*********יום החתונה*******(כולם-ן)

אפרסק 28

New member
שכחתי....

גם את הזיקוקים....ואת הבלון פורח וגם את ההליקופטר....וגם את יצפאן..ושילון...

מקסיקני

New member
כל מה שאני זוכר זה ....

שמונים אלף קנידלך ומאה אלף קראפלאךךךךךךךךךךךךך....

מה שזכור לי ...../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שאחותו של ידיד לשעבר של אשתי, לא מספיק שהביאה שיק של 40 ש"ח - שזה ממש בושה - כאילו לפני 13 שנה, והשיק - חזר !!! ללא כיסוי !! חחחחחחחחחחחחחח ג´רי

חחחחחחחחחח ג´רי

הזכרת לי....... אחד מהמשפוחה.......הביא שיק ע"ס 200 ש"ח וזה היה שיק די נכבד לפני 14 שנים עוד שיבחנו....אמרנו סחטיין שיחק אותה...... יענו..בסוף שיחק לנו אותה וחזר השיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

י פ ע ת

New member
סער סוחתאק...חיכית שאחזור לעבודה

כדי שלאול ת´שאלות היפות שלך? גררררררררר אז בחתונה שלי היו 3 פאשלות עם השמלה המהממת...באמת מהממת רק מה...השובל הארוך שלו , וזו טעות נוראית, לא נשלף והיה אמור להתקפל והייתי אמורה לסחוב אותו עלי כל החתונה.זה היה נורא, משום מה כל הזמן הוא נפתח לי ואני כל החתונה רצה לשירותים עם חברתי הצמודה ותוקעות סיכות בטחון בשמלה להדק אותו. כמובן שרקדתי במהלך כל החתונה ואחת הסיכות ננעצה בי וקצת דיממתי...אבל בלהט הריקודים לא הרגשתי. בטקס הזה כשהכלה ישובה על הכסא וכולם באים לנשק, להתגפף לחבק...אחד האורחים בא אלי עם סיגריה ורוכן כדי לנשק ובו זמנית שורף לי ת´שמלה עם הסיגריה
כמובן שחיפיתי על הדם והשריפה של השמלה במלוואח שהבאתי לסלון הכלות למחרת...ואת השמלה קיפלתי טוב טוב תוך כדי העלמת הנזק כלפי פנים שששששש

לא תאמינו../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לחתונתי הזמנתי 30 חברים,באו 65 חברים. אמרו אנחנו ידענו שאתה לחוץ,לכן באנו ללא הזמנה. שימו
[URL='http://'] אלה ניקראים חברים[/URL] ג´רי "לעולם אל תציב רגשות לפני העיקרון"

קרן משם

New member
ואני....המילה חתונה מזכירה לי ש....

התחתנתי פעמיים עם אותו הבעל בהפרש של חודש! פעם אחת בארץ פעם שניה שם ->בהונגריה (כן, כן, זאת אני קרנושה!) מסתבר שלברוח ממני יהיה לו ממש ממש לא קל!

למעלה