שהיתה לי היה זוועתי.....רציתי שהכל יגמר.......אבל, ברגע ששמו עלי את השמלה ופיזרו את השיער ההרגשה השתפרה.......את הצילומים עשינו בערב, במכון וייצמן עם עוד אלף זוגות, שנראה, כמונו, כי הלכו לאיבוד.......לאחר הצילומים המגוכחים האלו, הלכנו למסעדה לאכל משהו ולהעביר את הזמן.......כשהצלם רצה לצלם אותנו, התחוור לו שהוא שכח את המפתחות של הרכב בתוך הרכב, עם המצלמה............גנוב!!!!!!!!!!!! במקום לאכול, בעלי ואחי מנסים לפרוץ את הרכב של הצלם...... כך עבר עלי היום, עוד לפני שהחתונה החלה.......חחחחחחח

למעלה