*********יום החתונה*******(כולם-ן)

מה מתקנת, את תקרעי לי עוד יותר

מכירה אותך, יראו לי את כל ה.... לא חשוב. התיקון היחיד שאני מוכנה זה לחזור למותניים הצרות ולמשקל שהייתי בו אז.

החוויה ה"מקסימה" שלי מיום החתונה

היתה שחמי וחמתי לא היו בעצם כל הצד של בעלי
לא היו ממש אף אחד

ר ו ח

New member
איזה קטע...

אני עדיין בהלם מיום החתונה.. חחחחחחחחח לא נותרו בי זכרונות.

sahr12

New member
N דבר כזה........תעשי סייאנס..

ותרשמי חווייה.....לדוגמא הלילה הראשון......חחחחחחח

ר ו ח

New member
הלילה הראשון ..

חחחחחחחח קיבלנו איסור להגיע לאותו המלון שבו היינו.. תבין לבד.

מיכל31

New member
רוח-- משהו בסגנון אנריקו וקורניקובה

חחחחחחחחחחחחחחחח כמו שצריך!

sahr12

New member
אנריקו וקורקבנים אוליי....חחחחחחחח

בטח הם גנבו מגבות שבועיים קודם....חחחחחחחח

לא נורא...

סקס בלילה הראשון יש רק באגדות... יושבים בשלוש לפנות בוקר לספור את הצ´קים ולקלל את מי שהביא קומקומים ומצעים....

מיכל31

New member
מייקי- צר לי לנפץ לך את האגדה

אצלנו היו זיקוקים ותמרות עשן.

אני הלכתי לישון....

ספרנו את הצ´קים למחרת.... רק להוריד את הסיכות מהשיער לקח לי חצי לילה.....

sahr12

New member
תימנים אורגינליים......ישר

צקים......חחחחחחחחחחחחח בעלך: בן זונההההההההההה... את: מה קרה מאמי??? בעלך:מנייאק....לא מתביישששששששששששש את:תפסיק לנבל תפה! בעלך:בחתונה שלו שמתי לו 200.......והוא הביא 210 ושם מטבע של 10 ש"ח.. את:כמה זמן עבר??? בעלך:מה זה משנה...10 ש"ח יותר????אין לו בושה??? את: לא נורא יהיו עוד שמחות....ואז נזיין אותו!חחחחחחח בעלך: איך את מדברת???? את: תוציא לי תסיכות מאחורה! בעלך: שנייה,אני רוצה לראות כמה הביאו צנעני.......באו כל השבט.ינע:) את: לפחות 1000 הם היו צריכים להביא......היית צריך לראות כמה הם אכלו... בעלך: ראיתי כשרקדנו סלואו... את: כמה נו??אני סקרנית....... בעלך: קראשששש,כחחחחח..(קורע תמעטפה).... את: תקריא לי תברכה שהם כתבו....חחחחחחחחח בעלך:מה???????????מי קורא ברכות......... את:אבל זה מרגש אותי........ בעלך: קם בלחץ!!!!!!!!!!! יוצא למרפסת של המלון........ומסנן קללות ב70 שפות..........300 ש"ח על 7 נפשות.....תעשי חשבון כמה זה יוצא לנפש... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......

sahr12

New member
אתם לא דוגמא!!חחחחח

אתם זוג לא נורמאלי.....כבר בוידאו הוא רצה להטביע אותך...... חחחחחחחחחחחחחחחח........

מיכל31

New member
בוא אגלה לך סוד

לפני ההטבעה אמרתי לו שאני מבטלת הכל, אז הוא החליט אם לא שלו אז גם לא של אף אחד חחחחחחחחחח כמה שטויות אני מייצרת היום!

למעלה