*********יום החתונה*******(כולם-ן)

sahr12

New member
אני מאחל לך מכל הלב....

ומבטיח לבוא לחתונה שלך בע"ה.....ולא איכפת לי שאימא שלך תחשוב שיש לך חבר עבריין.....שחור...עם שרשרת וגורמט...חחחחחחחחח "נישואין הם כמו כלוב הציפורים שבפנים רוצות לצאת.... ואלו שבחוץ רוצות להיכנס"

נשית~37

New member
אני לא זוכרת כלום חחחח

עד היום אני בקומה. אממממ....הייתה חתונה מדהימה (כך, לפי הקהל) החתן והכלה היו מה זה יפים חחחחחח חבל"ז.

יום החתונה שלי

היה כל כך לחוץ, שחיכיתי שהוא יגמר. הקטע שזכור לי הכי טוב, היה נעלי העקב שנתקעו בגומחה בסמטאות יפו העתיקה ונאלצתי להחליף נעלים, בגלל העקב שנשבר. היום זה נוסטלגיה, אז זה היה סיוט.

sahr12

New member
צילמתם שם וידאו קליפ???

חחחחחחחחחחחח.....אני מת על הוידאו קליפים המצחיקים האלו..... החתן רץ,רץ,רץ בחוף הים......הכלה רצה מולו.....סרט תורכי.......

מיכל31

New member
כן חחחחחחחח בוידאוקליפ שלי

רואים אותו מנסה להטביע אותי בים.....חחחחחחחח שיבוא להכחיש .....

sahr12

New member
חחחחחחחחחחח...וזה עוד לפני

הנישואין......בטח היום.....:)

מיכל31

New member
היום הוא מתוחכם

כל יום חתיכה מהלב....חחחחחחחחח סתאםםםםםםם מתה עלייך בעלי!

לא ממש וידאו קליפ

אבל יצא משהו בכיוון. אגב, שלחנו את הקלטת לפיספוסים והיא הופיעה פעם בלקט פיספוסי חתונות.

לא ממש זכינו

כי לא השתתפנו בתחרות, אלא רק בלקט של פיספוסי הבית, בנושא חתונות. ובנוגע לפירסום... ארחיב בהזדמנויות אחרות.

זה היה סיוט !

הגענו בבוקר לסלון הכלות וגיליתי שאנחנו 7 כלות שמצטופפות בקומה קטנה אחת, רבות על תשומת ליבה של התופרת, המאפרת ובעל הבית שמנסה להתחמק. לאף אחת לא היתה שמלה מוכנה, תמיד אמרו לנו שלא תהיה בעיה לסיים ביום החתונה עצמו. הבטיחו לנו יום נסיכותי, במקום זה לא הפסקנו לדאוג ולבכות. בג´קוזי שהבטיחו לנו להתפנק, השתמשנו כמו בטירונות, נכנסו כל פעם שתי בנות יחד כשהאחרות צועקות להן להזדרז ולא לגמור ת´מים החמים... במקום הטול הנהדר שהובטח לי, גזרו לי ברישול חתיכת בד, השמלה נקרעה לי בכמה מקומות במהלך החתונה (לא, לא במקומות אסטרטגיים) ובקיצור... ממש מעדיפה לא להזכר ביום הזה.

למעלה