*********יום החתונה*******(כולם-ן)

קשה לי

אבל אני באמת משתדל.... רגע הנה זה בא לי.. "שיהיה לכם אושר ועושר,סקס נפלא וזוגיות משגעת" (בסדר?)

מיכל31

New member
חן חן

מרי-לו

New member
אז כנראה שאני סינדרלה ../images/Emo6.gif

האמת, מה שהכי זכור לי מהחתונה שלי זה את ריקי החברה הכי טובה שלי מחבקת אותי חזק בוכה וממלמלת שזהו היא איבדה אותי... מיותר לציין שעד היום אנחנו החברות הכי טובות

קסומה

New member
ספירת הצ´קים....חחח

הבעל שלי, שיחיה, נרדם ברגע שהגענו הביתה, אני הצטרפתי אליו אחרי זמן לא רב. ההורים ספרו את הצ´קים. כשסיימו, השאירו לנו את הכסף מתחת למזרון והלכו..... סקס??????????????????? חחחחחחחחחחח אולי חלמנו עליו באותו הלילה, מי יודע!!!

למי יש כח לסקס בכלל אחרי היום הזה?

היה כ"כ מתיש שישבנו וספרנו את הצ´קים בעייפות רבה עד 4 לפנות בוקר אח"כ בעלי הלך לישון ואני חחחחחח התחלתי לסדר את הבית כן אני יודעת אני פשוט חולת ניקיון ניקיתי את הבית עד 5:30 לפנות בוקר ישנתי שעתיים וחצי כי הייני צריכים לנסוע לירח דבש שלנו.

מיכל31

New member
חחחחחחחחחח שולי

סתם אימפוטנטים חחחחחחחחח למה אל תסתמי ...

וו´אללה?

אם אחרי יום גדוש חוויות,ריקודים על עקבים,שעות של הסתובבות עם האורחים,שתיה,וחברים שלא פגשתם שנים..... אחרי כל הבלאגן הזה,של ספירת הצ´קים לראות אם כיסיתם את החתונה...... אחרי כל זה..... בא לכם להשתגל עם בן זוגכם.....(בטח גם שעות..לא?) אני כורע ברך.

מיכל31

New member
מייקי - זהו הערב הכי קסום בחייה

של כל אשה (לדעתי) "ליל הכלולות" מה שנקרא ולהעביר אותו בספירת צ´קים?????????? הלו????????????

שייכת

New member
יום החתונה...

זוכרת שנסענו להצטלם באכזיב וכנראה שסגרתי את הדלת על שמלת הכלולות שלי שהפכה לשחורה עם קצת לבן (כמו שמלת השבת של חנה´לה הקטנה). כשחזרנו חזרה לסלון, קירצפו את השימלה כשהיא עליי וייבשו אותה בפן... האוכל היחיד שאני זוכרת בכל החתונה הוא הבורקס שאחרי עם כמה חברים ברחוב העצמאות... על כל שאר הפאדיחות יש זכויות לבעלי, לכן לא אפרסם אותן כאן... אולי רק בעצם אגיד שהוא לא נכנס לאולם עם אותו מכנס שיצא ממנו...

יום החתונה שלי...

זוכרת כל שניה כאילו זה היה אתמול. היה כייף, הצטלמנו עם חברים בקיסריה ורצנו לחיפה לאכול עוף ב"תרנגול בכפר" (מומלץ בחום) אח"כ הייתי חייבת לפיפי אבל היה קשה עם השימלה (וזה לא המקום לפרט...) בעיקר זוכרת את סוף החתונה. הייתה לי חברה נפלאה בת 5 וזו הייתה חברות מיוחדת במינה, לקראת סוף החתונה היא באה לנשק אותי ולומר לי כמה שאני יפה ומרוב התרגשות בכיתי והכל התחיל לצוף...לא רציתי לעזוב את תקופת הילדות-נעורים וללכת למקום חדש... שלא נדבר על ליל הכלולות...כ"כ רציתי להיות בבית משלי אבל לא התכוננו כראוי... למזלי,גיסתי המקסימה איבזרה לנו את החדר כמו שצריך כך שהסוף היה פיצוצצצצצצצצ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה...לא נעים לפרט... מתגעגעת לימים האלו...

למעלה